Articole etichetate "orgasm"

Mimarea orgasmului este foarte des intalnita in randul femeilor. Cauzele sunt multiple si de multe ori greu de rezolvat…
De ce femeia mimeaza orgasmul?
O femeie va mima orgasmul prin toate mijloacele posibile pentru a-si rezolva diverse probleme de ordin psihologic.

O femeie va mima orgasmul pentru ca:

vrea sa ii demonstreze partenerului ca are o sexualitate debordanta (in realitate, se considera o femeie “rece”)
vrea sa il convinga pe partener ca acesta o excita, este potent si emana sexualitate
vrea sa evite situatiile in care sa fie criticata ca nu simte nimic sau ca nu se implica in actul sexual
vrea sa evite situatiile in care partenerul sa se simta vinovat de faptul ca ea nu a avut orgasm
ii este frica ca relatia lor depinde de “senzatiile” ei in pat…

Pentru o femeie mimarea orgasmului este o unealta pe care o foloseste …

Etichete: , , , ,

Nopţile cu ea sunt grele, cerând o cât mai judicioasă dozare a forţelor, ea putând fi denumită şi “zeiţa erosului”. Este atât de uşor de excitat, încât poate ajunge la orgasm prin simple discuţii despre sex.

Pentru ea orice noapte trebuie să rămână de neuitat, indiferent de experienţa partenerului, şi grija ei va fi în permanenţă ca acesta să simtă actul cu aceeaşi intensitate. Ea nu poate fi domolită cu tehnică şi nici o carte nu va reuşi să o convingă că actul sexual este un exerciţiu yoga.

Mai bine îşi va petrece noaptea cu un amant nu prea grozav decât să citească o carte. Atunci când se excită, îi place să arate acest lucru, considerând totuşi actul sexual mai important decât erotica şi chiar dacă este o doamnă, în pat va fi o curtezană şi va savura actul sexual în totalitate până la orgasm, controlând întreaga …

Etichete: , , , , ,

În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o culme pe care vrea să o atingă. Nu are rafinament tehnic, dar doreşte să-şi satisfacă vanitatea şi este în stare să înceapă contactul sexual chiar înainte de a se dezbrăca.

Sărutările lui nu sunt fine, dar au o tandreţe aspră, masculină, excitantă, de la el putându-se aştepta la semne şi vânătăi, datorită dorinţei de a domina femeia complet. Îi place să ştie că femeia savurează plăcerile pe care i le oferă şi îi place enorm să o abordeze când iese din baie şi se lipeşte udă de el.

Chiar dacă va începe sprijinind-o de zid şi satisfăcând-o în picioare, va continua jocul în dormitor, continuitate cu care îi va oferi partenerei adevărate …

Etichete: , , , ,

săgetător

Femeia Săgetător adoră actul sexual în natură (cort, rulotă, ştrand sau pe iarbă), motiv pentru care găsim destule femei Săgetător pe plaja nudiştilor.

Savurează contactul sexual, dar nu-i plac uverturile lungi, interesul său de căpetenie fiind orgasmul. Să nu se creadă că ar avea ceva împotriva unor mângâieri preliminarii, dar vrea să înceapă cât mai repede reprezentaţia principală, putând ajunge de mai multe ori la orgasm.

Sunt unii bărbaţi care o consideră lipsită de tact în pat (uneori este foarte dură în astfel de momente), pentru că observaţiile le face direct. Dacă nu primeşte ceea ce vrea, se satisface singură şi îşi ia partenerul peste picior, până când acesta îşi pierde stăpânirea de sine.

Când bărbatul este în culmea satisfacţiei, aproape că se retrage şi nu-i pasă dacă el se simte. Îi face o plăcere deosebită acel “după aceea”, …

Etichete: , , , , , , ,