A fi stilata

Postat de: Eaîn Frumusete
18:58
30
Mar

Stilul nu are nici o legatura cu moda si moda nu are legatura cu stilul. Poti purta haine care nu mai sunt la moda de doi ani, nu sunt nici de firma, dar sunt cu stil, sunt combinate cu gust.

Este de-a dreptul gresit sa porti blugi cu talie joasa doar pentru ca sunt la moda. Dar poate silueta ta nu este compatibila cu acest model?! Nu suntem la fel si ceea ce se potriveste de minune unei femei, poate sa dezavantajeze pe alta.

moda stil A fi stilata

Stilul este ceva personal, este acel ceva care nu il vezi la tv sau intr-o revista. Este propriul tau mod de a fi. Moda imbatraneste, stilul – niciodata, stilul evolueaza odata cu tine, cu varsta ta, cariera ta, statutul social si viziunile tale.

Iata cateva sfaturi care te vor putea ajuta sa iti descoperi propriul stil.

Aproape orice ai alege trebuie sa fie foarte bine echilibrat. Daca vrei sa lasi o parte a corpului descoperita, fa-o inteligent. Nu trebuie sa pari ca si cum ai fi dezbracata sau sa porti haine cu tenta vulgara. Conceptia conform careia cu cat esti mai dezbracata cu atat esti mai atragatoare nu prea este de actualitate, oricand misterul va castiga. Singurul lucru pe care il vei transmite este ca esti un obiect cu care te poti distra.

Daca iti plac culorile aprinse/vii, alege accentele, dar nu semaforul. Acest lucru se refera si la machiaj.

A fi imbracata cu stil nu are nici o legatura cu marile case de moda, marci de renume, etc. Fiti de acord, ca si o haina de firma poate sta cat se poate de urat daca nu este combinata cu alte accesorii cu gust.

Niciodata nu copia stilul cuiva. Ceea ce i se potriveste prietenei tale poate sa nu se potriveasca deloc tie.

Experimenteaza, combina hainele, incearca diverse combinatii, vezi ce ti se potriveste cel mai bine – rezultatul va fi stilul tau.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , ,

Acest articol a fost postat pe data Miercuri, Martie 30, 2011 la 18:58 în categoria Frumusete. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Cum sa ai un mariaj perfect
    A fi casatorita de 1 an nu este totuna cu a fi casatorita de 10-15 ani… De multe ori, anii petrecuti impreuna, certurile si situatiile critice lasa multe urme asupra relatiei dintre cei doi. La un
  • Ai intuiţie?
    Posezi acel aşa-zis al şaselea simţ? Parcurge acest test şi vei afla câtă intuiţie posezi. Când sună telefonul de obicei ştiu cine este. Da Nu Deseori ghicesc ce vor oamenii să spună şi termin propoziţiile în locul lor. Da Nu Când întâlnesc
  • Sexul, inteligenţa şi strălucirea stelelor
    Sexul, inteligenţa şi strălucirea stelelor Se spune despre oamenii inteligenţi că la pat sunt cam inhibaţi, că nu prea ating performanţe şi că merită să faci orice cu ei, numai nu sex. Însă nu-i chiar aşa.
  • Cum ar trebui să fie bărbatul ideal?
    Bărbatul ideal Cum este bărbatul ideal, bărbatul care să îţi ia minţile şi să te facă cea mai fericită femeie? E de la sine înţeles, că nu e vorba aici de nici o formulă secretă sau reţetă
  • Horoscop Berbec 2010
    Horoscop Berbec 2010 Horoscop 2010 – Familia In anul 2010, Berbecilor le va fi dificil sa sa stabileasca emotional, spiritual, vor avea dificultati in luarea sa anumitor decizii. Chiar si familia lor si de cei dragi vo

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu