Termeni de utilizare

Postat de: admin
14
Nov

UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTARII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI SITE-UL CURENT.

Conţinutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate JurnalulUneiFemei.ro

Conţinutul acestui site (incluzand fără limitări software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) este protejat de legile dreptului de autor şi nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau publicat fără acordul expres scris al JurnalulUneiFemei.ro

Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaţii sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al JurnalulUneiFemei.ro

Ca excepţie, se permite download sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai dacă sunt destinate exclusiv scopurilor personale şi non-comerciale şi nu fac parte din domenii interzise de legislaţia în vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie în format citibil al denumirii site-ului JurnalulUneiFemei.ro şi a adresei paginii web la secţiunea bibliografie sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. În cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site în scop non-comercial în cadrul unei pagini de internet, care se încadrează în condiţiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica în format citibil numele site-ului JurnalulUneiFemei.ro şi o legătura directă catre pagina care a fost folosită drept bibliografie sau resursă.

Prin utilizarea materialelor de orice formă de pe acest site în scop comercial se înţelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice formă în scopul obţinerii de venit prin metoda directă sau indirectă prin părţi terţe.

Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale fără acordul expres al JurnalulUneiFemei.ro

Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor şi marcilor, precum şi a altor legi aplicabile.

Se permit totuşi legături către acest site cu anunţarea prealabilă a administratorului acestui site şi obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat.

JurnalulUneiFemei.ro, proprietarii şi afiliaţii săi nu raspund sub nici o formă pentru validitatea datelor publicate pe site de către utilizatori şi/sau a consecinţelor de orice natură produse de ele.

Prin furnizarea unei adrese e-mail prin orice metoda pusă la dispoziţie de către JurnalulUneiFemei.ro, utilizatorul îşi exprima implicit acordul să primeasca mesaje de tip newsletter sau cu caracter administrativ, atât din partea JurnalulUneiFemei.ro cât şi a partenerilor săi.

Utilizatorul nu are dreptul să creeze un mediu de browser sau cadru în jurul conţinutului site-ului web.

Utilizatorul nu are dreptul să distorsioneze informaţiile privind relaţia cu JurnalulUneiFemei.ro

Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze numele fară acordul expres scris al JurnalulUneiFemei.ro

JurnalulUneiFemei.ro işi rezervă dreptul de a modifica această pagina fără notificare în prealabil. Modificările vor intra în vigoare din momentul publicării lor pe site.