Articole etichetate "spirit"

Pe bărbatul Vărsător femeia îl interesează ca om, ca spirit şi ca suflet şi nu ca obiect sexual. Se apropie încet şi plin de tact, savurează uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem bănui în el pe adevăratul artist în ale dragostei, dacă nu ar lungi prea mult preliminariile.

Trebuie stimulat din când în când şi atunci se dovedeşte plin de fantezie şi cu mare rezistenţă. Femeia care ştie ce vrea poate face orice cu el, dar numai cu tact şi în mod seducător. Patul este pentru el loc de joacă şi va încerca cu plăcere toate poziţiile.

Bărbatul vărsător este cel mai tolerant şi liberal dintre semnele zodiacului, deci, nimic nu i se va părea ieşit din comun. Pentru că îi plac experienţele, este de cele mai multe ori bisexual. Cucerirea femeii este pentru el mai importantă decât actul erotic.

Aplecarea sa spre tot ce …

Etichete: , , , , , , , ,

Zodia VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
4
Ian

Uranus – patronul zodiei Vărsător, era considerat de antici întruchiparea Tatălui Ceresc şi părintele primelor generaţii de zei.

Planeta Uranus, a şaptea în ordinea distanţei faţă de Soare şi a patra de la Terra, prezintă unicitate prin aceea că axa de rotaţie este atât de înclinată încât se observă unul din polii geografici.

Şi sub raport zodiacal este unică, semnificaţiile sale astrologice însumând tot ce are Destinul favorabil, potenţialul benefic al Soartei omeneşti.

Vărsătorul orientează fiinţa omenească spre progres şi inovaţie înzestrând-o cu geniu şi inspiraţie spontană, spirit artistic şi o mare generozitate.

Zodia Vărsător este “raiul astrologic”; blândul, generosul Uranus are ca secunzi: Luceafărul (voluptoasa şi raţionala Venus); Mercur (inteligenţa comunicativă); Luna ce dă omului personalitate, visare, fecunditate şi creativitate.

Uranus este “păzit” de fiorosul Saturn, fostul patron al zodiei, care, datorită mişcărilor proprii aştrilor, expansiunii Universului, altor fenomene …

Etichete: , , , , , , ,