Articole etichetate "varsator"

Horoscop Varsator 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
29
Mar

Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
Anul 2011, pentru Varsatori, mai poate fi numit si anul deschiderilor, opurtunitatilor, veti cunoaste oameni importanti, veti dobandi cunostinte noi si va aparea o pasiune pentru ceva nou, acel ceva va schimba viata in urmatorii 8 ani.

Veti avea succes in cariera. Inceputul de an va aduce o crestere materiala. In a doua jumatate a anului, Varsatorii vor intalni parteneri de afaceri/sponsori/sustinatori ai proiectelor lor, acest lucru va influenta pozitia in societate, care se va intari considerabil.

In anul 2011, toate evenimentele importante se vor invarti in jurul studiului si cunostintelor noi, toate acestea se vor dovedi importante si necesare la timpul potrivit. Pe Varsatori ii asteapta un an minunat din toate punctele de vedere. Anul acesta veti culege roadele proiectelor debutate inca din anul 2010.

In acest an cu siguranta nu va exista un moment de plictiseala, se asteapta cunostinte si intalniri …

Etichete: , , , , , ,

Horoscop Varsator 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
26
Sep

Horoscop Varsator 2010
Horoscop 2010 – Familia
Capul va este in intregime ocupat de mofturi trecatoare si de divertisment.

Anul 2010 va “pluti” pe valuri de iubire si de simpatie de la o persoana la alta.

Dar, vara va “concretiza” sentimentele voastre si va “defini” in toamna un singur favorit/favorita, cu care veti petrece sfarsitul de an.

varsator
Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
Veniturile, in 2010, promit sa fie stabile.

Sfarsitul anului 2010 va oferi o oportunitate de a castiga multi bani.
Horoscop 2010 – Sanatate si Timp liber
Aveti grija de sanatate.

Respectati rutina zilnica: somn suficient, dieta, mersul la sala, plimbarile in aer liber si bolile va vor ocoli in acest an.

Sfarsitul anului 2010 va va aduce o stare de spirit vesela si o buna sanatate.

Etichete: , , , , ,

Vărsător – Berbec

Berbecul agresiv şi dominant îl va descuraja pe Vărsătorul paşnic, iubitor de libertate. În privinţa sexului sunt plini de fantezie, se armonizează şi în alte domenii, dar căsătoria stă sub semnul îndoielii.

Vărsător – Taur

Taurul sentimental şi hipersenzual găseşte derutantă concepţia delăsătoare a Vărsătorului cu privire la sex. Doreşte nu numai un prieten, ci şi un partener de viaţă. Vărsătorul, dimpotrivă, vrea să-şi transforme partenerul în campion şi îşi găseşte multe activităţi în afara casei ceea ce repugnă Taurul. Se nasc multe conflicte de caracter.

Vărsător – Gemeni

Vărsătorul poate domina Gemenii care au o mare capacitate de adaptare la jocurile presexuale. Pot trece ore întregi în dormitor, dar fără sentimentalisme. Gemenii prea iritabili găsesc în Vărsător o influenţă stabilizatoare. O relaţie interesantă, o căsnicie bună, fără prea multă pasiune.

Vărsător – Rac

Racul, deosebit de sensibil, îl enervează pe Vărsător. Vărsătorul preferă o pasiune mai rece şi …

Etichete: , , , , , , , , ,

Cum putem cuceri pe “VĂRSĂTOR”

Nu este greu să întâlneşti un Vărsător. Îl găseşti la petreceri, la cursuri de specializare, la biserică, la teatru, la concerte. Vărsătorii sunt buni organizatori de petreceri, unde se remarcă foarte uşor prin magnetismul personalităţii lor, prin faptul că devin parteneri de discuţii fascinanţi. Ei vorbesc despre idei, dar şi despre evenimente.

Cel care nu citeşte mult nu se potriveşte cu Vărsătorul. Le putem suscita interesul prin adevăr şi sinceritate. Prima întâlnire trebuie să fie stimulatoare din punct de vedere intelectual. Comentariile Vărsătorului sunt pline de umor, îl pasionează tot ceea ce este ieşit din comun, îi place să dăruiască, dar şi să primească.

Cel care primeşte un cadou trebuie să-l primească cu bucurie, chiar dacă darul este ciudat. Femeia Vărsător iubeşte mult bijuteriile ostentative şi parfumurile rare şi scumpe. Nu putem pretinde de la Vărsător să reacţioneze ca un om obişnuit, fiindcă …

Etichete: , , , , , ,

Pielea fină şi strălucitoare la Vărsător are o sensibilitate deosebită; interiorul coapselor, vârfurile sânilor sunt zone la a căror mângâiere uşoară sentimentul erotic poate atinge culmi nebănuite pentru firea sa romantică şi visătoare.

Predispoziţia către gingăşie determină savurarea mângâierilor calme, tandre, culminând cu frenezia sălbatică a orgasmului, care poate fi prelungit prin strângerea dureroasă a vârfurilor sânilor.

Simplul contact cu epiderma partenerului pe o suprafaţă cât mai mare transformă Vărsătorul într-un condensator a cărui descărcare de potenţial erotic oferă voluptăţi nebănuite.

Etichete: , , , , ,