Potenţial erotic la bărbatul Rac

Postat de: Eaîn Rac
0:07
26
Nov

rak 130x98 Potenţial erotic la bărbatul RacBărbatul Rac are nevoie de continuă încurajare, situaţie în care poate deveni un amant minunat. Îi place să dea lecţii de sex, plăcându-i să-şi conducă partenera pas cu pas într-o viaţă sexuală complexă, explicându-i ce şi de ce trebuie să facă.

Este răbdător şi pasional, o combinaţie destul de reuşită pentru oricare dintre zodii. De la prima propunere făcută în şoaptă, intuieşte drumul pe care urmează să-l facă, ca pe o călătorie cu o staţie de sosire deosebit de plăcută.

În relaţiile cu el trebuie evitat vulgarul, ordinarul şi trebuie avut în vedere că el îşi idealizează partenera, iar excesul de orice gen, chiar excitant, poate îngropa perspectiva unei legături trainice.

Cu timpul devine mai realist, acceptând situaţii chiar şocante, dar, fiind supersensibil, poate oferi surprize neplăcute.

Uvertura lui este sigură, dorind, în primul rând, satisfacţia şi fericirea femeii de lângă el, dar şi pe a sa. Bărbatul Rac se adaptează sufleteşte uşor oricărui gen de parteneră, ca un adevărat artist al dragostei. Începutul unui act sexual cu el este aproape întotdeauna în afara patului, culcându-şi partenera eventual pe o masă şi abordând un contact subtil şi complex şi abia când intuieşte că femeia este în pragul punctului cuminant, o va transporta în pat.

Are un talent deosebit pentru jocul cu clitorisul, folosindu-şi degetele fine şi mai rar limba. În tehnicile sale erotice foloseşte întregul trup al partenerei, de la sân până la tălpile picioarelor, cu combinaţii care sporesc patimile. Memoria îl ajută să reţină scenele, deosebit de excitante spre satisfacerea partenerei.

Bărbatul Rac savurează toate experienţele tinereţii, finisându-le spre maturitate cu multă fantezie. Îi plac rufele intime sexy şi, dacă devine homosexual, va purta îmbrăcăminte de damă. Simţul său artistic şi de adaptare la mediu va face să-şi joace perfect rolul, depunând eforturi deosebite (chiar supuneri la operaţii chirurgicale) pentru a se transforma în femeie.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Miercuri, Noiembrie 26, 2008 la 0:07 în categoria Rac. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Potenţial erotic la bărbatul CAPRICORN
  La bărbatul Capricorn, sexul este tot ce poate oferi mai mult. El crede că un om iubeşte cu adevărat numai dacă înţelege pasiunea fizică. Actul sexual este un act impulsiv, dar îşi planifică şi această
 • Potenţial erotic la bărbatul FECIOARĂ
  Bărbatul Fecioară fiind timid, partenera este aceea care trebuie să facă primul pas. La o fată el urmăreşte punctualitatea, tactul, ţinuta şi comportamentul. Nu vă faceţi griji că mâna lui vă va aluneca pe genunchi sau
 • Potenţial erotic la bărbatul PEŞTI
  Bărbatul Peşti, dacă nu simte o reacţie rapidă, devine nervos pentru că nu suportă neînţelegerea dorinţelor sale şi se simte jignit la o simplă ezitare. Dacă doreşte o femeie, trebuie să o aibă imediat. Are înclinaţii
 • Potenţial erotic la bărbatul Taur
  Zodia Taur Bărbatul Taur, Mare iubitor de amor îşi consumă plăcerile într-o ambianţă creată de o muzică liniştită, lumină difuză, băuturi fine şi aşternuturi proaspete. Partenera este aleasă dintre femeile cu apetit sexual; nu-şi pierde vremea
 • Potenţial erotic la bărbatul SCORPION
  În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu