Compatibilităţi zodia FECIOARĂ

Postat de: Eaîn Fecioara
10:34
19
Mar

Fecioară – Berbec

Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată.

Fecioară – Taur

Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur, în celelalte domenii însă existând o comuniune de interese (materialişti, practici, comozi). Chiar dacă nu este prea excitantă, relaţia dintre ei se păstrează fericită, iar căsătoria va îmbrăca haina seriozităţii.

Fecioară – Gemenii

Se descurcă sexual, dar Gemenii sunt prea impulsivi şi cer prea multă libertate. Fecioara îi găseşte prea superficiali şi împrăştiaţi. O relaţie este posibilă, dar o căsnicie nu se recomandă.

Fecioară – Rac

Fecioara dăruieşte Racului siguranţă şi comoditatea de care el are nevoie. O relaţie între ei îi va ajuta să guste din plin viaţa şi o căsnicie va avea durată asigurată.

Fecioară – Leu

Leul ţine mult la sex, Fecioara la siguranţă, de unde multe certuri. Concepţiile practice ale Fecioarei nu se potrivesc cu natura optimistă a Leului, de unde relaţia între ei va fi foarte scurtă, iar căsnicia catastrofală.

Fecioară – Fecioară

Timiditatea sexuală şi aprecierea dragostei ca problemă serioasă este comuniunea dintre ei care conduce spre o relaţie tensionată, dar dacă nu intervine plictiseala, o căsnicie poate reuşi.

Fecioară – Balanţă

Balanţa gingaşă şi drăgăstoasă se simte respinsă de firea analitică a Fecioarei, motiv pentru care o relaţie între ei va fi dificilă, iar căsătoria nu poate reuşi.

Fecioară – Scorpion

Se suportă bine dacă Fecioara va atinge apetitul sexual al Scorpionului, dar numai acceptând compromisurile se poate ajunge la o relaţie interesantă, sau la o căsătorie reuşită.

Fecioară – Săgetător

Săgetătorul nu se prea străduieşte să înţeleagă nevoile Fecioarei, pierzându-şi răbdarea, ceea ce conduce spre ideea că ei pot, eventual, să-şi petreacă împreună sfârşitul de săptămână, dar în nici un caz viaţa întreagă.

Fecioară – Capricorn

Fecioara se simte atrasă de Capricorn, dar, simţindu-se în rol secundar, se declanşează un conflict spiritual, relaţia fiind plicticoasă, dar căsnicia bună.

Fecioară – Vărsător

Amândoi văd în contactul sexual o manifestare intelectuală, dar Fecioara, simţindu-se neglijată, va reacţiona la necredinţa Vărsătorului ţi dragostea se va pierde cu timpul. Între ei este posibilă o relaţie realistă, dar căsnicia nu.

Fecioară – Peşti

Cum la Fecioara dragostea este legată de sentimentul de siguranţă, iar la Peşti dragostea stp în centrul tuturor lucrurilor, spiritul disciplinar al Fecioarei nu se va potrivi cu romantismul Peştilor. Între ei relaţia va fi furtunoasă dar scurtă, iar căsnicia nefericită.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Martie 19, 2009 la 10:34 în categoria Fecioara. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi zodia SCORPION
  Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion – Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion – Taur Se satisfac reciproc în
 • Compatibilităţi zodia BALANŢĂ
  Balanţă – Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
 • Compatibilităţi zodia PEŞTI
  Peşti – Berbec Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie. Peşti – Taur Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată
 • Compatibilităţi zodia RAC
  Compatibilităţi zodia RAC Rac – Berbec Aventurierul Berbec are pentru Rac o atracţie sexuală mare doar la început, cu timpul, aceasta ajungând să agaseze şi să rănească. Orice relaţie între ei este greoaie, iar o căsătorie este
 • Compatibilităţi zodia LEU
  Compatibilităţi zodia LEU Leu – Berbec Atraşi de puternicul interes pentru sex (amândoi se aprind uşor şi pasional), dorinţa de a conduce a Berbecului se loveşte de spiritul dominator al Leului, însă potrivirea trupească este atât de

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu