Compatibilităţi zodia SĂGETĂTOR

Postat de: Eaîn Sagetator
13:36
1
Mar

Săgetător – Berbec

O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine atât într-o relaţie, cât şi într-o căsnicie.

Săgetător – Taur

Cum pe plan sexual patima Taurului nu face faţă impulsivităţii Săgetătorului, chiar şi o relaţie scurtă cere disciplină de ambele părţi, în timp ce o căsnicie va fi un miracol.

Săgetător – Gemenii

Urmărind noul, descoperă repede interese comune şi, deşi amândoi iubesc plăcerile, Gemenii devin prea critici pentru Săgetător. Relaţia scurtă este fără speranţe, dar poate deveni palpitantă prin căsătorie.

Săgetător – Rac

Zodii total opuse, Racul sensibil nu se poate apăra de Săgetător şi, deşi va fi o armonie sexuală, Săgetătorul va renunţa destul de repede. Se potrivesc mai bine ca prieteni decât ca amanţi, ca soţi s-ar certa mereu.

Săgetător – Leu

Leul are cheia cu care poate deschide inima Săgetătorului şi pot deveni parteneri minunaţi în pat. Stima reciprocă îi ajută să sară peste greutăţi, aşa că ei pot reuşi atât într-o relaţie minunată, cât şi într-o căsnicie.

Săgetător – Fecioară

Rămânându-le 23,5 ore pentru odihnă, uşuraticul Săgetător va găsi Fecioara plictisitoare. Nu au şanse de reuşită nici într-o relaţie, nici în căsnicie.

Săgetător – Balanţă

Toleranţa Balanţei este exact ceea ce caută iubăreţul Săgetător. Amândoi sunt receptivi la sex şi, plăcându-se, au stele favorabile atât pentru o relaţie scurtă, cât şi pentru o căsătorie.

Săgetător – Scorpion

Este o relaţie în care nenorocirea nu vine niciodată singură. Dorinţa Săgetătorului de libertate şi independenţă izbeşte dur nevoia de fideliatte a Scorpionului care va duce, dincolo de o atracţie sexuală vulcanică, la împlinirea unei relaţii foarte scurte, o căsătorie nefiind recomandată.

Săgetător – Săgetător

O combinaţie palpitantă dar haotică, cu multe nesocotinţe, nelinişti şi răutăţi. Vapoare care se întâlnesc numai noaptea în port.

Săgetător – Capricorn

Avântul Capricornului va fi respins de impulsivitatea Săgetătorului, iar când banii sunt o problemă, fluxul de neînţelegeri inundă atât relaţia scurtă, cât şi o eventuală căsnicie.

Săgetător – Vărsător

Rezonabilul Vărsător poate ţine echilibrul relaţiei şi, cum sexualitatea le va aduce mereu ceva nou, lipsa de gelozie îi va face o pereche fantezistă şi plăcută, care să poată culmina într-o căsătorie reuşită.

Săgetător – Peşti

Nici unul nu oferă certitudinea necesară celuilalt, sabia lui Damocles atârnând deasupra patului. Săgetătorul este complexat de timiditatea Peştilor, ajunge la depresie, relaţia devenind greoaie, iar căsnicia imposibilă.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Duminică, Martie 1, 2009 la 13:36 în categoria Sagetator. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi zodia SCORPION
  Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion – Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion – Taur Se satisfac reciproc în
 • Compatibilităţi zodia BALANŢĂ
  Balanţă – Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
 • Compatibilităţi zodia FECIOARĂ
  Fecioară – Berbec Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată. Fecioară – Taur Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur,
 • Compatibilităţi pentru zodia Gemeni
  Gemeni – Berbec Ambii sunt veseli, entuziaşti, iubesc schimbările. În pat nu se vor plictisi. Berbecul va da o relaţie fermă Gemenilor, lucru de care aceştia au nevoie. Capriciile şi instabilitatea Gemenilor excită Berbecul. Există premize excelente pentru
 • Compatibilităţi zodia PEŞTI
  Peşti – Berbec Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie. Peşti – Taur Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu