Articole etichetate "gemeni"

Horoscop Gemeni 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
28
Apr

Horoscop Gemeni 2010
Horoscop 2010 – Familia
Multi dintre reprezentantii acestei zodii, in 2010, vor avea indoieli in ce priveste sentimentele – atat ale lor, cat si a persoanei cu care sunt impreuna.

Nu ar fi indicat sa faceti acest lucru, intrucat neincrederea permanenta, suspiciunile si banuielile, pot face o ruptura grava in relatie si va pot distanta de persoana iubita, lucru care este foarte probabil sa se intample in acest an.

Incercati macar in ajun de Craciun sa rezolvati toate aceste neintelegeri si sa intrati in 2011 plini de sperante, iubire si fara minciuni.horoscop-gemeni
Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
Gemenii vor petrece 2010 cu multa munca si probleme de rezolvat, dar eforturile voastre vor fi recompensate, atat de mult incat veti simti gustul pentru cheltuieli, chiar daca banii au fost cu greu castigati.

Deosebit de favorabile vor fi lunile februarie si …

Etichete: , , , ,

Bărbat GEMENII

Postat de: Eaîn Gemenii
2
Mar

Bărbat GEMENII – Caracteristicile zodiei
Este tot timpul în mişcare: de la un om la altul, de la o activitate la alta. Neliniştit, nervos, nu se va mulţumi să-şi trăiască ziua şi va încerca să trăiască într-o zi ceea ce alţii trăiesc într-o săptămână sau o lună. Este omul contradicţiilor.

Femeia nu va şti niciodată dacă el o doreşte cu adevărat, căci comportamentul său este contradictoriu. Oricare ar fi sentimentele sale, el va încerca instinctiv să le ascundă. Nu suportă un orar de muncă sau de viaţă. Nu putem cere de la el să respecte orele de masă, sau să doarmă la o anumită oră. Nu suportă să fie sclavul ceasului.

Deosebit de inteligent, stăpâneşte arta vorbirii. Abordează multe teme, pe care însă nu le epuizează. Nu-i place să fie învins într-o discuţie. Trece cu uşurinţă de la un subiect la altul, ceea ce-l face să aibă o …

Etichete: , , , , ,

Compatibilităţi zodia PEŞTI

Postat de: Eaîn Pesti
15
Feb

Peşti – Berbec
Întrucât Berbecul dinamic epuizează potenţa Peştilor, între ei s-ar putea statornici o relaţie, ba chiar o căsătorie.
Peşti – Taur
Deşi sunt la fel de sentimentali, Peştii au nevoie de indulgenţă. Taurul, fire mai exaltată nu întotdeauna le-o poate oferi, motiv pentru care relaţia are ceva şanse, dar căsătoria nu.
Peşti – Gemeni
Amândoi sunt prea egocentrici pentru a se putea armoniza, motiv pentru care relaţia poate fi numai de scurtă durată, iar căsnicia nedorită.
Peşti – Rac
Se armonizează bine din punct de vedere sexual, fiind o pereche extrem de potrivită în dormitor, motiv pentru care atât o relatie, cât şi o căsnicie au mari sanse de reuşită.
Peşti – Leu
Nici unul nu-l înţelege pe celălalt, relaţia încheindu-se greu, iar căsnicia nepromiţând nimic.
Peşti – Fecioara
Fecioara vrea mai multă raţiune acolo unde Peştii acţionează impulsiv. Relaţia le va aduce multe certuri, căsnicia va fi fără bucurii.
Peşti – Balanţă
Amândoi iubesc luxul …

Etichete: , , , ,

Zone erogene la zodia Gemeni

Postat de: Eaîn Gemenii
5
Dec

Zone erogene

Mâinile şi braţele sunt foarte sensibile. Bărbaţilor le place să fie ţinuţi de mână, în timp ce femeilor le place să le fie sărutată mâna.

Etichete: , , ,

Viaţa erotică a bărbatului Gemeni

Bărbatul Gemeni nu este obositor sau sentimental, putând fi în acelaşi timp participant şi spectator. Ştie să aducă femeia în orice stare, ştie cum să declanşeze anumite reacţii, are ceea ce psihologii numesc “apercepţie”.

Îşi satisface curiozitatea controlându-şi actul sexual, studiindu-şi reacţiile.

Nu suportă întunericul, plăcându-i lumina şi oglinzile, dar şi filmele pornografice. Se excită greu şi, de aceea, preferă preambulul lung, actul în sine fiind scurt şi sălbatic. Mediul în care iubeşte nu contează, de cele mai multe ori neţinând cont de parteneră, interesându-l doar satisfacerea unei curiozităţi.

Fiind un amant rafinat, numai puţine femei observă acest lucru. Ştie să spună unei femei exact ceea ce ea doreşte să audă. Creează o atmosferă romantică şi, deşi este convingător, nu trebuie să ai încredere oarbă în sinceritatea lui.

Bărbatul Gemeni prezintă tendinţe …

Etichete: , , , , , , , ,