Articole etichetate "fantezie"

Pe bărbatul Vărsător femeia îl interesează ca om, ca spirit şi ca suflet şi nu ca obiect sexual. Se apropie încet şi plin de tact, savurează uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem bănui în el pe adevăratul artist în ale dragostei, dacă nu ar lungi prea mult preliminariile.

Trebuie stimulat din când în când şi atunci se dovedeşte plin de fantezie şi cu mare rezistenţă. Femeia care ştie ce vrea poate face orice cu el, dar numai cu tact şi în mod seducător. Patul este pentru el loc de joacă şi va încerca cu plăcere toate poziţiile.

Bărbatul vărsător este cel mai tolerant şi liberal dintre semnele zodiacului, deci, nimic nu i se va părea ieşit din comun. Pentru că îi plac experienţele, este de cele mai multe ori bisexual. Cucerirea femeii este pentru el mai importantă decât actul erotic.

Aplecarea sa spre tot ce …

Etichete: , , , , , , , ,

În viaţa erotică, instinctul animalic nu este pe primul loc; femeia Vărsător idealizează dragostea şi aceasta trebuie să cuprindă multă gingăşie. Dragostea este pentru femeia Vărsător ca o muzică.

Nu trebuie să-i cerem în pat uitare completă, dar odată trezită, este în stare de orice, fiind plină de fantezie. Îşi copleşeşte partenerul cu gingăşii şi atenţii.

Femeia Vărsător doreşte să iubească atât sufletul, cât şi trupul bărbatului. Are o slăbiciune pentru bărbaţii mai în vârstă.

Etichete: , , , ,

Femeia VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
5
Ian

Femeia Vărsător are pretenţii foarte mari, cere de la iubit multă consideraţie, nu-i place să fie grăbită. O primă întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnă pentru ea începutul unui flirt.

Femeia Vărsător nu este pudică, dar doreşte să fie convinsă că această legătură este ceva serios. Femeia Vărsător este sensibilă şi are un puternic intelect. Prietenii o stimează, iar dacă îi place societatea, este foarte veselă şi acceptă cu plăcere o invitaţie de la prieteni, în ultima clipă.

Având o fire sinceră şi deschisă nu ştie să mintă. Dacă simpatizează pe cineva, îşi deschide nestingherită sufletul, de multe ori într-un mod nu prea prudent. Se amestecă cu pasiune în viaţa altora, dă sfaturi care nu sunt dorite, nici urmate.

Nu se dă înapoi de la munci bărbăteşti, îi plac meserii ca: mecanic auto, constructor, dar în cele mai multe cazuri o întâlnim …

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Femeia poate prelua comanda, grija lui rămânând aceea ca ea să ajungă la orgasm. Femeia trebuie să fie totuşi grijulie, pentru că dacă-l va grăbi, el se va inhiba.

Bărbatul Balanţă preferă preambulul prelungit, combinând arta iubirii cu liniştea şi satisfacţia. Este un bun cunoscător al anatomiei femeii şi are o fantezie bogată în intuirea dorinţelor erotice.

Este rezistent, încet, dar constant, savurând dragostea numai atunci când iese din banal. Actul sexual este un eveniment în care partenera trebuie să fie permanent relaxată şi răbdătoare, iar discreţia şi delicateţea însoţitoare fireşti.

Bărbatul Balanţă poate foarte uşor să apeleze la masturbaţie sau la practici orale, iar atunci când sentimentele sunt superficiale nu consideră anormal să întreţină relaţii cu două femei odată. Este un erotic rafinat, apelând la variaţiuni neobişnuite şi poate aluneca uşor spre bisexualitate sau homosexualitate.

Etichete: , , , , , ,

Bărbatul Fecioară fiind timid, partenera este aceea care trebuie să facă primul pas. La o fată el urmăreşte punctualitatea, tactul, ţinuta şi comportamentul.

Nu vă faceţi griji că mâna lui vă va aluneca pe genunchi sau că se va arăta prea drăgăstos în societate.

Este de aşteptat ca la o întâlnire el să-şi aducă pijamaua, aparatul de ras, periuţa de dinţi, cămaşa curată şi chiar un ceas deşteptător, ca să nu întârzie la serviciu.

Preambulul său este studiat şi metodic, iar tehnica sa mai mult estetică. O femeie agresivă poate obţine de la el tot ceea ce doreşte, dar să nu-i ceară prea multă fantezie.

Bărbatul Fecioară nu prezintă un apetit sexual deosebit şi dacă partenera nu-l provoacă, rămâne inactiv, pentru că un film porno sau câteva fotografii îi aduc starea de satisfacţie, moment din care însă viaţa sexuală nu va mai fi posibilă normal.

Etichete: , , , , ,