Articole etichetate "erogena"

Zone erogene la barbatul PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
12
Feb

Bărbatul din zodia Peşti reacţionează la mângâierea uşoară a călcâielor sau la gâdilatul tălpilor, un uşor masaj transpunându-l în beatitudine.

Bărbatul Peşti se excită chiar la simpla vedere a picioarelor unei femei.

Etichete: , , , ,

Bărbatul se excită uşor când partenera îl mângâie cu sânii. Femeia preferă mângâieri uşoare pe burtă şi săruturi în zona genunchilor.

Ambii reacţionează la mângâieri pe spate. Există, de asemenea, mare sensibilitate în zona de sub braţ.

Etichete: , , , ,

La femeia Balanţă, cuvântul cheie este “dramatism”. Ea trebuie să-ţi apară în faţă neapărat într-o cămaşă vaporoasă şi transparentă, având grijă ca lumina să-i vină din spate evidenţiindu-i gingăşia şi delicateţea formelor, pentru că înainte de toate ea tinde către un efect de spectacol, indiferent că o face pentru o clipă de dragoste sau pentru o simplă întrevedere.

După idilă, îi face plăcere să savureze reacţia iubitului. I se pot recita versuri, îngână melodii, dar totul într-un mod cât mai convingător, pentru că seducerea este o artă şi nu un atac.

Este sigură de sex-appeal-ul ei, pe care ştie să-l accentueze şi să-l facă cât mai convingător. Nu neglijează efectele speciale pe care le poate obţine printr-un joc de oglinzi şi lumini.

Masaţi-i trupul şi veţi obţine succese nesperate. Având un control pronunţat asupra muşchilor vaginali, atunci când …

Etichete: , , , , ,

Zone erogene la zodia Gemeni

Postat de: Eaîn Gemenii
5
Dec

Zone erogene

Mâinile şi braţele sunt foarte sensibile. Bărbaţilor le place să fie ţinuţi de mână, în timp ce femeilor le place să le fie sărutată mâna.

Etichete: , , ,

Zone erogene
Şoldurile, coapsele şi părul sunt cele mai erogene ale sale, iar mângâierile îndelungat îi trezesc patima.
Erogenă este şi zona pielii din preajma organelor genitale.

Etichete: , , ,