Articole etichetate "spiritual"

Bărbatul SĂGETĂTOR

Postat de: Eaîn Sagetator
22
Mar

Vesel, şarmant şi spiritual, îţi dă impresia că eşti cea mai interesantă femeie, dar dacă te uiţi în ochii lui, vei observa că priveşte la mai multe femei. Cum vede o femeie frumoasă se învârte în jurul ei, complimentând-o şi făcând totul pentru a o vrăji, fiind un idealist romantic în materie de femei.

Indiferent de dezămăgire, optimismul său rămâne intact, dorind să fie îndrăgostit, dar ferindu-se să fie legat. Nici o aventură nu durează. Nu suportă gelozia şi luptă din toate puterile împotriva legăturilor prea strânse.

Îi plac femeile cu experienţă, actul de căsătorie prevăzând pentru el o “clauză” a libertăţii, pentru că niciodată nu ştie exact ce vrea. Este deschis şi vorbeşte liber, fără tact, dar ca prieten este foarte accesibil, tolerant şi jovial.

Oricare dintre femei este numai o treaptă în drumul său către maturizare, dorind o concordanţă fizică şi psihică. Îi plac secretele şi, …

Etichete: , , , ,

Fecioară – Berbec
Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată.
Fecioară – Taur
Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur, în celelalte domenii însă existând o comuniune de interese (materialişti, practici, comozi). Chiar dacă nu este prea excitantă, relaţia dintre ei se păstrează fericită, iar căsătoria va îmbrăca haina seriozităţii.
Fecioară – Gemenii
Se descurcă sexual, dar Gemenii sunt prea impulsivi şi cer prea multă libertate. Fecioara îi găseşte prea superficiali şi împrăştiaţi. O relaţie este posibilă, dar o căsnicie nu se recomandă.
Fecioară – Rac
Fecioara dăruieşte Racului siguranţă şi comoditatea de care el are nevoie. O relaţie între ei îi va ajuta să guste din plin viaţa şi o căsnicie va avea durată asigurată.
Fecioară – Leu
Leul ţine mult la sex, Fecioara la siguranţă, de unde multe certuri. Concepţiile practice ale Fecioarei nu …

Etichete: , , , , , ,

Cum îi cucerim pe GEMENII

Postat de: Eaîn Gemenii
3
Mar

Cum îi cucerim pe GEMENII
În primul moment avem o stranie senzaţie că Gemenii ne sunt cunoscuţi, discuţia cu ei fiind plină de haz, spirit şi veselie. Viaţa ne pare mult mai incitantă decât mai înainte, magnetismul lor vibrant alungând plictiseala.

Cel care doreşte să atragă Gemenii trebuie să fie vesel, spiritual şi să nu se arate vrăjit de farmecul lor. Adoră misterele, cheia lor fiind fantezia.

Le plac societăţile ieşite din comun, oamenii celebri, discuţiile spirituale, jocurile distractive şi sunt încântaţi să meargă la baluri mascate. Fiind firi intelectuale, ei sunt atraşi de discuţiile despre expoziţii, muzee, spectacole etc.

Îi interesează în mod deosebit moda, pe care simt nevoia să o comenteze. A nu se uita dualitatea lor. Li se poate propune un film şi o cină.

Fanaticii şi extremiştii se înţeleg bine cu ei, pentru că sunt liberali şi toleranţi. Le place bârfa şi participă cu plăcere la …

Etichete: , ,

Bărbatul VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
13
Ian

Primul contact cu el trebuie să aibă loc în domeniul spiritual, el vrea să respecte femeia ca om şi apoi ca iubită. Fără potrivire spirituală poate ajunge greu la potrivirea sexuală. Nu este un singuratic, ci o fire deschisă şi sociabilă.

Are mulţi prieteni, caută întotdeauna soluţii cu ecou în realitate. Este un analitic pur şi îi trezim interesul când îi dăm spre analiză o problemă spinoasă. Este deosebit de curios, gata să ajute, inventiv. Din naştere este puţin timid şi pasiv.

El aşteaptă până când femeia face primul pas. Ea este cea care trebuie să ia iniţiativa, dar aceasta nu înseamnă că este indiferent. Deşi inventiv, nu este ceea ce am putea numi “muncitor”. Din timp în timp trebuie stimulat, dar cu mult tact, pentru că nu suportă să fie dominat.

Nu-i place să dea explicaţii lungi, …

Etichete: , , , , , , , ,