Articole etichetate "berbec"

Horoscop Berbec 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
28
Apr

Horoscop Berbec 2010
Horoscop 2010 – Familia
In anul 2010, Berbecilor le va fi dificil sa sa stabileasca emotional, spiritual, vor avea dificultati in luarea sa anumitor decizii. Chiar si familia lor si de cei dragi vo fi in stare de soc din cauza comportamentului ciudat si provocator.

Sa nu fiti surprinsi daca si altii vor adopta acelasi comportament sau atitudine fata de dvs.

A doua jumatate a anului 2010 va fi mai stabila din punct de vedere relatii (de familie si amoroase), Berbecii, in cele din urma, vor ajunge la armonia dorita.

La sfarsit de an va asteapta prietenii interesante si promitatoare.

horoscop-berbec
Horoscop 2010 – Afaceri si bani
Echilibrul financiar se invarte in jurul economiilor dvs.

Riscurile (cheltuielile) financiare de la inceputul anului – lunile martie, iunie si august, pot duce la risipirea (pierderea) acelor economii, iar in noiembrie, sunt momente oportune de …

Etichete: , , , ,

Compatibilităţi zodia SCORPION
Scorpion – Berbec
O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată.
Scorpion – Taur
Se satisfac reciproc în pat. Amândoi sunt mândri, încăpăţânaţi şi firi dominatoare, dar cum dorinţele lor sexuale se aseamănă, este posibilă o relaţie de scurtă durată. O căsnicie este îndoielnică.
Scorpion – Gemenii
Chiar dacă se înţeleg în problemele sexuale, au nevoie de concesii reciproce. Gemenii iau lucrurile prea în uşor, iar Scorpionul este prea profund. Relaţia dintre ei va fi şubredă, iar căsnicia greoaie.
Scorpion – Rac
Sunt permanent în scurt-circuit, iar certurile explozive pot degenera în brutalitate. Scorpionul nu dă Racului atenţia şi politeţea necesare, rănindu-i mândria şi, deşi se atrag fizic, o relaţie între ei poate fi interesantă, dar o căsnicie va fi groaznică.
Scorpion – Leu
O relaţie palpitantă, dar căsnicia trebuie evitată.
Scorpion – Fecioară
Deşi sunt …

Etichete: , , , , , , ,

Fecioară – Berbec
Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată.
Fecioară – Taur
Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur, în celelalte domenii însă existând o comuniune de interese (materialişti, practici, comozi). Chiar dacă nu este prea excitantă, relaţia dintre ei se păstrează fericită, iar căsătoria va îmbrăca haina seriozităţii.
Fecioară – Gemenii
Se descurcă sexual, dar Gemenii sunt prea impulsivi şi cer prea multă libertate. Fecioara îi găseşte prea superficiali şi împrăştiaţi. O relaţie este posibilă, dar o căsnicie nu se recomandă.
Fecioară – Rac
Fecioara dăruieşte Racului siguranţă şi comoditatea de care el are nevoie. O relaţie între ei îi va ajuta să guste din plin viaţa şi o căsnicie va avea durată asigurată.
Fecioară – Leu
Leul ţine mult la sex, Fecioara la siguranţă, de unde multe certuri. Concepţiile practice ale Fecioarei nu …

Etichete: , , , , , ,

Compatibilităţi zodia LEU

Postat de: Eaîn Leu
14
Mar

Compatibilităţi zodia LEU
Leu – Berbec
Atraşi de puternicul interes pentru sex (amândoi se aprind uşor şi pasional), dorinţa de a conduce a Berbecului se loveşte de spiritul dominator al Leului, însă potrivirea trupească este atât de mare, încât pot avea o relaţie fericită şi destule şanse într-o căsatorie.
Leu – Taur
Un duel amoros care poate degenera într-un conflict, amândoi încercând să-şi impună punctul de vedere. Pot avea o relaţie sexuală fierbinte, dar exaltarea Leului va stânjeni Taurul ponderat. O legătură de durată este pusă sub semnul îndoielii.
Leu – Gemenii
Dacă vor să păstreze Leul, Gemenii trebuie să fie foarte precauţi în escapadele lor, care contravin imaginii pe care o are Leul despre sine. Gemenii pot să contribuie la o relaţie convenabilă, pentru că Leul este stimulat, vrăjit şi câteodată dus la disperare de Gemeni. Căsnicia este de preferat.
Leu – Rac
Leul caută o relaţie superficială, în timp ce Racul …

Etichete: , , , , , ,

Săgetător – Berbec
O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine atât într-o relaţie, cât şi într-o căsnicie.
Săgetător – Taur
Cum pe plan sexual patima Taurului nu face faţă impulsivităţii Săgetătorului, chiar şi o relaţie scurtă cere disciplină de ambele părţi, în timp ce o căsnicie va fi un miracol.
Săgetător – Gemenii
Urmărind noul, descoperă repede interese comune şi, deşi amândoi iubesc plăcerile, Gemenii devin prea critici pentru Săgetător. Relaţia scurtă este fără speranţe, dar poate deveni palpitantă prin căsătorie.
Săgetător – Rac
Zodii total opuse, Racul sensibil nu se poate apăra de Săgetător şi, deşi va fi o armonie sexuală, Săgetătorul va renunţa destul de repede. Se potrivesc mai bine ca prieteni decât ca amanţi, ca soţi s-ar certa mereu.
Săgetător – Leu
Leul are cheia …

Etichete: , , , , ,