Potenţial erotic la bărbatul PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
2:04
12
Dec

pesti 130x98 Potenţial erotic la bărbatul PEŞTIBărbatul Peşti, dacă nu simte o reacţie rapidă, devine nervos pentru că nu suportă neînţelegerea dorinţelor sale şi se simte jignit la o simplă ezitare. Dacă doreşte o femeie, trebuie să o aibă imediat.

Are înclinaţii spre întâlnirile şi afacerile secrete, deseori cu femei căsătorite şi, cum nu respectă nici un fel de prejudecată, preferă partenerele cu experienţă şi doritoare de sex. Îi place să fie dezbrăcat încet şi admirat, precum şi actul sexual în poziţie şezând.

Stăpâneşte arta preambulului şi-l excită mai ales degetele de la picioare. Doreşte să-şi transpună în practică visele şi fanteziile erotice, mai ales când partenera îl supune unor încercări nerezonabile.

La Bărbatul Peşti fanteziile sale erotice îl vor duce până la masturbare, fiind posedat sexual. Poate ceda sub influenţa a ceea ce-i conferă plăcere şi stimul.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Vineri, Decembrie 12, 2008 la 2:04 în categoria Pesti. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Zone erogene la barbatul PEŞTI
  Bărbatul din zodia Peşti reacţionează la mângâierea uşoară a călcâielor sau la gâdilatul tălpilor, un uşor masaj transpunându-l în beatitudine. Bărbatul Peşti se excită chiar la simpla vedere a picioarelor unei femei.
 • Potenţial erotic la bărbatul BALANŢĂ
  Femeia poate prelua comanda, grija lui rămânând aceea ca ea să ajungă la orgasm. Femeia trebuie să fie totuşi grijulie, pentru că dacă-l va grăbi, el se va inhiba. Bărbatul Balanţă preferă preambulul prelungit, combinând arta iubirii
 • Potenţial erotic la bărbatul Rac
  Bărbatul Rac are nevoie de continuă încurajare, situaţie în care poate deveni un amant minunat. Îi place să dea lecţii de sex, plăcându-i să-şi conducă partenera pas cu pas într-o viaţă sexuală complexă, explicându-i ce
 • Potenţial erotic la bărbatul Gemeni
  Viaţa erotică a bărbatului Gemeni Bărbatul Gemeni nu este obositor sau sentimental, putând fi în acelaşi timp participant şi spectator. Ştie să aducă femeia în orice stare, ştie cum să declanşeze anumite reacţii, are ceea ce
 • Potenţial erotic la bărbatul FECIOARĂ
  Bărbatul Fecioară fiind timid, partenera este aceea care trebuie să facă primul pas. La o fată el urmăreşte punctualitatea, tactul, ţinuta şi comportamentul. Nu vă faceţi griji că mâna lui vă va aluneca pe genunchi sau

Un comentariu

1.  johan
Ianuarie 16th, 2012 at 18:19
Comentariu » Potenţial erotic la bărbatul PEŞTI

esti cumva casatorita?

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu