Horoscop Pesti 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
21:26
5
Apr

2011 va fi un an foarte emotionant si palpitant pentru nativii din zodia Pesti. Primele trei luni vor fi linistite, in jurul vostru se vor aduna multi oameni, in relatii va predomina armonia, tot atunci veti descoperi posibilitati noi pentru realizarea sperantelor si viselor voastre.

In aceeasi perioada a anului pot aparea unele probleme financiare. Uneori va trebui sa fiti mai categorici si mai duri si sa nu mai recurgeti la compromisuri.

Ultimele luni ale anului 2011 vor fi linistite si armonioase, ceea ce va face energici si puternici.

In acest an, sociabilitatea va fi unul dintre calitatile forte pentru activitatea profesionala.

Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani

Cu o precizie de-a dreptul inspaimantatoare veti putea determina intentiile colegilor de munca si ii veti face sa actioneze in conformitate cu asteptarile voastre.

Negocierile comerciale vor fi foarte benefice. Veti fi capabili sa va atingeti obiectivele, in ciuda faptului ca vi se vor pune “bete-n roate” de catre competitori.

Lucrurile simple, actiunile gandite si solutiile reale vor fi cheia succesului in viitoarele negocieri. Pestii vor fi in masura sa rezolve situatii dintre cele mai problematice.

Pestii aflati in cautarea unui loc de munca vor avea succes in toamna anului 2011. Acesta este un moment excelent pentru a prinde curaj si pentru a avea incredere in propria intuitie.

Horoscop 2011 – Familia/Relatii de dragoste

Anul 2011 va permite sa va realizati pe plan sentimental. Veti fi deschisi spre relatii noi, va veti arunca in valurile sentimentelor. Totusi veti avea si cateva momente de retinere, veti fi cuprinsi de teama de a fi respins, acest lucru se intampla din cauza esecurilor suferite in anul trecut.

Daca nu sunteti siguri de sentimentele partenerului, cred ca ar fi bine sa amanati/acceptati cererea in casatorie.

Nu veti regreta!

Tot in acest an, veti fi gata sa va curatati viata de fragmente si amintiri din trecut. Veti simti nevoia de relaxare si evadare, mai ales in ultimele luni ale anului 2011.

Horoscop 2011 – Sanatate si Timp liber

In 2011 veti avea o forma si o stare fizica mai buna. Pot aparea unele probleme ale sistemului digestiv si ceva alergii; acestea sunt cauzate, in special, de contactul cu metalele.

Fiti atenti la produsele lactate expirate.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Marţi, Aprilie 5, 2011 la 21:26 în categoria Horoscop 2011. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Horoscop Sagetator 2011
    Tendintele astrologice din acest an promit noi urcusuri si posibilitati de a depasi orice greutate aparuta. Veti fi plini de optimism si veti uita de ganduri pesimiste si depresive. O sa simtiti nevoia sa va
  • Horoscop Taur 2011
    Anul 2011 va fi un an bun pentru cei din zodia Taur, dar uneori nota pozitiva, pe care se va derula viata per total, va fi intrerupta periodic, revenirea pe linia de plutire o veti
  • Horoscop Taur 2010
    Horoscop Taur 2010 Horoscop 2010 – Familia In anul 2010, Taurul va inota intr-un ocean de sensibilitate si incredere, lucru care va apropia si mai mult persoana iubita. Toate probleme, neintelegerile sau supararile din trecut vor fi uitate
  • Horoscop Varsator 2011
    Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani Anul 2011, pentru Varsatori, mai poate fi numit si anul deschiderilor, opurtunitatilor, veti cunoaste oameni importanti, veti dobandi cunostinte noi si va aparea o pasiune pentru ceva nou, acel ceva
  • Horoscop Varsator 2010
    Horoscop Varsator 2010 Horoscop 2010 – Familia Capul va este in intregime ocupat de mofturi trecatoare si de divertisment. Anul 2010 va “pluti” pe valuri de iubire si de simpatie de la o persoana la alta. Dar, vara va

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu