Articole etichetate "femeie"

Zodia SĂGETĂTOR

Postat de: Eaîn Sagetator
19
Mai

Zodia SĂGETĂTOR
Centrul galaxiei noastre se află pe direcţia constelaţiei Săgetătorului (căruia i se mai spune şi „Arcaşul”).

Element de foc, semn masculin, natură dublă, defineşte mişcarea, îndrăzneala, ingeniozitatea, spiritul maleabil şi iubitor de dreptate. Spontani în gândire, îmbrăţişează orice idee nouă. Se descurcă minunat în drept civil, sociologie, filosofie, psihiatrie, în domeniile unde se cere o gândire neîncorsetată de dogme, liberă, aproape profetică.

Săgetătorii iubesc sportul. Descendenţi ai solitarului Chiron – cel iute la minte, dar şi iute de picior – se afirmă în competiţiile sportive legate de hipism, vânătoare sportivă. Totodată, sunt adepţii înflăcăraţi ai excursiilor şi călătoriilor. De-ar avea mijloace materiale ne-ar invita pe toţi să vedem cel mai frumos loc din natură: Pământul.

Globetroteuri prin vocaţie. Bărbat sau femeie, Săgetătorul se remarcă prin originalitate şi spirit de independenţă. Rar vei întâlni Săgetători grăbindu-se la Casa Nunţilor. Citadini prin naştere, expansivi şi libertini, se conduc după …

Etichete: , , , ,

Bărbatul LEU

Postat de: Eaîn Leu
9
Mar

Doreşte să fie luat în seamă oriunde s-ar afla, femeile găsindu-l atrăgător (el fiind conştient de acest lucru) şi stârnind de cele mai multe ori invidie. Admiră femeile frumoase, dar însoţitoarele sale trebuie să se îmbrace cu gust şi să fie familiarizate cu regulile comportării în societate.

Îi place să stea în aer liber, mai ales când străluceşte soarele, stăpânul său. Îi plac competiţiile sportive care-l evidenţiază şi s-ar putea crede că se teme de înfrângeri, dar el ştie foarte bine să le transforme în victorii. Îi place să-şi etaleze fericirea într-o atitudine regească, ca un om aflat deasupra tuturor lucrurilor.

Se va crede despre el, în caz de înfrângere, că datorită împrejurărilor nefaste a pierdut ceea ce i se cuvenea de drept. Râde cu plăcere, nu este guraliv sau trişor, dar poate deveni tiran, fiindu-i străine jumătăţile de măsură.

Pornind la luptă, aceasta va fi glorioasă şi, …

Etichete: , , , ,

Femeia GEMENII

Postat de: Eaîn Gemenii
2
Mar

FEMEIA GEMENII – Caracteristicile zodiei
Este un harem întreg. Întrece zece femei – ca spiritul care iese din sticlă, ori de câte ori îl chemi. De fiecare dată e alta. Misterioasă şi atrăgătoare, poate converti pe oricine.

Fiind spirituală şi provocatoare în conversaţie, îi place să asculte o confesiune, arată interes pentru problemele altora. Cine i se destăinuie este ascultat şi primeşte sfaturi. Altora li se pare greu să dea soluţii, Gemenilor dimpotrivă.

Se împrieteneşte uşor, dar nu-i place să fie legată. Pentru a face bucurii prietenilor, nu precupeţeşte efort sau timp. Când este vorba de aniversări, se poate conta pe ea. Pentru prieteni îşi ţine inima la vedere, dar n-o dă nimănui. Îi place să fie agreată, deşi este deosebit de selectivă.

Nu-i place să piardă timpul cu probleme pe care le-a rezolvat. Caută tot timpul un ventil pentru energia proprie. Trece spontan la fapte şi ia decizii …

Etichete: , , ,

Femeia TAUR

Postat de: Eaîn Taur
23
Feb

femeia-taurNăscută sub semnul planetei Venus întruchiparea iubirii, nu face nici un efort pentru a place, a duce în ispită. Adesea gingaşă, feminină, este suficient să-şi arunce ochii o clipă asupra bărbatului dorit. O scurtă privire pe sub gene farmecă, promite. Magnetismul ei erotic natural, neprefăcut, captează interesul bărbaţilor. Ei se simt subjugaţi, de această fiinţă plină de feminitate şi promisiuni.

Mulţi dintre ei cred că o pot cuceri cu uşurinţă şi nu ştiu că se află în faţa unei cetăţi cu ziduri înalte. Nu este o uşuratică. Dimpotrivă, pretenţiile şi exigenţa ei în alegerea partenerului bat departe, spre căsătorie.

Când priveşte printre gene cu mult farmec, ea evaluează, cântăreşte personajul din faţă cu multă agilitate. Bărbatul care doreşte o aventură cu ea are şanse zero dacă trece direct la subiect, fără introducere. Când este curtată, sensibilă fiind, simte …

Etichete: , , , , ,

Zone erogene la barbatul PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
12
Feb

Bărbatul din zodia Peşti reacţionează la mângâierea uşoară a călcâielor sau la gâdilatul tălpilor, un uşor masaj transpunându-l în beatitudine.

Bărbatul Peşti se excită chiar la simpla vedere a picioarelor unei femei.

Etichete: , , , ,