Articole etichetate "erotica"

Nopţile cu ea sunt grele, cerând o cât mai judicioasă dozare a forţelor, ea putând fi denumită şi “zeiţa erosului”. Este atât de uşor de excitat, încât poate ajunge la orgasm prin simple discuţii despre sex.

Pentru ea orice noapte trebuie să rămână de neuitat, indiferent de experienţa partenerului, şi grija ei va fi în permanenţă ca acesta să simtă actul cu aceeaşi intensitate. Ea nu poate fi domolită cu tehnică şi nici o carte nu va reuşi să o convingă că actul sexual este un exerciţiu yoga.

Mai bine îşi va petrece noaptea cu un amant nu prea grozav decât să citească o carte. Atunci când se excită, îi place să arate acest lucru, considerând totuşi actul sexual mai important decât erotica şi chiar dacă este o doamnă, în pat va fi o curtezană şi va savura actul sexual în totalitate până la orgasm, controlând întreaga …

Etichete: , , , , ,

În viaţa erotică, instinctul animalic nu este pe primul loc; femeia Vărsător idealizează dragostea şi aceasta trebuie să cuprindă multă gingăşie. Dragostea este pentru femeia Vărsător ca o muzică.

Nu trebuie să-i cerem în pat uitare completă, dar odată trezită, este în stare de orice, fiind plină de fantezie. Îşi copleşeşte partenerul cu gingăşii şi atenţii.

Femeia Vărsător doreşte să iubească atât sufletul, cât şi trupul bărbatului. Are o slăbiciune pentru bărbaţii mai în vârstă.

Etichete: , , , ,

Bărbatul CAPRICORN

Postat de: Eaîn Capricorn
24
Dec

Pentru bărbatul Capricorn dragostea este tot atât de importantă ca hrana şi somnul. De la prima întâlnire se simte că acest bărbat este cu picioarele pe pământ, serios, aşteptând ca femeia să se supună dorinţelor sale. După părerea lui, nu există femei serioase.

Capricornul nu are brutalitatea Scorpionului, dar sexualitatea accentuată îl face să acţioneze fără scrupule. Naivitatea şi lipsa de experienţă vor fi exploatate la maximum. Se simte atras de partenere tinere, este pasional şi nu suportă refuzul.

Va arăta înţelegere numai dacă femeia îi va expune motive serioase. Atenţie, acestea trebuie să fie şi adevărate, căci poate citi printre rânduri! Are nevoie de siguranţa că este iubit. Cere mult, căci doreşte iubirea totală.

Complimentele îi plac; numai cu acestea poate fi câştigat. Este credincios, şi nu înţelege de ce ai nevoie de alte femei când ţi-ai ales-o pe cea potrivită. Preferă să stea acasă decât să alerge de la o petrecere la alta. …

Etichete: , , , , ,

Femeia Fecioară, nu-şi face iluzii în privinţa sexului şi nu-i plac bărbaţii sălbatici şi asaltanţi, preferând pe cei care dau dovadă de stăpânire de sine, ştiind să aştepte momentul ales de ea.

Consideră sufletul mai important decât aspectul fizic şi nu cunoaşte adevărata valoare a dragostei. Dormitorul ei va mirosi a flori şi nu a parfum. Nu judecă dragostea ca pe o scenă din filme, motiv pentru care consideră goliciunea corpului omenesc ca pe ceva natural.

Îi place să discute în prealabil asupra actului, propunând un duş înainte, schimbarea patului, aerisirea camerei, scoaterea telefonului din priză. Bărbatul poate face cu ea tot ce doreşte, cu condiţia de a nu cădea în grotesc sau animalic.

Femeia Fecioară acceptă poziţii mai extravagante dacă-i vor fi explicate în prealabil. Acceptă chiar şi masturbarea şi manifestările masochiste.

Etichete: , , ,

La femeia Balanţă, cuvântul cheie este “dramatism”. Ea trebuie să-ţi apară în faţă neapărat într-o cămaşă vaporoasă şi transparentă, având grijă ca lumina să-i vină din spate evidenţiindu-i gingăşia şi delicateţea formelor, pentru că înainte de toate ea tinde către un efect de spectacol, indiferent că o face pentru o clipă de dragoste sau pentru o simplă întrevedere.

După idilă, îi face plăcere să savureze reacţia iubitului. I se pot recita versuri, îngână melodii, dar totul într-un mod cât mai convingător, pentru că seducerea este o artă şi nu un atac.

Este sigură de sex-appeal-ul ei, pe care ştie să-l accentueze şi să-l facă cât mai convingător. Nu neglijează efectele speciale pe care le poate obţine printr-un joc de oglinzi şi lumini.

Masaţi-i trupul şi veţi obţine succese nesperate. Având un control pronunţat asupra muşchilor vaginali, atunci când …

Etichete: , , , , ,