Bărbatul VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
0:03
13
Ian

varsator1 130x98 Bărbatul VĂRSĂTORPrimul contact cu el trebuie să aibă loc în domeniul spiritual, el vrea să respecte femeia ca om şi apoi ca iubită. Fără potrivire spirituală poate ajunge greu la potrivirea sexuală. Nu este un singuratic, ci o fire deschisă şi sociabilă.

Are mulţi prieteni, caută întotdeauna soluţii cu ecou în realitate. Este un analitic pur şi îi trezim interesul când îi dăm spre analiză o problemă spinoasă. Este deosebit de curios, gata să ajute, inventiv. Din naştere este puţin timid şi pasiv.

El aşteaptă până când femeia face primul pas. Ea este cea care trebuie să ia iniţiativa, dar aceasta nu înseamnă că este indiferent. Deşi inventiv, nu este ceea ce am putea numi “muncitor”. Din timp în timp trebuie stimulat, dar cu mult tact, pentru că nu suportă să fie dominat.

Nu-i place să dea explicaţii lungi, iar o neînţelegere îl face depresiv. Îţi pierzi timpul dacă îţi imaginezi că-l poţi lega de tine. El vrea să fie liber şi independent, îi plac călătoriile. Această nestatornicie are şi consecinţe în cercul de prieteni. În societate este deosebit de agreabil şi entuziasmat când face noi cunoştinţe.

Vărsătorul îţi scapă din mâni precum peştele. Plictisindu-se repede de omul cicălitor, îşi caută noi prieteni. Este talentat ca actor, având un deosebit dar de a convinge. În dragoste reacţionează cu subtilitate şi se remarcă prin persuasiune.

În problemele sexuale este plin de gingăşie (o femeie frigidă nu rămâne multă vreme aşa, dacă şi l-a ales ca partener). Din păcate se pierde deseori în reverii şi lasă activitatea pe locul doi. Este fără astâmpăr în căutarea partenerei perfecte. Se îndrăgosteşte repede, dar amână căsătoria cât poate.

Femeia care reuşeşte să-l prindă îţi va da seama că a avut noroc. Este inteligent, bun, expresiv, vesel şi un bun conducător. Iubeşte oamenii cu adevărat şi este îndrăgit la rândul său. Vă atenţionăm: deşi iubeşte noul şi se simte atras de tot ceea ce este neobişnuit, în esenţă este un credincios.

Chiar dacă mai flirtează ocazional, se va întoarce întotdeauna acasă. Poate fi distractiv şi excitant pentru femeia care îl iubeşte.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Marţi, Ianuarie 13, 2009 la 0:03 în categoria Varsator. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Bărbatul SĂGETĂTOR
  Vesel, şarmant şi spiritual, îţi dă impresia că eşti cea mai interesantă femeie, dar dacă te uiţi în ochii lui, vei observa că priveşte la mai multe femei. Cum vede o femeie frumoasă se învârte
 • Femeia VĂRSĂTOR
  Femeia Vărsător are pretenţii foarte mari, cere de la iubit multă consideraţie, nu-i place să fie grăbită. O primă întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnă pentru ea
 • Femeia GEMENII
  FEMEIA GEMENII – Caracteristicile zodiei Este un harem întreg. Întrece zece femei – ca spiritul care iese din sticlă, ori de câte ori îl chemi. De fiecare dată e alta. Misterioasă şi atrăgătoare, poate converti pe
 • Bărbat RAC
  Bărbat RAC Nu poţi citi în el ca într-o carte, păstrându-se opac pentru străini, netrădându-şi secretele nici celui mai bun prieten. Este neliniştit, tinde către meditaţie, este un idealist şi un visător sentimental. Dominat de Lună,
 • Potenţial erotic la bărbatul CAPRICORN
  La bărbatul Capricorn, sexul este tot ce poate oferi mai mult. El crede că un om iubeşte cu adevărat numai dacă înţelege pasiunea fizică. Actul sexual este un act impulsiv, dar îşi planifică şi această

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu