Horoscop Varsator 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
17:00
29
Mar

Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani

Anul 2011, pentru Varsatori, mai poate fi numit si anul deschiderilor, opurtunitatilor, veti cunoaste oameni importanti, veti dobandi cunostinte noi si va aparea o pasiune pentru ceva nou, acel ceva va schimba viata in urmatorii 8 ani.

Veti avea succes in cariera. Inceputul de an va aduce o crestere materiala. In a doua jumatate a anului, Varsatorii vor intalni parteneri de afaceri/sponsori/sustinatori ai proiectelor lor, acest lucru va influenta pozitia in societate, care se va intari considerabil.

In anul 2011, toate evenimentele importante se vor invarti in jurul studiului si cunostintelor noi, toate acestea se vor dovedi importante si necesare la timpul potrivit. Pe Varsatori ii asteapta un an minunat din toate punctele de vedere. Anul acesta veti culege roadele proiectelor debutate inca din anul 2010.

In acest an cu siguranta nu va exista un moment de plictiseala, se asteapta cunostinte si intalniri cu oameni noi si importanti. De asemenea, este un an prielnic pentru aprofundarea cunostintelor/studiilor.

2011 este un an foarte bun din punct de vedere financiar, Varsatorii vor putea face achizitii imobiliare. Realismul – este unul dintre calitatile forte ale acestei zodii.

Varsatorii trebuie sa fie echilibrati, diplomati si multe dintre problemele aparute in acest an se vor rezolva foarte usor.

Horoscop 2011 – Familia/Relatii de dragoste

Pentru Varsatorii singuri, anul acesta asteptati-va la intalniri noi, dragostea la prima vedere nu este un mit.

De asemenea, vara este posibila o intalnire cu o persoana de sex opus, cel mai probabil se va naste o iubire platonica. Chiar daca aceasta relatie nu se va transforma in ceva mai serios, ea va lasa o urma pozitiva in viata nativilor din aceasta zodie.

Varsatorii care se afla intr-o relatie vor cauta stabilitate si armonie. Vor arata mai multa iubire si atentie partenerului de viata si il vor rasfata.

Horoscop 2011 – Sanatate si Timp liber

Emotiile va pot aduce niste probleme cu sanatatea – sistemul digestiv si cel nervos vor fi cele afectate, alimentatia corecta si la timp sunt obligatorii.

Va puteti apuca de yoga si detoxifiere, care va vor aduce o stare de sanatate exceptionala. Vei fi plini de energie tot anul.

Concediul trebuie planificat pe luna mai, undeva in natura.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Marţi, Martie 29, 2011 la 17:00 în categoria Horoscop 2011. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Horoscop Capricorn 2010
    Horoscop Capricorn 2010 Horoscop 2010 – Familia Anul 2010 poate aduce schimbari dramatice in viata personala a Capricornilor – intalnire cu jumatatea. Pentru acest “eveniment” se pot astepta in februarie, mai, iunie sau septembrie. Horoscop 2010 – Afaceri si
  • Horoscop Taur 2011
    Anul 2011 va fi un an bun pentru cei din zodia Taur, dar uneori nota pozitiva, pe care se va derula viata per total, va fi intrerupta periodic, revenirea pe linia de plutire o veti
  • Horoscop Capricorn 2011
    Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani In anul 2011, pentru Capricorni vor aparea o multime de opurtunitati in sfera carierei, care vor permite punerea tuturor planurilor, proiectelor (incepute inca din 2010) in aplicare. In acest an vor
  • Horoscop Varsator 2010
    Horoscop Varsator 2010 Horoscop 2010 – Familia Capul va este in intregime ocupat de mofturi trecatoare si de divertisment. Anul 2010 va “pluti” pe valuri de iubire si de simpatie de la o persoana la alta. Dar, vara va
  • Horoscop Sagetator 2011
    Tendintele astrologice din acest an promit noi urcusuri si posibilitati de a depasi orice greutate aparuta. Veti fi plini de optimism si veti uita de ganduri pesimiste si depresive. O sa simtiti nevoia sa va

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu