Articole etichetate "horoscop taur"

Horoscop Taur 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
14
Apr

Anul 2011 va fi un an bun pentru cei din zodia Taur, dar uneori nota pozitiva, pe care se va derula viata per total, va fi intrerupta periodic, revenirea pe linia de plutire o veti putea realiza cu putin efort.

Se va imbunatati nivelul de viata, la munca va veti descurca cum nu se poate mai bine. O sa se iveasca ocazii care va vor ajuta sa imbunatatiti si chiar sa cresteti perspectivele in ceea ce priveste cariera si afacerile, ascultati-va intuitia, nu ratati sansele care vor aparea mai ales in a doua jumatate a anului 2011.
Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
La inceputul acestui an,  Taurii vor tebui sa munceasca de doua ori mai mult ca de obicei, dar eforturile lor vor fi rasplatite. Ideile voastre va vor duce intr-o directie constructiva, care va incepe sa se contureze chiar din luna februarie.

Entuziasmul combinat cu mintea analitica …

Etichete: , , , ,

Horoscop Taur 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
28
Apr

Horoscop Taur 2010
Horoscop 2010 – Familia
In anul 2010, Taurul va inota intr-un ocean de sensibilitate si incredere, lucru care va apropia si mai mult persoana iubita.

Toate probleme, neintelegerile sau supararile din trecut vor fi uitate si lasate in urma.

Daca sunteti inca singur (a), mai spre sfarsitul anului 2010 fiti mai atenti la persoanele din cercul vostru de cunostinte – este foarte posibil ca jumatatea dvs, sa fie chiar sub ochii vostri, dar din anumite motive nu luati in serios posibilitatea unei relatii cu aceasta persoana.

horoscop-taur
Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
La inceputul acestui an, Taurul trebuie sa fie mai economic, deoarece veniturile in prima jumatate a lui 2010 nu vor fi deosebit de mari.

In a doua jumatate a anului, Taurului i sa va oferi o oportunitate buna  de a castiga – nu ratati acest moment, fiti increzatori.

Pe la …

Etichete: , , , ,