Femeia PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
17:58
5
Feb

Dominată de Mercur, planeta frumuseţii şi a secretelor, este foarte feminină, arogantă, intuitivă şi prietenoasă. Înţelegerea ei faţă de alţii este mare, deoarece ea nu stă deoparte la necazurile altora. Datorită intuiţiei nu se lasă influenţată de exterior şi nu poate fi înşelată.

Are puteri magice în a cunoaşte adevărul. Pentru neasemuita ei sensibilitate se simte atrasă de lucruri oculte, iar în rândul femeilor Peşti se găsesc deseori cititoare în palmă, prezicătoare, spiritiste, medium-uri bune.

Experienţa a învăţat-o că se poate baza pe simţurile ei, dar voalul secret care o înconjoară poate înşela. Firea ei interesantă atrage bărbaţii nespus de mult, iar ea nu poate trăi singură şi se agaţă de partenerul de viaţă. Are mare nevoie de certitudinea că este iubită, cere dovezi: dacă le primeşte răsplăteşte partenerul cu multe binefaceri erotice.

Proprietăţile pozitive ale acestei zodii nu sunt acelea ale unui om activ: rădăcinile se găsesc în vise şi dorinţe. Femeia Peşti nu iubeşte lumea gălăgioasă, conflictele şi nu se mulţumeşte cu puţin. Are talentul de a se mulţumi cu oameni influenţi şi importanţi.

Pentru că pare nevinovată şi neajutorată, trezeşte sentimentul nevoii de ocrotire. Pentru a fi sigură de cucerirea bărbatului care îi place şi de al cărui ajutor are nevoie, îl vrăjeşte prin orice mijloace. Posedă arta de a-şi folosi corpul pentru a abţine orice vrea.

Din păcate, se îndrăgosteşte mult prea uşor, fără a găsi întotdeauna partenerul potrivit. Chiar dacă are o căsnicie fericită, puternicul ei instinct sexual o face să aibă aventuri extraconjugale. Se căsătoreşte cu un bărbat mai potolit şi este foarte sinceră în exprimarea iubirii, devenind gingaşă şi fascinantă.

De regulă, se mărită cu un bărbat moale şi puţin iubăreţ: numai aşa se simte ocrotită. Din cauza fanteziei ei active are nostalgia unui amant cu totul opus celui ales, un fel de amestec între Lord Byron şi un pirat, un bărbat romantic cu o fire brutală şi directă.

Ea doreşte ca acest gen de amant s-o răpească soţului. Femeia Peşti are ceva din femeia sirenă, care îşi etalează toate calităţile pentru a trezi mereu interesul unui bărbat. Prin aceasta îşi dovedeşte mereu cât de atractivă poate fi.

De cele mai multe ori îi este teamă de bărbaţii pe care i-a cucerit şi va încerca să se retragă. O excepţie o constituie tipul nematurizat pe care simte nevoia să-l ocrotească.

Este o actriţă care poate juca orice rol şi-l joacă aşa de bine, încât nu-i poţi deosebi propria personalitate de cea trucată. Cu acest talent şi cu firea ei fantezistă poate face carieră teatrală. Este nefericită atunci când nu poate armoniza fantezia cu realitatea, ducând-o până la participarea la tot felul de curiozităţi sexuale.

Vom găsi femeia Peşti printre dansatoarele de striptease, pictoriţe de tipuri exotice, scriitoare de romane de dragoste. (Multe dintre ele ajung prostituate, şi atunci se dăruiesc bărbaţilor frustraţi). Ea poate fi însă o soţie foarte bună, căci are capacitatea de a ferici pe cei din preajmă.

Aranjează căminul în mod plăcut, îşi iubeşte copiii, dar îi alintă prea mult. Ştie să se poarte cu bolnavii, de aceea devine doctoriţă sau îngrijitoare bună. Din păcate, există ceva în ea care o determină să-şi aleagă partenerul cel mai nepotrivit.

Se pare că este literalmente condamnată la dezămăgiri. Acest lucru poate fi periculos, căci datorită labilităţii ei sufleteşti, nu poate rezista la tensiune permanentă şi depresivă.

Femeile acestei zodii nu sunt firi practice şi nu le plac problemele financiare. Fac cu plăcere cadouri pentru a-şi cumpăra simpatia altora. Le atrag oamenii nenorociţi pe care să-i poată compătimi şi ajuta, dar pentru asta cer recunoştinţă.

Celor apropiaţi le ridică pretenţii exagerate, nerealiste şi cred în prieteni până-n pânzele albe. Dacă sunt înşelate, devin răzbunătoare şi periculoase.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Februarie 5, 2009 la 17:58 în categoria Pesti. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Zone erogene la zodia BERBEC
  Zone erogene Cei născuţi în zodia BERBECULUI au faţa sensibilă, reacţionând prompt la mângâieri suave. Săruturile unui bărbat cu mustaţă şi barbă o încântă nespus pe nativa acestei zodii.
 • Femeia VĂRSĂTOR
  Femeia Vărsător are pretenţii foarte mari, cere de la iubit multă consideraţie, nu-i place să fie grăbită. O primă întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnă pentru ea
 • Viaţa erotică la femeia Rac
  Femeia Rac reacţionează şi prinde repede semnalele erotice, dar nu va face niciodată primul pas. Este prea timidă şi-i este frică de o eventuală critică sau eşec, trebuind să fie încurajată subtil şi discret până
 • Femeia CAPRICORN
  La femeia Capricorn în sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta încredere în partener îşi va schimba comportarea,
 • Striptease în condiţii casnice
  Cum se face striptease în condiţii casnice? Pentru început alege o muzică potrivită, aceasta va reprezenta 30 % din reuşită. Printre altele, la alegerea piesei trebuie să fii atentă să te opreşti asupra celei care te

2 comentarii până acum.

1.  Mirela
Octombrie 29th, 2011 at 9:49
Comentariu » Femeia PEŞTI

Sunt zodia peste, genul feminin si anumite declaratii se potrivesc, altele nu. De exemplu, ii adevarat ca am un libido mare, dar inselatul partenerului nu l-am “practicat” pana acuma…chiar daca eram nesatisfacuta sexual. In acelasi timp, realizez faptul ca traim intr-o lume in care cuvantul fidelitate este mai mult o notiune teoretica, realizez ca exista multe provocari in lume, realizez ca viata nu-i roz, ca nu exista dragoste si suflete pereche, realizez ca mai devreme sau mai tarziu o sa simt ca sunt inselata de partener …Deci, desi imi doresc ceva inexistent, ma conformez la realitate…si da, poate…o sa insel si eu candva, ramane de vazut. Daca stiu ca sunt inselata, rup relatia definitiv si irevocabil, dar nu urasc, doar compatimesc omul slab pe care l-am avut pe langa mine. Si inca ceva, nu trebuie sa fiu indragostita ca sa am relatii cu un barbat, doar sa-mi fie simpatic, ajunge. Nu sunt condamnata la dezamagiri. Va spun si de ce. Nu am incredere in nimeni, doar in mine, fac ce imi place, ce m-i util, ofer si cer respect, depun eforturi intelectuale si fizice zilnic pentru a putea fii mai “buna” decat am fost ieri, cred in mine, ma iubesc, stiu sa spun nu, stiu sa incep din nou viata, in alt loc, cu alt om …stiu sa lupt. Percep viata la un nivel diferit de altii, stiu ca viata ii mai mult decat pare, stiu ca omul ii efemer, stiu ca noi suferim din cauza indeciziei noastre, stiu ca noi ne putem creea propriul univers in care sa putem functiona intr-un mod util si sanatos. Cam atat, bye ;-).

Răspunde

2.  lidia
Decembrie 27th, 2011 at 19:39
Comentariu » Femeia PEŞTI

sunt si eu o pestioaica.am cite cev din cele mnetionate,dar totusi multi imi sp ca par a fi din zodia leu.si in privinta mastii de independenta-e o metoda f buna de ami ascunde sensibilitatea

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu