Articole etichetate "pesti"

Horoscop Pesti 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
5
Apr

2011 va fi un an foarte emotionant si palpitant pentru nativii din zodia Pesti. Primele trei luni vor fi linistite, in jurul vostru se vor aduna multi oameni, in relatii va predomina armonia, tot atunci veti descoperi posibilitati noi pentru realizarea sperantelor si viselor voastre.

In aceeasi perioada a anului pot aparea unele probleme financiare. Uneori va trebui sa fiti mai categorici si mai duri si sa nu mai recurgeti la compromisuri.

Ultimele luni ale anului 2011 vor fi linistite si armonioase, ceea ce va face energici si puternici.

In acest an, sociabilitatea va fi unul dintre calitatile forte pentru activitatea profesionala.
Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
Cu o precizie de-a dreptul inspaimantatoare veti putea determina intentiile colegilor de munca si ii veti face sa actioneze in conformitate cu asteptarile voastre.

Negocierile comerciale vor fi foarte benefice. Veti fi capabili sa va atingeti obiectivele, in ciuda faptului ca vi se …

Etichete: , , , , , ,

Horoscop Pesti 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
26
Sep

Horoscop Pesti 2010
Horoscop 2010 – Familia
In anul 2010, pestii pot gasi dragostea pe drum sau pe Internet. Chiar si o intalnire ocazionala ar putea dezvolta in ceva mai mult. Cu toate acestea,  in anul 2010 nici o schimbare majora in viata lor nu se va intampla: divorturi, casatorii, etc.

pesti-horoscop
Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
Banilor in acest an nu le “place riscul”, asa ca evitati jocurile de noroc. Este mai bine sa se inmulteasca ceea ce aveti deja, in acest fel castigurile dvs. vor fi stabile, decat sa le irositi pe lucruri nesigure. In vara 2010 exista posibilitatea unui castig suplimentar.
Horoscop 2010 – Sanatate si Timp liber
Sanatatea va necesita o atentie si grija mai mare – nu va suprasolicitati. Dieta, somn si odihna – sunt secretele unei sanatati de fier.

In primavara lui 2010, bolile cronice s-ar putea …

Etichete: , , , ,

Cum ii respingem pe PESTI

Postat de: Eaîn Pesti
14
Feb

Despărţirea de ei nu este simplă, fiind hipersensibili şi uşor vulnerabili.

Neglijaţi-i în societate, întrerupeţi-i când vorbesc, ironizaţi-i, desfiinţaţi-le argumentele, criticaţi-le îmbrăcămintea, găsiţi-le mereu nod în papură, consideraţi-le convingerile de modă veche: vor căuta să-şi găsească alinarea în altă parte.

Iedera îşi va găsi un alt copac de care să se agaţe.

Etichete: ,

Cum îi cucerim pe PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
13
Feb

Pot fi recunoscuţi uşor pentru că se doresc în centrul atenţiei, comportarea lor şarmantă şi flexibilă atrăgându-i pe cei din jur.

Discutaţi cu ei pe tema unor spectacole de teatru sau de cinema, despre programul TV, pentru că se doresc consideraţi, fără excepţii, intelectuali.

Purtaţi discuţii pe teme supranaturale. Începutul odată făcut, lăsaţi-i să vă explice în continuare şi nu uitaţi să le faceţi, din când în când, câte un compliment.

Au nevoie stringentă de confirmare. Peştii nu suportă în general lichidele şi trebuie feriţi de băutură, având o sănătate şubredă.

În ceea ce priveşte cadourile, femeile sunt sensibile la verde deschis, acvamarin sau albastru – fumuriu. O rochie sau un batic în aceste culori le va face plăcere.

Bărbaţilor faceţi-le cadou o carte despre ştiinţele oculte, un volum de poezie sau o carte semnată Shakespeare.

Etichete: , , ,

Zone erogene la barbatul PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
12
Feb

Bărbatul din zodia Peşti reacţionează la mângâierea uşoară a călcâielor sau la gâdilatul tălpilor, un uşor masaj transpunându-l în beatitudine.

Bărbatul Peşti se excită chiar la simpla vedere a picioarelor unei femei.

Etichete: , , , ,