Articole etichetate "prieteni"

Femeia PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
5
Feb

Dominată de Mercur, planeta frumuseţii şi a secretelor, este foarte feminină, arogantă, intuitivă şi prietenoasă. Înţelegerea ei faţă de alţii este mare, deoarece ea nu stă deoparte la necazurile altora. Datorită intuiţiei nu se lasă influenţată de exterior şi nu poate fi înşelată.

Are puteri magice în a cunoaşte adevărul. Pentru neasemuita ei sensibilitate se simte atrasă de lucruri oculte, iar în rândul femeilor Peşti se găsesc deseori cititoare în palmă, prezicătoare, spiritiste, medium-uri bune.

Experienţa a învăţat-o că se poate baza pe simţurile ei, dar voalul secret care o înconjoară poate înşela. Firea ei interesantă atrage bărbaţii nespus de mult, iar ea nu poate trăi singură şi se agaţă de partenerul de viaţă. Are mare nevoie de certitudinea că este iubită, cere dovezi: dacă le primeşte răsplăteşte partenerul cu multe binefaceri erotice.

Proprietăţile pozitive ale acestei zodii nu sunt acelea ale unui om activ: rădăcinile se găsesc …

Etichete: , , , ,

Despre PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
2
Feb

Natura dublă a zodiei este dată de constelaţia Peşti – situată în nordul cerului şi de constelaţia sudică Balena. Prima poartă numele de Peştele Boreal, a doua Peştele Austral.

Zodia este simbolizată de doi peşti legaţi între ei, dar orientaţi pe direcţii diferite: unul pare a coborî, celălalt, înotând în susul apei; cel care coboară denotă firile barbare şi desfrânate, leneşe; cel care urcă, defineşte natura umană generoasă, activă, receptivă suferinţei omeneşti.

Element acvatic şi semn feminin, denotă hipersensibilitatea. Omul din Peşti – natură antagonică, poate fi un artist cu un caracter mizerabil, ori un dur cu surprinzătoare momente de duioşie şi înţelegere. De fapt, nu este nici dur până la capăt, nici sentimental.

În el se dă o luptă permanentă, omul superior învingându-şi pornirile malefice. Majoritatea nativilor sunt oameni simţitori, receptivi, deosebit de influenţabili – fiinţele cele …

Etichete: , , , , , , ,

Bărbatul VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
13
Ian

Primul contact cu el trebuie să aibă loc în domeniul spiritual, el vrea să respecte femeia ca om şi apoi ca iubită. Fără potrivire spirituală poate ajunge greu la potrivirea sexuală. Nu este un singuratic, ci o fire deschisă şi sociabilă.

Are mulţi prieteni, caută întotdeauna soluţii cu ecou în realitate. Este un analitic pur şi îi trezim interesul când îi dăm spre analiză o problemă spinoasă. Este deosebit de curios, gata să ajute, inventiv. Din naştere este puţin timid şi pasiv.

El aşteaptă până când femeia face primul pas. Ea este cea care trebuie să ia iniţiativa, dar aceasta nu înseamnă că este indiferent. Deşi inventiv, nu este ceea ce am putea numi “muncitor”. Din timp în timp trebuie stimulat, dar cu mult tact, pentru că nu suportă să fie dominat.

Nu-i place să dea explicaţii lungi, …

Etichete: , , , , , , , ,

Femeia VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
5
Ian

Femeia Vărsător are pretenţii foarte mari, cere de la iubit multă consideraţie, nu-i place să fie grăbită. O primă întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnă pentru ea începutul unui flirt.

Femeia Vărsător nu este pudică, dar doreşte să fie convinsă că această legătură este ceva serios. Femeia Vărsător este sensibilă şi are un puternic intelect. Prietenii o stimează, iar dacă îi place societatea, este foarte veselă şi acceptă cu plăcere o invitaţie de la prieteni, în ultima clipă.

Având o fire sinceră şi deschisă nu ştie să mintă. Dacă simpatizează pe cineva, îşi deschide nestingherită sufletul, de multe ori într-un mod nu prea prudent. Se amestecă cu pasiune în viaţa altora, dă sfaturi care nu sunt dorite, nici urmate.

Nu se dă înapoi de la munci bărbăteşti, îi plac meserii ca: mecanic auto, constructor, dar în cele mai multe cazuri o întâlnim …

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Zodia CAPRICORN

Postat de: Eaîn Capricorn
22
Dec

Constelaţia Capricornului se află în emisfera australă (sudul cerului). Stelele fixe Vega şi Altair sunt cele mai însemnate din zodie.

Capricornul este element pământesc şi semn feminin. Fiinţele din zodia Capricorn sunt rezervate, melancolice, pesimiste, ambiţioase, active, încăpăţânate, dar organizate, metodice, calităţi ce inspiră încredere şi forţă.

Deosebit de sensibile la critică, reacţionează vehement când li se face observaţie. Sunt însă economice şi severe, chiar egoiste. Ambiţioase, suportă greu concurenţa, lăsându-se lesne cuprinse de invidie şi gelozie.

În prietenie se comportă fără rezerve, cu duşmanii necruţător. Contrar aparenţelor, sunt naturi sensibile, suferă, se frământă pentru orice ofensă sau nereuşită. Teama de sărăcie le face pesimiste.

Când vor izbânda, rabdă de foame şi de sete, supunându-se privaţiunilor de orice fel. Încredinţate că metodele, râvna lor, conţin sens superior, se simt lezate dacă exemplul nu le este urmat de toată lumea.

Se remarcă şi în finanţe, cercetare, minerit, agricultură – profesii şi preocupări ce solicită …

Etichete: , , , , , ,