Zone erogene la zodia Gemeni

Postat de: Eaîn Gemenii
0:21
5
Dec

Zone erogene

Mâinile şi braţele sunt foarte sensibile. Bărbaţilor le place să fie ţinuţi de mână, în timp ce femeilor le place să le fie sărutată mâna.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , ,

Acest articol a fost postat pe data Vineri, Decembrie 5, 2008 la 0:21 în categoria Gemenii. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Zone erogene la zodia Săgetător
  Zone erogene Şoldurile, coapsele şi părul sunt cele mai erogene ale sale, iar mângâierile îndelungat îi trezesc patima. Erogenă este şi zona pielii din preajma organelor genitale.
 • Zone erogene la zodia BERBEC
  Zone erogene Cei născuţi în zodia BERBECULUI au faţa sensibilă, reacţionând prompt la mângâieri suave. Săruturile unui bărbat cu mustaţă şi barbă o încântă nespus pe nativa acestei zodii.
 • Zone erogene la TAURI
  Zone erogene la TAURI Gâtul. Sărutările tandre, urmate de îmbrăţişări fierbinţi aprind fantezia Taurului. Să nu uitaţi: Taurii se aprind încet, deci preambulul durează mult. Nu forţaţi nota, nu încetiniţi ritmul. Lent, dar sigur, punctul culminant este atins.
 • Zone erogene zodia LEU
  Zone erogene zodia LEU Poate să-şi înceapă preludiul în baie, săpunit cu un burete, pentru că spatele său este deosebit de sensibil, mai ales şira spinării. Puteţi fi siguri că Leul vă va invita în cadă. Femeii
 • Cum îi cucerim pe PEŞTI
  Pot fi recunoscuţi uşor pentru că se doresc în centrul atenţiei, comportarea lor şarmantă şi flexibilă atrăgându-i pe cei din jur. Discutaţi cu ei pe tema unor spectacole de teatru sau de cinema, despre programul TV,

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu