Zone erogene la zodia BERBEC

Postat de: Eaîn Berbec
17:57
4
Dec

Zone erogene

Cei născuţi în zodia BERBECULUI au faţa sensibilă, reacţionând prompt la mângâieri suave. Săruturile unui bărbat cu mustaţă şi barbă o încântă nespus pe nativa acestei zodii.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , ,

Acest articol a fost postat pe data Joi, Decembrie 4, 2008 la 17:57 în categoria Berbec. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Zone erogene zodia LEU
  Zone erogene zodia LEU Poate să-şi înceapă preludiul în baie, săpunit cu un burete, pentru că spatele său este deosebit de sensibil, mai ales şira spinării. Puteţi fi siguri că Leul vă va invita în cadă. Femeii
 • Zone erogene la zodia Săgetător
  Zone erogene Şoldurile, coapsele şi părul sunt cele mai erogene ale sale, iar mângâierile îndelungat îi trezesc patima. Erogenă este şi zona pielii din preajma organelor genitale.
 • Zone erogene la zodia CAPRICORN
  Bărbatul se excită uşor când partenera îl mângâie cu sânii. Femeia preferă mângâieri uşoare pe burtă şi săruturi în zona genunchilor. Ambii reacţionează la mângâieri pe spate. Există, de asemenea, mare sensibilitate în zona de sub braţ.
 • Zone erogene la zodia Gemeni
  Zone erogene Mâinile şi braţele sunt foarte sensibile. Bărbaţilor le place să fie ţinuţi de mână, în timp ce femeilor le place să le fie sărutată mâna.
 • Zone erogene la TAURI
  Zone erogene la TAURI Gâtul. Sărutările tandre, urmate de îmbrăţişări fierbinţi aprind fantezia Taurului. Să nu uitaţi: Taurii se aprind încet, deci preambulul durează mult. Nu forţaţi nota, nu încetiniţi ritmul. Lent, dar sigur, punctul culminant este atins.

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu