Compatibilităţi zodia BALANŢĂ

Postat de: Eaîn Balanta
1:20
1
Mar

Balanţă – Berbec

Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că relaţia sexuală dintre ei este bună, ceea ce poate duce la o căsătorie cu probleme puţine.

Balanţă – Taur

Taurul este prea gelos pentru Balanţă, dar pentru că se potrivesc sexual şi Balanţa este înţelegătoare, este posibil ca o aventură să fie frumoasă, dar o căsătorie va avea probleme serioase.

Balanţă – Gemenii

Este o legătură ideală, pentru că amândoi sunt sentimentali şi lipsiţi de gelozie, ceea ce va conduce la o relaţie de vis şi la o căsătorie fericită.

Balanţă – Rac

Prea critic la extravaganţele Balanţei, practic şi gospodar, Racul o va enerva în permanenţă, ceea ce face ca atât o relaţie, cât şi căsătoria să nu reuşească.

Balanţă – Leu

Se completează în dorinţe şi necesităţi şi amândoi iubesc sexul, dar li se ciocnesc egoismele. Tactul şi strategia sunt armele amândorura, ceea ce va conduce la o relaţie furtunoasă şi poate chiar la o căsnicie fericită.

Balanţă – Fecioară

Fecioara este econoamă şi materialistă, motiv pentru care Balanţa nu o agreează. Legătura îndoielnică şi căsnicie grea.

Balanţă – Balanţă

Aceeaşi intensitate sentimentală, veselie, sociabilitate, gingăşie şi dragoste pentru armonie şi frumos. Realitatea însă este mai dură şi cum sexul le-ar deveni rutină, o legătură mai merge, dar căsătoria cere maturitate.

Balanţă – Scorpion

Şi Scorpionul este prea gelos pentru Balanţa nehotărâtă în problemele sexuale. Marea atracţie sexuala dintre ei, însă, poate conduce la o relaţie sentimentală furtunoasă sau la o căsnicie agitată.

Balanţă – Săgetător

Atras de aventură, Săgetătorul nu va plictisi Balanţa, armonizându-se în privinţa sexului, dar independenţa dorită de Săgetator o va întărâta. Atunci cand se vor accepta, există şansele atât ale unei legături scurte, cât şi ale unei căsnicii.

Balanţă – Capricorn

Dorinţa sexuală încrâncenată a Capricornului este o atracţie pentru Balanţă, dar şi felul ei sociabil îl atrage pe Capricorn. Deşi această stare dă prea multe conflicte pentru o căsnicie, o legătură scurtă va fi destul de armonioasă.

Balanţă – Vărsător

Se înţeleg minunat într-o viaţă aventuroasă. Se poate ajunge între ei la o relaţie bazată pe sex sau la o căsătorie palpitantă.

Balanţă – Peşti

Înţelegerea între ei este complicată, pentru că Peştii simt nevoia dependenţei, iar Balanţa nu este în stare să preia conducerea. Între ei va fi o relaţie amoroasă, dar o căsnicie tristă.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Duminică, Martie 1, 2009 la 1:20 în categoria Balanta. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi zodia FECIOARĂ
  Fecioară – Berbec Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată. Fecioară – Taur Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur,
 • Compatibilităţi zodia SCORPION
  Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion – Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion – Taur Se satisfac reciproc în
 • Compatibilităţi zodia RAC
  Compatibilităţi zodia RAC Rac – Berbec Aventurierul Berbec are pentru Rac o atracţie sexuală mare doar la început, cu timpul, aceasta ajungând să agaseze şi să rănească. Orice relaţie între ei este greoaie, iar o căsătorie este
 • Compatibilităţi zodia PEŞTI
  Peşti – Berbec Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie. Peşti – Taur Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată
 • Compatibilităţi zodia SĂGETĂTOR
  Săgetător – Berbec O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu