Zodia BERBEC

Postat de: Eaîn Berbec
22:32
19
Feb

berbec Zodia BERBECPrimul  semn al Zodiacului, punctul de plecare al Soarelui pe Ecliptica. Anul calendaristic, începe cu data de 1 ianuarie, iar anul astral cu data de 21 martie.
Berbecul este element de foc şi guvernează capul. Oamenii născuţi în această zodie au voinţă şi curaj, spirit întreprinzător, ambiţie, iar ca defecte instabilitatea şi tendinţa de a comanda. Pentru a-şi putea controla voinţa, se recomandă evitarea alcoolului.
Sporturile, drumeţia, mişcarea în aer curat consolidează sistemul nervos. Oamenii Berbec sunt naturi hiperactive, fapt ce-i împiedică să se dedice muncilor care solicită sistemul nervos. Se înţelege de ce alcoolul nu le produce decât rău.

Elementul de foc dă neastâmpăr, o stare continuă de agitaţie, şi nu e de mirare dacă îl observăm abandonând problemele complicate sau lăsându-le în grija altora.

Sunt însă firi optimiste, entuziaste, calităţi ce se cuvin călăuzite spre o ţintă precisă, spre un ideal. Bunul simţ le este cel mai mare ajutor: lăsându-te călăuzit lăuntric, îţi înveţi sufletul, te cunoşti.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Februarie 19, 2009 la 22:32 în categoria Berbec. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Horoscop Sagetator 2010
  Horoscop Sagetator 2010 Horoscop 2010 – Familia Daca nu veti pune din nou pe primul plan cerinte nerezonabile, este posibil ca in toamna sa va casatoriti cu jumatatea voastra. Per total, anul va fi linistit, va veti bucura
 • Horoscop Capricorn 2010
  Horoscop Capricorn 2010 Horoscop 2010 – Familia Anul 2010 poate aduce schimbari dramatice in viata personala a Capricornilor – intalnire cu jumatatea. Pentru acest “eveniment” se pot astepta in februarie, mai, iunie sau septembrie. Horoscop 2010 – Afaceri si
 • Horoscop Varsator 2011
  Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani Anul 2011, pentru Varsatori, mai poate fi numit si anul deschiderilor, opurtunitatilor, veti cunoaste oameni importanti, veti dobandi cunostinte noi si va aparea o pasiune pentru ceva nou, acel ceva
 • Zodia RAC
  La 22 iunie are loc solstiţiul de vară. Cum din 23 ziua va descreşte mereu (timpul dă înapoi), zodiei i s-a spus Racul. Constelaţia Racul se află în partea cea mai de nord a Eclipticii.
 • Zodia VĂRSĂTOR
  Uranus – patronul zodiei Vărsător, era considerat de antici întruchiparea Tatălui Ceresc şi părintele primelor generaţii de zei. Planeta Uranus, a şaptea în ordinea distanţei faţă de Soare şi a patra de la Terra, prezintă

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu