Articole etichetate "partener"

Acest articol il voi porni cu un banc… pentru ca ceea ce urmeaza are legatura directa cu subiectul articolului.  Cred ca il stiti cu totii.
… s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA !
- Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior!

O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.

La etajul unu, pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca! Femeia decide sa mearga la etajul urmator.

La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!
Femeia hotaraste sa …

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

A fi casatorita de 1 an nu este totuna cu a fi casatorita de 10-15 ani…

De multe ori, anii petrecuti impreuna, certurile si situatiile critice lasa multe urme asupra relatiei dintre cei doi. La un moment dat ni se pare ca cel de langa noi nu mai este chiar cel pe care ni-l doream, ca viata alaturi de celalalt este altfel de cum ni-o imaginam…
Cunoaste-ti/descopera-ti partenerul
Niciodata nu este prea tarziu… Incearca sa iti cunosti mai bine partenerul, intereseaza-te de parerea lui, de placerile si lucrurile care il caracterizeaza.

Descopera-i nu doar partile negative, ci si cele pozitive, cred ca stii si tu ca nu exista un om ideal, depinde de tine care lucruri vrei sa le vezi, cele bune sau cele rele.

Altfel, risti sa realizezi ca traiesti singura, ca te intereseaza doar propriile probleme si placeri, acest lucru va face dificila socializarea cu cei din jur …

Etichete: , , , ,

Mimarea orgasmului este foarte des intalnita in randul femeilor. Cauzele sunt multiple si de multe ori greu de rezolvat…
De ce femeia mimeaza orgasmul?
O femeie va mima orgasmul prin toate mijloacele posibile pentru a-si rezolva diverse probleme de ordin psihologic.

O femeie va mima orgasmul pentru ca:

vrea sa ii demonstreze partenerului ca are o sexualitate debordanta (in realitate, se considera o femeie “rece”)
vrea sa il convinga pe partener ca acesta o excita, este potent si emana sexualitate
vrea sa evite situatiile in care sa fie criticata ca nu simte nimic sau ca nu se implica in actul sexual
vrea sa evite situatiile in care partenerul sa se simta vinovat de faptul ca ea nu a avut orgasm
ii este frica ca relatia lor depinde de “senzatiile” ei in pat…

Pentru o femeie mimarea orgasmului este o unealta pe care o foloseste …

Etichete: , , , ,

Fecioară – Berbec
Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată.
Fecioară – Taur
Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur, în celelalte domenii însă existând o comuniune de interese (materialişti, practici, comozi). Chiar dacă nu este prea excitantă, relaţia dintre ei se păstrează fericită, iar căsătoria va îmbrăca haina seriozităţii.
Fecioară – Gemenii
Se descurcă sexual, dar Gemenii sunt prea impulsivi şi cer prea multă libertate. Fecioara îi găseşte prea superficiali şi împrăştiaţi. O relaţie este posibilă, dar o căsnicie nu se recomandă.
Fecioară – Rac
Fecioara dăruieşte Racului siguranţă şi comoditatea de care el are nevoie. O relaţie între ei îi va ajuta să guste din plin viaţa şi o căsnicie va avea durată asigurată.
Fecioară – Leu
Leul ţine mult la sex, Fecioara la siguranţă, de unde multe certuri. Concepţiile practice ale Fecioarei nu …

Etichete: , , , , , ,

Bărbatul VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
13
Ian

Primul contact cu el trebuie să aibă loc în domeniul spiritual, el vrea să respecte femeia ca om şi apoi ca iubită. Fără potrivire spirituală poate ajunge greu la potrivirea sexuală. Nu este un singuratic, ci o fire deschisă şi sociabilă.

Are mulţi prieteni, caută întotdeauna soluţii cu ecou în realitate. Este un analitic pur şi îi trezim interesul când îi dăm spre analiză o problemă spinoasă. Este deosebit de curios, gata să ajute, inventiv. Din naştere este puţin timid şi pasiv.

El aşteaptă până când femeia face primul pas. Ea este cea care trebuie să ia iniţiativa, dar aceasta nu înseamnă că este indiferent. Deşi inventiv, nu este ceea ce am putea numi “muncitor”. Din timp în timp trebuie stimulat, dar cu mult tact, pentru că nu suportă să fie dominat.

Nu-i place să dea explicaţii lungi, …

Etichete: , , , , , , , ,