Articole etichetate "zodia"

Horoscop Taur 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
14
Apr

Anul 2011 va fi un an bun pentru cei din zodia Taur, dar uneori nota pozitiva, pe care se va derula viata per total, va fi intrerupta periodic, revenirea pe linia de plutire o veti putea realiza cu putin efort.

Se va imbunatati nivelul de viata, la munca va veti descurca cum nu se poate mai bine. O sa se iveasca ocazii care va vor ajuta sa imbunatatiti si chiar sa cresteti perspectivele in ceea ce priveste cariera si afacerile, ascultati-va intuitia, nu ratati sansele care vor aparea mai ales in a doua jumatate a anului 2011.
Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
La inceputul acestui an,  Taurii vor tebui sa munceasca de doua ori mai mult ca de obicei, dar eforturile lor vor fi rasplatite. Ideile voastre va vor duce intr-o directie constructiva, care va incepe sa se contureze chiar din luna februarie.

Entuziasmul combinat cu mintea analitica …

Etichete: , , , ,

Horoscop Sagetator 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
9
Apr

Tendintele astrologice din acest an promit noi urcusuri si posibilitati de a depasi orice greutate aparuta. Veti fi plini de optimism si veti uita de ganduri pesimiste si depresive. O sa simtiti nevoia sa va imbunatatiti viata personala.
Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
In 2011 Sagetatorii vor inainta cu mult curaj, este momentul perfect pentru a va demonstra talentele, sa va ocupati de ceva serios si sa va concentrati pe lucrurile care urmeaza sa le faceti.

Cariera voastra – avanscena gandirii voastre.

Pe de alta parte, nu aveti voie sa aratati cat va este de greu sa obtineti un progres mare. Sagetatorii actioneaza la fel de repede precum si gandesc, de aceea pot aparea unele bariere/piedici.

Trebuie sa va distribuiti mult mai bine munca, pentru a evita supraincarcarile mentale si pentru a nu va intoarce la starile pesimiste, mai ales ca acum inaintati pe scara succesului.

Mai opriti-va, studiati …

Etichete: , , , , ,

Horoscop Pesti 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
5
Apr

2011 va fi un an foarte emotionant si palpitant pentru nativii din zodia Pesti. Primele trei luni vor fi linistite, in jurul vostru se vor aduna multi oameni, in relatii va predomina armonia, tot atunci veti descoperi posibilitati noi pentru realizarea sperantelor si viselor voastre.

In aceeasi perioada a anului pot aparea unele probleme financiare. Uneori va trebui sa fiti mai categorici si mai duri si sa nu mai recurgeti la compromisuri.

Ultimele luni ale anului 2011 vor fi linistite si armonioase, ceea ce va face energici si puternici.

In acest an, sociabilitatea va fi unul dintre calitatile forte pentru activitatea profesionala.
Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
Cu o precizie de-a dreptul inspaimantatoare veti putea determina intentiile colegilor de munca si ii veti face sa actioneze in conformitate cu asteptarile voastre.

Negocierile comerciale vor fi foarte benefice. Veti fi capabili sa va atingeti obiectivele, in ciuda faptului ca vi se …

Etichete: , , , , , ,

Horoscop Varsator 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
29
Mar

Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
Anul 2011, pentru Varsatori, mai poate fi numit si anul deschiderilor, opurtunitatilor, veti cunoaste oameni importanti, veti dobandi cunostinte noi si va aparea o pasiune pentru ceva nou, acel ceva va schimba viata in urmatorii 8 ani.

Veti avea succes in cariera. Inceputul de an va aduce o crestere materiala. In a doua jumatate a anului, Varsatorii vor intalni parteneri de afaceri/sponsori/sustinatori ai proiectelor lor, acest lucru va influenta pozitia in societate, care se va intari considerabil.

In anul 2011, toate evenimentele importante se vor invarti in jurul studiului si cunostintelor noi, toate acestea se vor dovedi importante si necesare la timpul potrivit. Pe Varsatori ii asteapta un an minunat din toate punctele de vedere. Anul acesta veti culege roadele proiectelor debutate inca din anul 2010.

In acest an cu siguranta nu va exista un moment de plictiseala, se asteapta cunostinte si intalniri …

Etichete: , , , , , ,

Zodia SCORPION

Postat de: Eaîn Scorpion
5
Iun

Zodia SCORPION
Constelaţia Scorpionului este dominată de gigantica Antares (cu diametrul de 300 de ori mai mare ca al Soarelui). Stăpâneşte Marte, secondat de Soare şi de Venus.

Planeta dominantă insuflă curajul temerar şi agresivitatea; Venus – planeta logicii şi voluptăţii, generosul Soare – steaua ce dă energia, forţa psihică şi vitalitatea care îmblânzesc natura zodiei.

Scorpionul este element acvatic. Fiinţele acestei zodii se simt bine pe malul apei, unde este recomandabil să se retragă pentru odihnă, proiectul unei afaceri, ori meditaţie, fiindcă apa le dă curaj şi le inspiră.

„Dacă nu aş cunoaşte nici un om din Scorpion aş trece sub tăcere natura fatală a acestei ursite ce stă sub imperiul maleficei Antares, dar am avut prilejul să cunosc mulţi oameni din Scorpion care m-au surprins …

Etichete: , , , , , ,