Femeia BERBEC

Postat de: Eaîn Berbec
23:04
19
Feb

Pare supărată pe toţi bărbaţii!

berbec femeia Femeia BERBECCu acest truc îşi ademeneşte “victimele” pe care le studiază în secret, măsurându-le calităţile ori defectele. Lasă, în mod deliberat impresia că este rece şi distantă, în realitate fiind o fiinţă plină de temperament, pătimaşă şi senzuală.
Bărbaţii fără prezenţă de spirit o înţeleg eronat şi, când îi descoperă meandrele sufleteşti, rămân impresionaţi în mod neplăcut. Este o fire plină de contradicţii, o artistă sclipitoare şi fascinantă care se joacă mereu cu sentimentele bărbaţilor slabi de înger. Puţin îi pasă de sentimentele lor: pe ea o interesează în aceste cazuri, arta seducţiei, felicitându-se ori de câte ori îi prinde în mreje.

Când îi vede prinşi şi e sigură că i-a vrăjit, îi abandonează fără să le dea o speranţă, încercându-şi puterea de seducţie cu alţii. Cum nimic nu-i mai rău pentru un bărbat decât să se simtă “sedus şi abandonat” el termină prin a o dispreţui fiindcă nu-i înţelege “focul”.

Cei experimentaţi, cu o gândire mai suplă, se prefac a nu-i ghici firea: aceştia sunt bărbaţii pe care ea îi respectă şi îi alege ca parteneri. Urăşte bărbatul timid faţă de care este brutală şi agresivă.

Vorbeşte mult şi repede, făcându-te să crezi că doar îi merge guriţa, dar această comportare este o altă mască sub care îşi ascunde gândurile şi sentimentele, fiindcă în vreme ce turuie te cercetează până în adâncul sufletului.

Gândirea ei rapidă, temperamentul vulcanic mascat abil într-un soi de nepăsare, îl aduce pe bărbatul neexperimentat “pe culmile disperării”.

Când se înfurie,  strigă, zgârie mai rău ca o tigroaică şi nu se potoleşte până nu i se dă satisfacţie. Nu se lasă dominată. Agresivă şi impulsivă, extrem de voluntară, provoacă domnilor sensibili insomnii. Cine reuşeşte să o cunoască şi să-i cânte în strună, se va felicita că a cucerit o femeie inteligentă şi fermecătoare, plină de viaţă.

Aşa cum se joacă nu doar cu sentimentele celor slabi, tot aşa procedează şi cu propria viaţă. Îi place să schieze şi dacă tot o face, de ce n-ar alege pârtia cea mai periculoasă? Joacă tenis într-un mod agresiv, folosind tot soiul de tertipuri până ce-şi determină adversarul să abandoneze. E o temerară, o vom găsi chiar comandant de navă, riscându-şi viaţa.

În tot ce face pune patimă, pasiune, bucurie, deoarece numai aşa îşi consumă debordanta-i vitalitate şi fantezia sa extraordinară.

Consideră viaţa sexuală ca pe una dintre cele mai mari bucurii ale vieţii, unde nu-şi au locul romantismul sau reveria. Pune mare preţ pe virilitatea bărbatului, deci contează cât durează actul în sine, timp în care dă mare atenţie “variaţiunii pe aceiaşi temă…”. Iată de ce femeia acestei zodii atrage bărbaţii ca un veritabil magnet.

Dacă îi place un bărbat ce îndeplineşte idealul ei, iar acesta vine cu o “propunere”, spune “start” fără să negocieze prea mult, fiind prima care urcă în pat, dezbrăcându-şi partenerul nu doar din ochi.

Laudă-i zvelteţea corpului, sânul elastic, pielea-i mătăsoasă şi vei obţine totul. De alminteri, când trece pe lângă oglindă, nu se poate abţine să nu-şi evalueze înfăţişarea. Nu este numaidecât partizana cosmeticelor având convingerea că şi fără posedă destul farmec.

Dacă îi oferi un cadou, alege ceva ieşit din comun, chiar strident. Adoră lenjeria de corp neagră care îi reliefează silueta şi-i pune în valoare provocator umerii.

Pătrunsă de sentimentul senzual al propriului corp, preferă să doarmă dezbrăcată. Îşi adoră corpul fiind o senzuală, niţeluş excentrică. Bărbatul care o va cuceri trebuie să fie isteţ şi dacă hotărăşte să o ia de soţie să se mulţumească cu postura de “director adjunct” pregătit pentru o permanentă luptă.

Fire independentă, această superbă doamnă, îşi permite anume libertăţi, incompatibile cu gelozia. Cine şi-a luat nevastă din zodia Berbecului să-şi lase loc pentru coarne.

Pe ea nu o interesează decât să-şi trăiască din plin prezentul. Soţul care cred că ea se va supune convenienţelor sociale se înşală, îşi face iluzii zadranice: el trebuie să-i semene, să-i dea libertate, numai aşa va avea o soţie, cam liberă e adevărat, dar o prietenă adevărată şi o parteneră exrtaordinară.

Cere soţului să fie descurcăreţ, chiar un geniu financiar capabil să-i îndeplinească toate capriciile fără a da faliment. Soţul lipsit de iniţiativă, incapabil să-i plătească toate capriciile, o va dezămăgi iar ruptura se va produce inevitabil.

Întruchipează în mod aproape absolut perceptul antic “trăieşte clipa”. Numai vârsta o potoleşte, uneori…

Evident, nu toate doamnele acestei zodii sunt tipice celor descrise mai sus. În funcţie de ora naşterii, de ascendent, unele pot întruchipa visul de feminitate al oricărui bărbat.

E  adevărat, mai rar, femeia din această zodie, capricioasă şi temperamentală, posedă un adevărat talent de gospodină, este o bună familistă, cu simţ pedagogic, îşi creşte copii bine pregătindu-i pentru viaţă. Munceşte mult, cu spor, fără odihnă. În acest caz e bine să-şi ofere clipe de destindere, altfel riscă migrene devastatoare.

Oricum ar fi, cine hotărăşte să-şi lege viaţa de această femeie trebuie să se împace în prealabil cu soarta. Un lucru e sigur: ea reprezintă “Femeia Pur Sânge!”

Predilecţii la boli ale ochilor şi danturii, insomnii. Se înţelege bine cu Taurul, Leul, Săgetătorul şi Vărsătorul.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Februarie 19, 2009 la 23:04 în categoria Berbec. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Potenţial erotic femeia LEU
  Potenţial erotic femeia LEU Având convingerea că orice bărbat trebuie să fie fericit că o are, nu va aştepta pe nici unul şi nu vede de ce ar trebui să-l ademenească. Îi place jocul nevinovat, nu
 • Potenţial erotic la bărbatul “VĂRSĂTOR”
  Pe bărbatul Vărsător femeia îl interesează ca om, ca spirit şi ca suflet şi nu ca obiect sexual. Se apropie încet şi plin de tact, savurează uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem
 • Bărbat BERBEC
  Agresiv, încăpăţânat, impulsiv si lipsit de simţ practic, posedă două mari calităţi: fantezia şi robusteţea, comportamente sigure pentru a deveni imediat un bun prieten, un amant sau un soţ. Când pleacă de acasă îşi face
 • Caracterul femeii după culoarea ochilor ei
  Ochii sunt principala armă a femeii. Frumuseţea şi misterul lor, strălucirea şi încăpăţânarea lor îi fac pe bărbaţi  să fie atraşi de stăpâna lor. Privind-o în ochi poţi să-i afli nu doar caracterul dar şi temperamentul
 • Spui întotdeauna adevărul?
  Ai câştigat o vacanţă într-o insulă exotică. Totuşi, ai avut ghinion şi a plouat. Ce povesteşti curioşilor la întoarcere? Ce-mi puteam dori mai mult: soare, plajă, decor de vis… 3 A plouat tot timpul 2 În fiecare zi am avut

13 comentarii până acum.

1.  anonima
Aprilie 3rd, 2009 at 17:21
Comentariu » Femeia BERBEC

eu ma regasesc in fiecare cuvant al acestui articol….asa sunt si eu…aceasta caracterizare a zodiei berbecului imi vine k o manusa…pt k sunt o “berbeaca”…iar viitorul meu sot este leu…si am citit k suntem compatibili…

Răspunde

Ea

Ea a răspuns:

Ma bucur pentru voi amandoi. Casa de piatra! :)

Răspunde

2.  rraita
August 31st, 2009 at 21:48
Comentariu » Femeia BERBEC

omg….nu pot sa cred….fiecare cuvintel de aici ma descrie perfect :))
as mai adauga totusi ceva:
femeia berbec nu se intoarce niciodata de unde a plecat (nu iarta,iar daca pune capat unei relatii poti sa iti iei adio)
si deasemenea este un fel de “bebe” al zodiacului – adica e capricioasa exact ca un bebelus,ori faci ca ea,ori incepe sa zbiere,sa devina violenta,sa dea din picioare etc…
alta chestie importanta – nu recunoastem NICIODATA daca am gresit,iar daca cineva are curajul sa ne spuna acest lucru,ii intoarcem spatele si plecam,evident dupa o scena de tipete si acuze aduse la adresa “nerusinatului”

Răspunde

Comentariu » Femeia BERBEC

gabi a răspuns:

cam asa este eu balanta ea berbec.Dar sa nu recunosti greseli repetat mi se pare cam “‘Nesimtire” scuze pt cuvantul asta.

