Articole etichetate "zodiac"

Horoscop Capricorn 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
27
Mar

Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
In anul 2011, pentru Capricorni vor aparea o multime de opurtunitati in sfera carierei, care vor permite punerea tuturor planurilor, proiectelor (incepute inca din 2010) in aplicare.

In acest an vor conta nu doar eforturile personale depuse, dar si sustinerea si ajutorul venit din partea parintilor si prietenilor.

Anul 2011 va fi privit de catre Capricorni cu mult mai multa seriozitate si cu mult mai multa responsabilitate.

Cel mai mare suces ii asteapta pe Capricornii care activeaza in domeniul Media, relatiile cu oamenii, statistica.

Anul 2011 va aduce multe tendinte noi si schimbari in viata. In acest an, Capricornii, cel mai probabil, isi vor gasi un job nou si vor intensifica cautarile lor in sfera veniturilor suplimentare.

In anul 2011, o economie rationala si stabilirea unui plan clar vor fi cheia succesului Capricornilor.
Ianuarie – Martie 2011
In perioada cuprinsa intre aceste luni, Capricornii vor lucra …

Etichete: , , , , , ,

Femeia FECIOARĂ

Postat de: Eaîn Fecioara
15
Mar

În această zodie există cele mai multe femei nemăritate, pentru că ele găsesc greu bărbatul care să corespundă pretenţiilor lor. Judecă oamenii superficial, mai mult după aspect, putând trece pe lângă personalităţi valoroase.

Dacă vrem să o înţelegem, nu trebuie analizată ca om raţional, ci ca o femeie cu multă stăpânire de sine. Serioasă şi plină de prestanţă, dorinţele ei rămân secrete, modestia făcând-o să nu se laude sau să-şi destăinuie tainele.

Are maniere excelente şi dacă nu este provocată, se poartă ca o doamnă. În caz contrar, atacă sălbatic şi reuşeşte întotdeauna să-şi îngenuncheze adversarii. Ţine la autoperfecţionare şi la poziţia sa socială, având dezvoltat un puternic simţ critic.

Se încrede mai mult în intelect decât în intuiţie, putând fi generoasă, răbdătoare şi bună, dar în principal rece. Are o mare putere de muncă, căutând să rezolve totul singură. Domeniul ei este casa, unde bărbatul inteligent …

Etichete: , , ,

Cum îi respingem pe GEMENII

Postat de: Eaîn Gemenii
3
Mar

Cum îi respingem pe GEMENII
Ruperea relaţiei cu Gemenii se realizează foarte uşor.

Devenim plictisitori, provocând certuri (lor nu le plac discuţiile la modul sălbatic), îi plictisim cu problemele noastre, devenim nerăbdători, preferăm acelaşi local, aceiaşi oameni, ieşim cât mai rar seara din casă.

Invităm prietenii cei mai plictisitori. Curând, Gemenii se vor plictisi şi vor pleca singuri, fără a mai reveni vreodată.

Etichete: , ,

Cum îi cucerim pe GEMENII

Postat de: Eaîn Gemenii
3
Mar

Cum îi cucerim pe GEMENII
În primul moment avem o stranie senzaţie că Gemenii ne sunt cunoscuţi, discuţia cu ei fiind plină de haz, spirit şi veselie. Viaţa ne pare mult mai incitantă decât mai înainte, magnetismul lor vibrant alungând plictiseala.

Cel care doreşte să atragă Gemenii trebuie să fie vesel, spiritual şi să nu se arate vrăjit de farmecul lor. Adoră misterele, cheia lor fiind fantezia.

Le plac societăţile ieşite din comun, oamenii celebri, discuţiile spirituale, jocurile distractive şi sunt încântaţi să meargă la baluri mascate. Fiind firi intelectuale, ei sunt atraşi de discuţiile despre expoziţii, muzee, spectacole etc.

Îi interesează în mod deosebit moda, pe care simt nevoia să o comenteze. A nu se uita dualitatea lor. Li se poate propune un film şi o cină.

Fanaticii şi extremiştii se înţeleg bine cu ei, pentru că sunt liberali şi toleranţi. Le place bârfa şi participă cu plăcere la …

Etichete: , ,

Zodia GEMENII

Postat de: Eaîn Gemenii
1
Mar

Zodia GEMENII – Caracteristicile zodiei
zodia-gemeniiConstelaţia zodiacală a Gemenilor se află în Calea Lactee. Două stele – la fel de luminoase, încât par gemene strălucesc în constelaţie: Castor şi Polux.

Element de aer, reprezintă firile omeneşti schimbătoare, naturile îndrăgostite de idealul artistic, ştiinţific sau religios, creative şi filosofice, dar mereu obsedate de câştiguri materiale. Astfel, vom întâlni oameni cu preocupări dintre cele mai înalte, dar neaşteptat de hrăpăreţi.

Totuşi, dintre aceste făpturi s-au ridicat genii artistice sau ştiinţifice, mari peoţi. Pentru a înţelege mai bine caracterul acestor fiinţe, amintim că zodia este tutelată de Mercur care dă inteligenţa şi harul comunicării prin scris, expresivitatea orală, activitatea neîncetată.

Planetele secundare dau puterea financiară (Jupiter); agresivitatea şi îndrăzneala temerară (Marte); energia, forţa psihică, raţiunea (Soarele).

Gemenii sunt dibaci, nervoşi, abili. Diplomaţi, plini de tact, ştiu să răspundă insultei cu o glumă dezarmantă. Viaţa …

Etichete: , , ,