Articole etichetate "balanta"

Horoscop Balanta 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
28
Apr

Horoscop Balanta 2010
Horoscop 2010 – Familia
Relatiile personale nu vor dintre cele mai linistite, ba vor fi certuri si “divorturi” (despartiri), ba vor fi declaratii de dragoste pana la moarte.

Iubitii vostri vor fi foarte derutati de schimbarile voastre bruste de stare si dispozitie.

Evitati conflictele, nu incercati sa socati persoana iubita, altfel rupturile in acest an sunt de neevitat.

Deosebit de periculoase in acest sens pot fi lunile iunie si octombrie.

horoscop-balanta
Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
Din punct de vedere financiar, anul 2010 va sta sub semnul grandiosului, atingerea culmilor maxime.

Pentru a ajunge in top zece nu va fi usor. Fiti atenti! Pe de alta parte, castigurile in caz de victorie vor fi semnificative. “Cine nu risca, nu bea sampanie!”

Mare atentie cu banii in primavara si la inceputul toamnei.
Horoscop 2010 – Sanatate si Timp liber
Evitati starile de panica si deprimarile.

Cheia …

Etichete: , , , ,

Cum cucerim o BALANŢĂ

Postat de: Eaîn Balanta
2
Apr

Având nevoie de complimente, dacă nu o veţi face grosolan, îi puteţi câştiga foarte uşor.

Spuneţi-le cât de bine arată şi cât de inteligenţi sunt, vorbiţi-le despre noutăţi şi argumentaţi-le.

Faceţi-le cadou lucruri rezistente în timp: aur, argint, cristal etc. Nu discutaţi cu ei probleme de bani.

Etichete: , ,

Cum respingem o BALANŢĂ

Postat de: Eaîn Balanta
1
Apr

Îngrăşaţi-vă, îmbrăcaţi-vă neglijent, purtaţi cu ei discuţii neinteresante, plângeţi-vă de cheltuieli extravagante, întârziaţi la întâlniri, deschideţi-le scrisorile şi ei vor rupe orice relaţie.

Dacă apucaţi să daţi o palmă, tot ce a fost de spus s-a spus.

Etichete: ,

Balanţă – Berbec
Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că relaţia sexuală dintre ei este bună, ceea ce poate duce la o căsătorie cu probleme puţine.
Balanţă – Taur
Taurul este prea gelos pentru Balanţă, dar pentru că se potrivesc sexual şi Balanţa este înţelegătoare, este posibil ca o aventură să fie frumoasă, dar o căsătorie va avea probleme serioase.
Balanţă – Gemenii
Este o legătură ideală, pentru că amândoi sunt sentimentali şi lipsiţi de gelozie, ceea ce va conduce la o relaţie de vis şi la o căsătorie fericită.
Balanţă – Rac
Prea critic la extravaganţele Balanţei, practic şi gospodar, Racul o va enerva în permanenţă, ceea ce face ca atât o relaţie, cât şi căsătoria să nu reuşească.
Balanţă – Leu
Se completează în dorinţe şi …

Etichete: , , , , , , ,

Femeia poate prelua comanda, grija lui rămânând aceea ca ea să ajungă la orgasm. Femeia trebuie să fie totuşi grijulie, pentru că dacă-l va grăbi, el se va inhiba.

Bărbatul Balanţă preferă preambulul prelungit, combinând arta iubirii cu liniştea şi satisfacţia. Este un bun cunoscător al anatomiei femeii şi are o fantezie bogată în intuirea dorinţelor erotice.

Este rezistent, încet, dar constant, savurând dragostea numai atunci când iese din banal. Actul sexual este un eveniment în care partenera trebuie să fie permanent relaxată şi răbdătoare, iar discreţia şi delicateţea însoţitoare fireşti.

Bărbatul Balanţă poate foarte uşor să apeleze la masturbaţie sau la practici orale, iar atunci când sentimentele sunt superficiale nu consideră anormal să întreţină relaţii cu două femei odată. Este un erotic rafinat, apelând la variaţiuni neobişnuite şi poate aluneca uşor spre bisexualitate sau homosexualitate.

Etichete: , , , , , ,