Răspunde

3.  mirelush
Noiembrie 30th, 2009 at 12:49
Comentariu » Femeia BERBEC

bravo…… rraita. cu ce s-a scris mai sus si continuarea ta este descrierea perfecta.

Răspunde

4.  Anonim
Martie 16th, 2010 at 9:47
Comentariu » Femeia BERBEC

Hmm doamnelor mai trebuie sa si recunoasteti cateodata.
Eu zic ca va gasiti nasul in barbatul berbec,iar eu sunt unul dintre acei barbati.

Răspunde

5.  emma
Martie 23rd, 2010 at 11:49
Comentariu » Femeia BERBEC

Nu mi se potriveşte 100%.
Sunt berbecuţă, dar ştiu să îmi recunosc greşelile – asta după ce vor fi trecut crizele de nervi de moment :) Şi nici nu mă joc cu sentimentele celorlalţi, ba din contră. Sunt o fire foarte sensibilă şi dependentă de oameni.
Cu bărbaţii berbec nu m-aş potrivi, pentru că am avea scandaluri la ordinea zilei :))

Răspunde

6.  Alle
Iunie 7th, 2010 at 21:59
Comentariu » Femeia BERBEC

Sunt o berbeaca k sa zik asa si dap mi se potriveste tot din ce e mai sus … am avut parteneri aproape din fiecare zodie iar pe plan sexual cel mai bine m-am inteles cu un barbat berbec iar pe cel sentimental cu varsatorul, in special si cel in zodia gemeni :) as relua o relatie mai veche oricand , fiind dornica sa vad cate cunostintze a mai capatat fostul partener ..

Răspunde

7.  Oana
August 2nd, 2010 at 11:26
Comentariu » Femeia BERBEC

rraita faza cu “nu iarta,iar daca pune capat unei relatii poti sa iti iei adio” spune totul despre mine:))).Niciodata nu mi.am calcat peste orgoliu asa ca adio impacare.Pot spune ca sunt un berbec autentic admir toate femeile din zodia berbec:D.

Răspunde

8.  Ella
Octombrie 31st, 2010 at 11:48
Comentariu » Femeia BERBEC

este foarte adevarat ceea ce ai scris ! nici eu nu m-as putea caracteriza mai bine ! eu sunt o berbeaca autentica !;) imi place ffff mult jurnalul tau ! sincere felicitari ! :*

Răspunde

9.  Daniel
Noiembrie 14th, 2010 at 19:43
Comentariu » Femeia BERBEC

Si…mai concret…cum cuceresti femeia Berbec?

Răspunde

10.  alyssa
Februarie 1st, 2011 at 17:05
Comentariu » Femeia BERBEC

dap…bv voua tot ce e mai sus ma prezinta pe mn in mare parte …cam 80% da..faza cu sexul nu….nu st adepta sexului……dar sa stiti ca st mult mai multe lucruri de stiut de un berbec …mai intai sal cunoasteti cu adevarat si veti observa ca un cuvand spus de la locul lui pfff…si a disparut toata dragostea..iarta foarte usor dar nu uita repede..si daca e nervoasa iti striga tot de la A la Z…baieti mare grija cu o femeie berbec…pare o partenera excelenta..dar si periculoasa pentru cine nu e pregatit pentru asa relatie…daca reusesti sai starnesti curiozitatea si sa i-o pastrezi intacta te poti numi un adevarat cuceritor…dar…mai rar asa ceva..asa ca mult succes baiati si sa le pretuiti pe fete indiferent de zodie:)

Răspunde

11.  lady g
Noiembrie 19th, 2011 at 18:42
Comentariu » Femeia BERBEC

cea mai buna>:-) combinatie este cu barbatul berbec. certurile sunt haioase iar momentele perfecte:D

Răspunde

12.  SweetGirly
Noiembrie 4th, 2012 at 17:36
Comentariu » Femeia BERBEC

Sunt deacord cu lady g ….cea mai tare combinatie sunt berbec-berbec….scantei ..fulgere…artificii ….sunt rezultatul unei combinatii de genul…
iar daca reusim sa ne si imblanzim unul pe altul am gasit exact ce ne era scris…
nu degeaba ni se spune ” femei pur sange”:P:))

Răspunde

13.  felcerul
Aprilie 4th, 2013 at 18:12
Comentariu » Femeia BERBEC

Inteligente , frumoase si stimabile femei berbec o intrebare se poate?
– eu berbec -ea berbec ..nascuti in aceeasi zi..acelasi an ..aceeasi luna ..super nu ?? :) da..oarecum..ne potrivim manusa ..insa…in afara de partidele zdravene de sex si noptile pline de dragoste ..cum sa o calmez fetelor???? Va multumesc anticipat si cu respectul cuvenit . ;-)

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu