Compatibilităţi zodia PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
22:56
15
Feb

Peşti – Berbec

Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie.

Peşti – Taur

Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată nu întotdeauna le-o poate oferi, motiv pentru care relaţia are ceva şanse, dar căsătoria nu.

Peşti – Gemeni

Amândoi sunt prea egocentrici pentru a se putea armoniza, motiv pentru care relaţia poate fi numai de scurtă durată, iar căsnicia nedorită.

Peşti – Rac

Se armonizează bine din punct de vedere sexual, fiind o pereche extrem de potrivită în dormitor, motiv pentru care atât o relatie, cât şi o căsnicie au mari sanse de reuşită.

Peşti – Leu

Nici unul nu-l înţelege pe celălalt, relaţia încheindu-se greu, iar căsnicia nepromiţând nimic.

Peşti – Fecioara

Fecioara vrea mai multă raţiune acolo unde Peştii acţionează impulsiv. Relaţia le va aduce multe certuri, căsnicia va fi fără bucurii.

Peşti – Balanţă

Amândoi iubesc luxul şi au aceeaşi repulsie faţă de munca grea, motiv pentru care relaţia va fi nearmonioasă, iar căsnicia amară.

Peşti – Scorpion

Datorită unei înţelegeri sexuale satisfăcătoare, se vor potrivi atât cât să aibă o relaţie bună şi o căsnicie fără prea mari probleme.

Peşti – Săgetător

Există între ei o atracţie erotică, dar nu va fi suficient pentru o căsătorie.

Peşti – Capricorn

Deosebirile dintre ei se completează într-o asemenea măsură, încât o relaţie sexuală este minunată, iar o căsnicie este chiar fericită.

Peşti – Vărsător

Dacă amândoi sunt amanţi plini de fantezie, se vor potrivi sexual pentru perioada unei relaţii, dar nu şi pentru cea a unei căsnicii.

Peşti – Peşti

Sentimentalismul lor reciproc determină înţelegerea necesităţilor sociale. Relaţia va fi frumoasă, dar căsnicia o povară.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Duminică, Februarie 15, 2009 la 22:56 în categoria Pesti. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Compatibilităţi zodia FECIOARĂ
  Fecioară – Berbec Fecioara este prea complicată ca să-l satisfacă pe Berbecul nesaţios, ceea ce va conduce la o relaţie fără perspective, la o căsătorie ratată. Fecioară – Taur Fecioara este un partener sexual prea pasional pentru Taur,
 • Compatibilităţi zodia SCORPION
  Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion – Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion – Taur Se satisfac reciproc în
 • Compatibilităţi zodia BALANŢĂ
  Balanţă – Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
 • Compatibilităţi zodia SĂGETĂTOR
  Săgetător – Berbec O relaţie ca un foc de artificii, în care certurile nu sunt de durată. Au mulţi prieteni şi activează cu plăcere împreună. Dacă în privinţa sexului se înţeleg, restul vine de la sine
 • Compatibilităţi zodia RAC
  Compatibilităţi zodia RAC Rac – Berbec Aventurierul Berbec are pentru Rac o atracţie sexuală mare doar la început, cu timpul, aceasta ajungând să agaseze şi să rănească. Orice relaţie între ei este greoaie, iar o căsătorie este

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu