Horoscop Taur 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
16:45
14
Apr

Anul 2011 va fi un an bun pentru cei din zodia Taur, dar uneori nota pozitiva, pe care se va derula viata per total, va fi intrerupta periodic, revenirea pe linia de plutire o veti putea realiza cu putin efort.

Se va imbunatati nivelul de viata, la munca va veti descurca cum nu se poate mai bine. O sa se iveasca ocazii care va vor ajuta sa imbunatatiti si chiar sa cresteti perspectivele in ceea ce priveste cariera si afacerile, ascultati-va intuitia, nu ratati sansele care vor aparea mai ales in a doua jumatate a anului 2011.

Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani

La inceputul acestui an,  Taurii vor tebui sa munceasca de doua ori mai mult ca de obicei, dar eforturile lor vor fi rasplatite. Ideile voastre va vor duce intr-o directie constructiva, care va incepe sa se contureze chiar din luna februarie.

Entuziasmul combinat cu mintea analitica vor servi intereselor si planurilor voastre, in functie de situatie. Nevoia de schimbare va va forta sa va intoarceti afacerea in directia opusa in luna septembrie. Ar fi de evitat aceste miscari bruste. Vor mai aparea momente prielnice in lunile ce urmeaza, atunci trebuie sa fiti pe faza.

Va veti construi o baza financiara foarte solida in acest an.

Aveti planuri de reamenajare a casei sau de cumpararea unei noi.

Daca activati in domeniul artelor si culturii va asteapta multe opurtunitati.

Horoscop 2011 – Familia/Relatii de dragoste

Nativii din zodia Taur vor castiga foarte usor simpatia celor din jur.

Jupiter elibereaza emotiile si va contribui la o adevarata exprimare a sentimentelor voastre. Veti experimenta si veti simti intens momentele emotionale de care veti fi profund atinsi si care va vor ramane in memorie pentru multi ani.

In acelasi timp, pozitia lui Uranus si Jupiter va aduce noroc in viata personala si va oferi o ocazie speciala: daca sunteti singuri, in acest an va veti gasi jumatatea. Veti uita de esecurile din trecut si veti depune eforturi pentru a construi o noua relatie, incepand din luna martie.

Atentie la tendinta pe care o aveti mereu intr-o relatie si anume aceea de a deveni formali.

Horoscop 2011 – Sanatate si Timp liber

Datorita influentei lui Jupiter, veti fi intr-o forma fizica buna in acest an.

In prima jumatate a anului 2011 pot aparea unele probleme cu rinichii, hidratati-va corect si lasati sedentarismul pe altadata.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Aprilie 14, 2011 la 16:45 în categoria Horoscop 2011. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Horoscop Taur 2010
    Horoscop Taur 2010 Horoscop 2010 – Familia In anul 2010, Taurul va inota intr-un ocean de sensibilitate si incredere, lucru care va apropia si mai mult persoana iubita. Toate probleme, neintelegerile sau supararile din trecut vor fi uitate
  • Horoscop Varsator 2011
    Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani Anul 2011, pentru Varsatori, mai poate fi numit si anul deschiderilor, opurtunitatilor, veti cunoaste oameni importanti, veti dobandi cunostinte noi si va aparea o pasiune pentru ceva nou, acel ceva
  • Horoscop Pesti 2011
    2011 va fi un an foarte emotionant si palpitant pentru nativii din zodia Pesti. Primele trei luni vor fi linistite, in jurul vostru se vor aduna multi oameni, in relatii va predomina armonia, tot atunci
  • Horoscop Sagetator 2011
    Tendintele astrologice din acest an promit noi urcusuri si posibilitati de a depasi orice greutate aparuta. Veti fi plini de optimism si veti uita de ganduri pesimiste si depresive. O sa simtiti nevoia sa va
  • Horoscop Varsator 2010
    Horoscop Varsator 2010 Horoscop 2010 – Familia Capul va este in intregime ocupat de mofturi trecatoare si de divertisment. Anul 2010 va “pluti” pe valuri de iubire si de simpatie de la o persoana la alta. Dar, vara va

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu