Femeia TAUR

Postat de: Eaîn Taur
21:46
23
Feb

femeia taur 130x98 Femeia TAURNăscută sub semnul planetei Venus întruchiparea iubirii, nu face nici un efort pentru a place, a duce în ispită. Adesea gingaşă, feminină, este suficient să-şi arunce ochii o clipă asupra bărbatului dorit. O scurtă privire pe sub gene farmecă, promite. Magnetismul ei erotic natural, neprefăcut, captează interesul bărbaţilor. Ei se simt subjugaţi, de această fiinţă plină de feminitate şi promisiuni.

Mulţi dintre ei cred că o pot cuceri cu uşurinţă şi nu ştiu că se află în faţa unei cetăţi cu ziduri înalte. Nu este o uşuratică. Dimpotrivă, pretenţiile şi exigenţa ei în alegerea partenerului bat departe, spre căsătorie.

Când priveşte printre gene cu mult farmec, ea evaluează, cântăreşte personajul din faţă cu multă agilitate. Bărbatul care doreşte o aventură cu ea are şanse zero dacă trece direct la subiect, fără introducere. Când este curtată, sensibilă fiind, simte spontan prefăcătoria, dorinţele mascate. Fiindcă posedă o rară intuiţie dublată de calcul rece.

Dintre semnele de pământ este firea cea mai conservatoare şi mai exigentă. Îşi alege viitorul soţ dintre bărbaţii serioşi, convinşi că familia reprezintă cu adevărat rostul existenţei. Se dedică soţului, copiilor, casei devenind rapid dominatoare şi exclusivistă.

Căsătoria nu-i aduce noroc întotdeauna. Trăieşte mult, ţine casa, copiii şi soţul “în lesă”. Dacă bărbatul i se supune fără comentarii e bine, dacă nu, certurile se ţin lanţ, căsătoria devenind un infern. Nici o femeie nu este mai periculoasă dacă ţi-o faci duşman, decât această aparent fragilă, exotică fiinţă.

Nu uită nimic, fiind capabilă de răzbunări cumplite. Bărbatul care, i se pare ei, i-a înşelat aşteptările sau cu adevărat i-a terfelit sentimentele, să se aştepte la tot ce poate fi mai rău. Poate duce răzbunarea dincolo de orice închipuire, devenind nechibzuită. Supărarea şi-o manifestă violent până la a-ţi arunca vaza cu flori în faţă.

Nu este femeia care s-o împaci oferindu-i un buchet de flori: rişti să le primeşti retur… în cap. Ai greşit – gândeşte ea, cere-ţi scuze; s-ar putea să te iert…

Natura practică, ancorată permanent în realitate, caută prieteni asemenea ei. Visele ei sunt realitatea, planurile concrete, realizabile. În iubire se manifestă reţinut, sentimentele născându-i-se din revelaţia că bărbatul ales este un om ce-şi doreşte spiritul practic.

Unele native doresc să cunoască fenomenele iubirii prin cât mai mulţi bărbaţi, dar pe măsură ce numărul cunoştinţelor se măreşte, doresc din ce în ce mai puţine.

Bărbaţii, după cum judecă ea, sunt toţi cam la fel: profitori, petrecăreţi, fug de responsabilităţile ce le revin. Dovedeşte pricepere şi bun simţ în vestimentaţie. Are darul rar, să-şi cumpere haine frumoase cu bani puţini, convinsă, în acelaşi timp, că e prea săracă să-şi ia îmbrăcăminte ieftină. Nefiind o fiinţă perfectă surprinde adesea etalând lănţişoare şi mărgele de calitate îndoielnică.

Când are destui bani rezervă, achiziţionează bijuterii şi podoabe rare în ideea că acestea, dincolo de rolul estetic, reprezintă o investiţie. Îi plac mâncărurile bine gătite. O vreme, după căsătorie, începe să mănânce mult, acest lucru afectându-i silueta.

Bărbatul ideal este omul cu voinţă, realist. Debusolaţii, cei ce se lasă copleşiţi de greutăţile vieţii o lasă rece. Atunci, ea preferă, în locul unui soţ victimă a societăţii, un amant cu o bună situaţie materială.

Zodia Taurului este dominată de Venus şi Lună. Femeia născută sub incidenţa Lunii este, uneori, marcată negativ de astrul nopţii. Când se îmbolnăveşte duce boala pe picioare însă îşi recuperează cu greu forţele.

Câtă vreme îi este mintea săătoasă are o comportare normală. Este predispusă spre bronşite şi laringite. Relaţii favorabile cu Balanţa, Capricornul, Peştii. Să nu se mărite niciodată cu un Leu.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Luni, Februarie 23, 2009 la 21:46 în categoria Taur. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Potenţial erotic la bărbatul PEŞTI
  Bărbatul Peşti, dacă nu simte o reacţie rapidă, devine nervos pentru că nu suportă neînţelegerea dorinţelor sale şi se simte jignit la o simplă ezitare. Dacă doreşte o femeie, trebuie să o aibă imediat. Are înclinaţii
 • Viaţa erotică la femeia FECIOARĂ
  Femeia Fecioară, nu-şi face iluzii în privinţa sexului şi nu-i plac bărbaţii sălbatici şi asaltanţi, preferând pe cei care dau dovadă de stăpânire de sine, ştiind să aştepte momentul ales de ea. Consideră sufletul mai important
 • Compatibilităţi zodia BALANŢĂ
  Balanţă – Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
 • Femeia BALANŢĂ
  Femeia din această zodie este o actriţă înnăscută, remarcându-se prin puritate, frumuseţe, dar mai ales prin respingerea pronunţată a tot ce nu este atractiv. Are predilecţie pentru distincţie, îmbrăcăminte elegantă, bijuterii şi parfumuri scumpe, admirând
 • Femeia RAC
  Femeia RAC Pentru că străbate întregul eventai sentimental al acestei categorii feminine, ai neapărată nevoie de hartă şi compas. Dacă ai îndoieli, trebuie să-ţi aminteşti regula: încrede-te în ajutorul celor apropiaţi, care tind însă să-şi arate

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu