Articole etichetate "sex"

Cum îi cucerim pe Săgetător? Ascultaţi-i şi puneţi-le întrebări, solicitându-le inteligenţa şi spiritualitatea, pentru că ei refuză să se întreţină cu oameni care nu au ce să le spună.

Prima întâlnire daţi-le-o în aer liber (un picnic, o partidă de tenis, o partidă de călărie, o excursie în munţi, etc.), dar ţinând cont de rezistenţa lor.

Aveţi grijă să puteţi ţine pasul cu ei. În privinţa actului erotic sunt foarte deschişi şi liberi. Gata oricând a-ţi fi prieteni, nu se ştie când vor depăşi limitele amiciţiei, propunând pe neaşteptate, o partidă de sex.

Etichete: , , , , ,

Potenţial erotic la bărbatul Rac

Postat de: Eaîn Rac
26
Nov

Bărbatul Rac are nevoie de continuă încurajare, situaţie în care poate deveni un amant minunat. Îi place să dea lecţii de sex, plăcându-i să-şi conducă partenera pas cu pas într-o viaţă sexuală complexă, explicându-i ce şi de ce trebuie să facă.

Este răbdător şi pasional, o combinaţie destul de reuşită pentru oricare dintre zodii. De la prima propunere făcută în şoaptă, intuieşte drumul pe care urmează să-l facă, ca pe o călătorie cu o staţie de sosire deosebit de plăcută.

În relaţiile cu el trebuie evitat vulgarul, ordinarul şi trebuie avut în vedere că el îşi idealizează partenera, iar excesul de orice gen, chiar excitant, poate îngropa perspectiva unei legături trainice.

Cu timpul devine mai realist, acceptând situaţii chiar şocante, dar, fiind supersensibil, poate oferi surprize neplăcute.

Uvertura lui este sigură, dorind, în primul rând, satisfacţia şi fericirea femeii …

Etichete: , , , , , , ,

La prima vedre, par uşor de descifrat. Ei obişnuiesc să discute deseori despre dragoste, dar se referă de fapt la sex. Ştiu totul despre maşina lor, dar foarte puţin despre propriile sentimente. Se vor flexibili, moderni, fără prejudecăţi, dar zilnic se agaţă de ideile lor fixe. Vor să pară puternici, imbatabili, să aibă totul sub control, dar un simplu strănutat îi înspăimântă. Se tem de apropiere, de intimitate, de declaraţii, dar vor să fie îngrijiţi, răsfăţaţi şi iubiţi.

De ce se comportă astfel?

Psihologii au încercat să răspundă la mai multe întrebări legate de “enigmaticii” reprezentanţi ai sexului puternic.

De ce când sunt puşti se caţără pe garduri?

Sau, mai târziu, escaladează munţii sau se luptă cu valurile? Încă de la vârsta grădiniţei, băieţii simt nevoia să-şi lărgească spaţiul vital, să-şi învingă limitele, să accepte …

Etichete: , , , , , , , ,

Sexul, inteligenţa şi strălucirea stelelor

Se spune despre oamenii inteligenţi că la pat sunt cam inhibaţi, că nu prea ating performanţe şi că merită să faci orice cu ei, numai nu sex. Însă nu-i chiar aşa. Un bărbat inteligent poate să-şi scoată inteligenţa ca pe o pălărie şi să o pună lângă pat, alături de veston.

Un bărbat inteligent va şti foarte bine ce-i acela un preludiu frumos. El este acela care ştie să dea stil vieţii sexuale a cuplului, iar femeia inteligentă doreşte stilul. Este exigentă şi de aceea este uşor de descurajat. Este o femeie care se inhibă imediat dacă nu are satisfacţia unui preludiu suficient de lung sau de stilat. Ele ştiu: cu cât partenerul este mai inteligent, cu atât momentul sexului fără pregătire va fi amânat. Adică, dacă ai un …

Etichete: , , , , , , , ,

Viaţa erotică a bărbatului Gemeni

Bărbatul Gemeni nu este obositor sau sentimental, putând fi în acelaşi timp participant şi spectator. Ştie să aducă femeia în orice stare, ştie cum să declanşeze anumite reacţii, are ceea ce psihologii numesc “apercepţie”.

Îşi satisface curiozitatea controlându-şi actul sexual, studiindu-şi reacţiile.

Nu suportă întunericul, plăcându-i lumina şi oglinzile, dar şi filmele pornografice. Se excită greu şi, de aceea, preferă preambulul lung, actul în sine fiind scurt şi sălbatic. Mediul în care iubeşte nu contează, de cele mai multe ori neţinând cont de parteneră, interesându-l doar satisfacerea unei curiozităţi.

Fiind un amant rafinat, numai puţine femei observă acest lucru. Ştie să spună unei femei exact ceea ce ea doreşte să audă. Creează o atmosferă romantică şi, deşi este convingător, nu trebuie să ai încredere oarbă în sinceritatea lui.

Bărbatul Gemeni prezintă tendinţe …

Etichete: , , , , , , , ,