Viaţa erotică la femeia BALANŢĂ

Postat de: Eaîn Balanta
2:02
11
Dec

d0b2d0b5d181d18b 130x98 Viaţa erotică la femeia BALANŢĂLa femeia Balanţă, cuvântul cheie este “dramatism”. Ea trebuie să-ţi apară în faţă neapărat într-o cămaşă vaporoasă şi transparentă, având grijă ca lumina să-i vină din spate evidenţiindu-i gingăşia şi delicateţea formelor, pentru că înainte de toate ea tinde către un efect de spectacol, indiferent că o face pentru o clipă de dragoste sau pentru o simplă întrevedere.

După idilă, îi face plăcere să savureze reacţia iubitului. I se pot recita versuri, îngână melodii, dar totul într-un mod cât mai convingător, pentru că seducerea este o artă şi nu un atac.

Este sigură de sex-appeal-ul ei, pe care ştie să-l accentueze şi să-l facă cât mai convingător. Nu neglijează efectele speciale pe care le poate obţine printr-un joc de oglinzi şi lumini.

Masaţi-i trupul şi veţi obţine succese nesperate. Având un control pronunţat asupra muşchilor vaginali, atunci când este îndrăgostită, contactul sexual cu o Balanţă este o adevărată furtună cu fulgere, trăsnete şi adieri încântătoare, fiind atât de îndemânatecă, încât poate aduce un bărbat la orgasm fără a mişca vreun alt muşchi.

Sculaţi-o din somn numai pentru a-i oferi un pahar de şampanie sau pentru a-i spune cât de minunată a fost. Este hipersensibilă şi se recomandă a-i lăsa părul în pace.

Fiind o fire sensibilă, femeia Balanţă nu va accepta sub nici o formă comportamentul de urs. Deşi este foarte feminină şi corpul ei cere excese sexuale, spiritul ei este întotdeauna temporizator. O Balanţă nu va purta niciodată sutien, pentru că îi face mare plăcere să se simtă mângâiată pe piele, sânul fiind zona în care mângâierea este mai mult o sursă de plăcere decât erogenă, deoarece este îndrăgostită de propriul corp.

Îi place preambulul actului sexual, jocurile de dragoste bizare şi va şti întotdeauna să găsească metode de multiplicare a plăcerii. Este preferată de bărbaţii fetişişti şi are multă înţelegere pentru cei care îi adoră buzele, mâinile şi genunchii.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Decembrie 11, 2008 la 2:02 în categoria Balanta. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Potential erotic femeia SCORPION
  Nopţile cu ea sunt grele, cerând o cât mai judicioasă dozare a forţelor, ea putând fi denumită şi “zeiţa erosului”. Este atât de uşor de excitat, încât poate ajunge la orgasm prin simple discuţii despre
 • Compatibilităţi zodia BALANŢĂ
  Balanţă – Berbec Între ei se naşte o tensiune care face Balanţa să sufere. Ea nu este încântată de Berbecul neliniştit. Neînţelegerile care se nasc de aici sunt totuşi soluţionate relativ uşor în pat, pentru că
 • Femeia VĂRSĂTOR
  Femeia Vărsător are pretenţii foarte mari, cere de la iubit multă consideraţie, nu-i place să fie grăbită. O primă întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnă pentru ea
 • Viaţa erotică la femeia CAPRICORN
  Femeia Capricorn se aprinde repede. Un gest oricât de mic, un compliment sau o mângâiere sunt de ajuns pentru a o aprinde. Nu are nevoie de preambul îndelungat. În pat va prelua comanda. Are o mare
 • Viaţa erotică la femeia BERBEC
  M-am uitat pe site-uri şi am văzut că majoritatea informaţiilor prezentate despre horoscop sunt cam aceleaşi. Am găsit ceva nou şi o să vă scriu o parte din ele şi vouă. Viaţa erotică a femeii Berbec Nu-şi

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu