Articole etichetate "leu"

Horoscop Leu 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
28
Apr

Horoscop Leu 2010
Horoscop 2010 – Familia
In anul 2010, Leii nu ar trebui sa faca “miscari” (actiuni) nechibzuite, nu ar trebui sa se lase purtati de valurile pasiunilor lor si dorinta de a experimenta lucruri neobisnuite.

In acest fel isi pot distruge relatia stabila, deci, in care sunt deja implicati. Fiti credincios partenerului dvs.

Pentru persoanele singuratice, recomandarile pentru acest an sunt legate de initiativa si curaj: daca va place cineva foarte mult, nu ezitati sa-l (s-o) abordati. Acest lucru este valabil mai ales in primavara si la sfarsitul anului.

horoscop-leu
Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
Din punct de vedere financiar, 2010 promite sa fie prosper, dar pentru imprumuturi nu va fi benefic. Veniturile vor veni treptat si vor fi in continua crestere.

La inceputul acestui an, nu incercati sa cheltuiti toate economiile voastre, pentru a evita crizele.
Horoscop 2010 – Sanatate si Timp …

Etichete: , , , ,

Zodia LEU

Postat de: Eaîn Leu
21
Apr

Zodia LEU – Caracteristici
Element de foc al Soarelui, Leul reprezintă puterea cosmică în toată măreţia şi generozitatea. Semn masculin, stăpâneşte coloana vertebrală şi inima. Leul este simpatic, sincer şi hotărât.

Iubeşte libertatea, onorurile, hainele luxoase. În trecut iubea uniformele funcţiilor publice şi militare ce-i dădeau iluzia puterii şi autorităţii. Are forţă de convingere şi o voinţă tipică acestei zodii.

Generozitatea şi-o pune în slujba idealurilor nobile. Nu suportă nedreptatea pentru care îşi riscă viaţa, devenind exponentul luptătorului pentru adevăr şi dreptate, fiind ales de mulţime căpetenie, comandant.

Bărbat sau femeie, Leul are spirit justiţiar, de aceea în zodie întâlnim jurişti, lideri politici, mari oratori. Leul se afirmă prin merite proprii refuzând orice protecţie – pentru el  umilitoare.

Furia lui este spontană şi se produce din pricina naturii sale umpulsive (dar uită repede şi cere penitenţa). Tipul trufaş este o fiinţă leneşă căreia îi place să poruncească. Nici tipul evoluat …

Etichete: , , ,

Cum îl respingem pe LEU

Postat de: Eaîn Leu
13
Mar

Nu este nici o problemă în a rupe relaţiile cu un Leu. Monopolizaţi discuţiile, contraziceţi-l, vorbiţi numai despre dvs, uitaţi de ziua lui de naştere, trimiteţi-i felicitări întârziate şi începeţi să căscaţi atunci când vorbeşte el.

Deveniţi delăsători, apreciaţi lucrurile vechi, fiţi neglijenţi, mergeţi la cinematografe de categoria a II-a, vizionaţi filme sexy şi daţi-i de înţeles că ar trebui să înveţe din ele, faceţi-i observaţii asupra monotoniei actului sexual, provocaţi-i gelozia, zâmbiţi pe marginea vanităţii sale şi Leul îşi va căuta singur un alt partener(ă).

Etichete: ,

Cum îl cucerim pe LEU

Postat de: Eaîn Leu
12
Mar

Dorind să pună în umbră pe oricine, trebuie să te arăţi cât mai impresionat posibil, Leul având nevoie permanent de o lumină a rampei care să-i scoată în relief superioritatea. El vrea să strălucească. Spuneţi-i că n-aţi mai cunoscut un astfel de om şi nu-l goniţi niciodată din mijlocul scenei.

Arătaţi-vă supuşi şi dependenţi de el, dar fără exagerări. Chiar dacă aţi greşit exagerând, reveniţi asupra celor spuse, dar nu renunţaţi la compliment. Atunci când într-o discuţie nu puteţi renunţa la adevărul dvs, apelaţi la umorul lui.

Îi plac arta, literatura şi în general să fie acolo unde se întâmplă ceva (vernisajul unei expoziţii, o premieră cinematografică, o conferinţă de presă etc.). Cine vrea să cucerească o Leoaică să nu-şi ţină banii ascunşi, ea admirând lucrurile şi gesturile extravagante, având slăbiciune pentru lux şi ieşitul în evidenţă. Cadourile trebuie să sară în ochi, piatra ei preţioasă fiind …

Etichete: , ,

Potenţial erotic bărbatul LEU

Postat de: Eaîn Leu
10
Mar

Are nevoie de femei ca de hrană, pregătindu-se pentru fiecare nouă relaţie ca pentru o dramă eroică de neuitat. Este o personalitate sexuală puternică, trecând impetuos peste convenţii şi reguli. Femeia care începe o relaţie cu el trebuie să încerce să nu-l ducă de nas şi să-i ofere ceea ce-i promite.

După el, femeia trebuie să fie gata în orice clipă să se culce cu el, înnebunind aproape dacă întâmpină reţineri sau împotriviri. Părerea lui este că femeile sunt obsedate de gândul de a-i intra în graţii, motiv pentru care, atunci când simte erotic femeia, abia se poate stăpâni.

Femeia care-l va face să simtă că trebuie să lupte pentru a o obţine îl vrăjeşte, fiind adeptul zicalei: “lumea este a celor curajoşi”. La el nu există îndoieli, reţineri, apropiere timidă, ci totul se petrece într-un singur gest larg, bărbătesc, smulgându-şi prada şi – direct în pat.

Partenera …

Etichete: , , , , ,