Compatibilităţi zodia RAC

Postat de: Eaîn Rac
0:35
5
Mar

Compatibilităţi zodia RAC

Rac – Berbec

Aventurierul Berbec are pentru Rac o atracţie sexuală mare doar la început, cu timpul, aceasta ajungând să agaseze şi să rănească. Orice relaţie între ei este greoaie, iar o căsătorie este efectiv sortită eşecului.

Rac – Taur

Racul aduce multă sensibilitate şi fantezie şi, cum amândoi sunt pătimaşi, pentru satisfacţii au interese comune, ajutându-se reciproc. Dacă Taurul este atent, între ei va domni armonia, iar căsnicia lor va fi un drum asfaltat.

Rac – Gemenii

Nesiguranţa Racului se împacă greu cu nestatornicia Gemenilor, ceea ce va conduce la apariţia sentimentului de frustrare. Racul va fi gelos, dar nu-i va opri pe Gemenii. Relaţia dintre ei este emoţională, strânsă, dar, datorită caracterelor diferite, nimic nu va fi stabil şi de durată între ei.

Rac – Rac

Se aseamănă prea mult ca să fie fericiţi împreună, hipersensibilitatea lor conducând fără excepţii la apariţia problemelor sufleteşti şi a reproşurilor. O aventură între ei are un început erotic furtunos, pe când căsnicia cere multă înţelegere şi compătimire reciprocă.

Rac – Leu

Leul este foarte energic în dovezile sale de dragoste şi îi dă Racului siguranţa necesară, primind în schimb compătimirea şi admiraţia acestuia, în principal pentru marea sa potenţă sexuală. Această relaţie are nota ei de patimă, dar în majoritatea cazurilor este satisfăcătoare pentru amândoi.

Rac – Fecioară

Fecioara timidă este ideală pentru Racul sentimental. În privinţa sexului, se înţeleg foarte bine, dar pentru că amândoi au note de timiditate nu vor depăşi limitele rezonabile. Căsătoria dintre ei va fi liniară şi comodă.

Rac – Balanţă

Racul se sperie de firea distantă a Balanţei, în timp ce aceasta se simte atrasă de felul sentimental al Racului. Racul este mai sensibil şi dacă Balanţa îşi va continua drumul, sfârşitul este aproape. Dacă relaţia dintre ei îi poate menţine ca amanţi timp îndelungat, o căsnicie este mai mult decât riscantă.

Rac – Scorpion

Forţa şi spiritul de conducere al Scorpionului este exact ceea ce caută Racul, patima acestuia subjugându-l şi satisfăcându-l. Dorinţa Racului de a fi pe plac se mulează perfect pe gelozia nebună a Scorpionului. Aventura dintre ei este o flacără permanentă, în timp ce o căsnicie este o împlinire perfectă.

Rac – Săgetător

Având ţeluri şi dorinţe diferite (Săgetătorul aprins de dragoste şi Racul sentimental), se resping ca parteneri. Racul trăieşte pentru viitor, Săgetătorul pentru acum, ceea ce face ca mai devreme sau mai târziu el să caute noi orizonturi. Orice relaţie între ei este sortită eşecului.

Rac – Capricorn

Capricornul nu este în stare de atâta dragoste de câtă are nevoie Racul, existând însă între ei o mare atracţie sexuală. Dacă reţinerea Capricornului va fi interpretată de Rac ca o respingere, relaţia intră sub semnul întrebării. Relaţia dintre ei este instabilă, iar căsătoria nu este indicată.

Rac – Vărsător

Singuraticul Vărsător dă prea multe dureri de cap credinciosului Rac, prin spiritul său aventuros neputându-l satisface sentimental. Dacă în dormitor au o oarecare perioadă de înţelegere, într-o căsătorie sfârşitul este inevitabil.

Rac – Peşti

Sexual se potrivesc, amândoi fiind sentimentali şi având nevoie de dragoste, completându-se reciproc. Racul va prelua conducerea, deoarece în relaţiile sexuale Peştii sunt subtili şi excentrici peste măsură, motiv pentru care certurile vor ajunge să fie uitate odată ajunşi în pat. Sunt o pereche potrivită, căreia o relaţie le va prilejui zile şi nopţi minunate, iar căsătoria va fi o reuşită.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Martie 5, 2009 la 0:35 în categoria Rac. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi zodia BALANŢĂ
  Balanţă – Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
 • Compatibilităţi zodia SCORPION
  Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion – Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion – Taur Se satisfac reciproc în
 • Compatibilităţi zodia FECIOARĂ
  Fecioară – Berbec Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată. Fecioară – Taur Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur,
 • Compatibilităţi zodia PEŞTI
  Peşti – Berbec Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie. Peşti – Taur Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată
 • Compatibilităţi zodia LEU
  Compatibilităţi zodia LEU Leu – Berbec Atraşi de puternicul interes pentru sex (amândoi se aprind uşor şi pasional), dorinţa de a conduce a Berbecului se loveşte de spiritul dominator al Leului, însă potrivirea trupească este atât de

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu