Femeia VĂRSĂTOR

Postat de: Eaîn Varsator
19:01
5
Ian

Femeia Vărsător are pretenţii foarte mari, cere de la iubit multă consideraţie, nu-i place să fie grăbită. O primă întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnă pentru ea începutul unui flirt.

Femeia Vărsător nu este pudică, dar doreşte să fie convinsă că această legătură este ceva serios. Femeia Vărsător este sensibilă şi are un puternic intelect. Prietenii o stimează, iar dacă îi place societatea, este foarte veselă şi acceptă cu plăcere o invitaţie de la prieteni, în ultima clipă.

Având o fire sinceră şi deschisă nu ştie să mintă. Dacă simpatizează pe cineva, îşi deschide nestingherită sufletul, de multe ori într-un mod nu prea prudent. Se amestecă cu pasiune în viaţa altora, dă sfaturi care nu sunt dorite, nici urmate.

Nu se dă înapoi de la munci bărbăteşti, îi plac meserii ca: mecanic auto, constructor, dar în cele mai multe cazuri o întâlnim în posturi de conducător. Răspunde provocărilor, preia cu plăcere noi responsabilităţi, pentru că este convinsă că poate face faţă.

Fiind inteligentă, nu se sperie de greutăţi şi găseşte multă înţelegere pentru alţii. Cel mai bine se impune când trebuie să conlucreze cu alţii, trăsătură caracteristică apreciată de către oamenii inteligenţi.

Fiind o umanistă pură, o interesează toate problemele lumii. O vom întâlni în primele rânduri în lupta pentru dreptate, întotdeauna de partea celor năpăstuiţi. Înţelege suferinţa celorlalţi, dar nu este binefăcătorul care cere răsplată şi dragoste.

Se adânceşte atât de mult în muncă, încât uită de cele mai multe ori pentru care cauză se luptă. acest aspect este prezent până şi în problemele mai intime. Înainte de toate are curajul propriilor ei convingeri pe care nu le trădează niciodată.

Dacă un proiect eşuează nu disperă, pentru că este sigură că din greşeli se poate învăţa; ba mai mult, nu acceptă succesul obţinut prea uşor. Este fascinantă, distractivp, plină de fantezie, dar poate fi şi foarte încăpăţânată. Cele mai multe femei Vărsător au înclinaţii spre lucruri oculte şi nimic nu le va convinge să-şi trădeze credinţa în existenţa unor fenomene supranaturale.

Când sunt convinse că ştiu ceva, nici un argument şi nici un fapt real nu le va zdruncina părerea. Femeia Vărsător simte o mare nevoie de dragoste şi prietenie. Găseşte sexul opus ca deosebit de atrăgător, caută însă partenerul perfect şi are mari dificultăţi în a se hotărî.

Ca urmare, se va căsători târziu, iar alegerea va surprinde grupul de prieteni. Va şoca, de altfel, întotdeauna cercul ei de cunoştinţe conservatoare. Îşi doreşte un bărbat lângă care să se simtă cu adevărat femeie şi atunci nu o mai interesează rasa şi religia bărbatului.

Iubeşte lucrurile frumoase; să nu uităm să-i complimentăm corpul, căci această femeie are nevoie de admiraţie. Este foarte ordonată şi harnică, poate fi însă şi nervoasă, cicălitoare şi cheltuitoare, extravagantă în ceea ce priveşte confortul personal. Nu va recunoaşte însă niciodată aceste greşeli.

Femeia Vărsător găseşte că oamenii care nu doresc bani sunt superficiali şi nu prea normali. Banul există, gândeşte ea, spre a face traiul omului comod.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Luni, Ianuarie 5, 2009 la 19:01 în categoria Varsator. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Bărbatul VĂRSĂTOR
  Primul contact cu el trebuie să aibă loc în domeniul spiritual, el vrea să respecte femeia ca om şi apoi ca iubită. Fără potrivire spirituală poate ajunge greu la potrivirea sexuală. Nu este un singuratic,
 • Viaţa erotică la femeia Gemeni
  Viaţa erotică a femeii Gemeni Femeia Gemeni nu are nevoie de prea mult decor, mulţumindu-se şi cu bancheta maşinii. În schimb nu-i place să fie zorită, situaţie în care poate deveni rece ca gheaţa. Îi place
 • Femeia PEŞTI
  Dominată de Mercur, planeta frumuseţii şi a secretelor, este foarte feminină, arogantă, intuitivă şi prietenoasă. Înţelegerea ei faţă de alţii este mare, deoarece ea nu stă deoparte la necazurile altora. Datorită intuiţiei nu se lasă
 • Potenţial erotic la bărbatul “VĂRSĂTOR”
  Pe bărbatul Vărsător femeia îl interesează ca om, ca spirit şi ca suflet şi nu ca obiect sexual. Se apropie încet şi plin de tact, savurează uvertura mult timp înainte de a deveni activ. Putem
 • Femeia CAPRICORN
  La femeia Capricorn în sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta încredere în partener îşi va schimba comportarea,

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu