Articole etichetate "Fecioara"

Horoscop Fecioara 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
28
Apr

Horoscop Fecioara 2010
Horoscop 2010 – Familia
Munca si problemele legate de munca nu ii vor permite Fecioarei sa acorde prea mult timp si atentie persoanei iubite.

Exact in 2010, el (ea) poate sa nu mai suporte aceasta situatie si sa plece, “inchizand pentru totdeauna usa”.

Evitati relatiile extraconjugale, cu siguranta se va afla despre ele.

Cea mai buna perioada pentru rezolvarea problemelor personale – toamna, iar pentru cunostinte cu persoane noi, bineinteles – primavara.

horoscop-fecioara
Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
Inceputul anului 2010 va fi problematic din punct de vedere financiar, dar nu va faceti griji, toate se vor rezolva in primavara.

Incercati sa puneti deoparte niste bani (sa faceti economii) pentru ca mai mereu vor aparea cheltuieli neprevazute.

In 2010 nu este recomandabil sa faceti afaceri impreuna cu prietenii, cel mai bine va descurcati singur.

Pastrati-va planurile secrete departe de “ochii si urechile lumii”.
Horoscop …

Etichete: , , , ,

Zodia FECIOARA

Postat de: Eaîn Fecioara
21
Mai

Zodia FECIOARA
La echinocţiul de toamnă Soarele ajunge în constelaţia Fecioarei. Steaua cea mai strălucitoare din acest spaţiu ceresc este Spica – aflată la 250 ani lumină. Zodia are ca simbol o tânără zeiţă înaripată ţinând în mână un spic de grâu (Demeter). Fecioara este element pământesc şi semn feminin.

Mânaţi de morbul perfecţiunii nativii acestei zodii îşi fac mult rău. Cel mai mic defect al semenilor este criticat, întors pe faţă şi pe dos, desfăcut fibră cu fibră până ce din subiect nu mai rămâne nimic. Fireşte îşi atrag duşmănia celorlalţi.

Arătaţi-mi omul – unul singur! care să recunoască public: ..Doamnelor şi domnilor, vă mărturisesc un adevăr: sunt un păcătos!”. Chiar când defectele noastre sunt cunoscute de toată lumea şi suntem arătaţi cu degetul pe stradă, nici atunci nu le vom admite decât parţial: „aşa e, am mici defecte. Cel care se simte vinovat, să ridice primul …

Etichete: , , , ,

Fecioară – Berbec
Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată.
Fecioară – Taur
Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur, în celelalte domenii însă existând o comuniune de interese (materialişti, practici, comozi). Chiar dacă nu este prea excitantă, relaţia dintre ei se păstrează fericită, iar căsătoria va îmbrăca haina seriozităţii.
Fecioară – Gemenii
Se descurcă sexual, dar Gemenii sunt prea impulsivi şi cer prea multă libertate. Fecioara îi găseşte prea superficiali şi împrăştiaţi. O relaţie este posibilă, dar o căsnicie nu se recomandă.
Fecioară – Rac
Fecioara dăruieşte Racului siguranţă şi comoditatea de care el are nevoie. O relaţie între ei îi va ajuta să guste din plin viaţa şi o căsnicie va avea durată asigurată.
Fecioară – Leu
Leul ţine mult la sex, Fecioara la siguranţă, de unde multe certuri. Concepţiile practice ale Fecioarei nu …

Etichete: , , , , , ,

Săgetător – Berbec
O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine atât într-o relaţie, cât şi într-o căsnicie.
Săgetător – Taur
Cum pe plan sexual patima Taurului nu face faţă impulsivităţii Săgetătorului, chiar şi o relaţie scurtă cere disciplină de ambele părţi, în timp ce o căsnicie va fi un miracol.
Săgetător – Gemenii
Urmărind noul, descoperă repede interese comune şi, deşi amândoi iubesc plăcerile, Gemenii devin prea critici pentru Săgetător. Relaţia scurtă este fără speranţe, dar poate deveni palpitantă prin căsătorie.
Săgetător – Rac
Zodii total opuse, Racul sensibil nu se poate apăra de Săgetător şi, deşi va fi o armonie sexuală, Săgetătorul va renunţa destul de repede. Se potrivesc mai bine ca prieteni decât ca amanţi, ca soţi s-ar certa mereu.
Săgetător – Leu
Leul are cheia …

Etichete: , , , , ,

Balanţă – Berbec
Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că relaţia sexuală dintre ei este bună, ceea ce poate duce la o căsătorie cu probleme puţine.
Balanţă – Taur
Taurul este prea gelos pentru Balanţă, dar pentru că se potrivesc sexual şi Balanţa este înţelegătoare, este posibil ca o aventură să fie frumoasă, dar o căsătorie va avea probleme serioase.
Balanţă – Gemenii
Este o legătură ideală, pentru că amândoi sunt sentimentali şi lipsiţi de gelozie, ceea ce va conduce la o relaţie de vis şi la o căsătorie fericită.
Balanţă – Rac
Prea critic la extravaganţele Balanţei, practic şi gospodar, Racul o va enerva în permanenţă, ceea ce face ca atât o relaţie, cât şi căsătoria să nu reuşească.
Balanţă – Leu
Se completează în dorinţe şi …

Etichete: , , , , , , ,