Articole etichetate "taur"

Horoscop Taur 2011

Postat de: Eaîn Horoscop 2011
14
Apr

Anul 2011 va fi un an bun pentru cei din zodia Taur, dar uneori nota pozitiva, pe care se va derula viata per total, va fi intrerupta periodic, revenirea pe linia de plutire o veti putea realiza cu putin efort.

Se va imbunatati nivelul de viata, la munca va veti descurca cum nu se poate mai bine. O sa se iveasca ocazii care va vor ajuta sa imbunatatiti si chiar sa cresteti perspectivele in ceea ce priveste cariera si afacerile, ascultati-va intuitia, nu ratati sansele care vor aparea mai ales in a doua jumatate a anului 2011.
Horoscop 2011 – Afaceri/Cariera si Bani
La inceputul acestui an,  Taurii vor tebui sa munceasca de doua ori mai mult ca de obicei, dar eforturile lor vor fi rasplatite. Ideile voastre va vor duce intr-o directie constructiva, care va incepe sa se contureze chiar din luna februarie.

Entuziasmul combinat cu mintea analitica …

Etichete: , , , ,

Acest articol il voi porni cu un banc… pentru ca ceea ce urmeaza are legatura directa cu subiectul articolului.  Cred ca il stiti cu totii.
… s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA !
- Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior!

O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.

La etajul unu, pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca! Femeia decide sa mearga la etajul urmator.

La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!
Femeia hotaraste sa …

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Horoscop Taur 2010

Postat de: Eaîn Horoscop 2010
28
Apr

Horoscop Taur 2010
Horoscop 2010 – Familia
In anul 2010, Taurul va inota intr-un ocean de sensibilitate si incredere, lucru care va apropia si mai mult persoana iubita.

Toate probleme, neintelegerile sau supararile din trecut vor fi uitate si lasate in urma.

Daca sunteti inca singur (a), mai spre sfarsitul anului 2010 fiti mai atenti la persoanele din cercul vostru de cunostinte – este foarte posibil ca jumatatea dvs, sa fie chiar sub ochii vostri, dar din anumite motive nu luati in serios posibilitatea unei relatii cu aceasta persoana.

horoscop-taur
Horoscop 2010 – Afaceri si Bani
La inceputul acestui an, Taurul trebuie sa fie mai economic, deoarece veniturile in prima jumatate a lui 2010 nu vor fi deosebit de mari.

In a doua jumatate a anului, Taurului i sa va oferi o oportunitate buna  de a castiga – nu ratati acest moment, fiti increzatori.

Pe la …

Etichete: , , , ,

Cum îi respingem pe TAURI

Postat de: Eaîn Taur
27
Feb

Cum îi respingem pe TAURI
Ar fi de ajuns să ne comportăm în contradicţie cu recomandările date în articolul “Cum îi cucerim pe Tauri”, însă legătura cu un Taur nu se desface uşor. O lungă convieţuire cu el va cere dublarea timpului pentru despărţire.

El se ataşează uşor şi orice ruptură îl ingrijorează, îl face să se simtă ameniţat de un viitor nesigur. Conservatori, stăpâniţi de oarecare inerţie, consideră despărţirea ca pe o mare dramă a vieţii.

Îi sperie singurătatea. Fii risipitor, grosolan, neglijent, dezordonat, contradictoriu în argumente, delăsător, uituc, frivol, pus pe aventuri galante şi te va dispreţui. Atenţie!, durează ceva până scapi de un Taur.

Etichete: ,

Cum îi cucerim pe TAURI

Postat de: Eaîn Taur
26
Feb

Cum îi cucerim pe TAURI
Implicaţi-i, provocaţi-i să-şi spună părerea despre o temă ce stârneşte controverse. Cereţi-le sfatul, solicitând celor din jur atenţia. Garantaţi-le că părerea lor este necesară, că va atârna greu în limpezirea unei chestiuni. Spuneţi-le că umorul lor este deosebit.

Invitaţi-i la un restaurant renumit prin calitatea produselor culinare, a băuturilor şi serviţi-i cu îndestulare. Când vin în casa voastră gătiţi-le mâncăruri “speciale”; o plăcintă cu răvaşe dedicate lor sau o salată boeuf care are scris numele lor pe blat, îi încântă.

Nu vă arătaţi risipitori, dimpotrivă, convingeţi-i că aţi gătit pentru ei ceva special, cu bani puţini, deoarece le plac oamenii ce ştiu să-şi administreze economic veniturile.

Insistaţi pe tema “îmi place să mănânc bine, să mă îmbrac pe bani puţini”. Femeia Taur apreciază asemenea cumpătare şi descurcăreţe.

Semn de pământ, Taurii sunt foarte realişti. Cu gândul mereu la ziua de mâine, simt valoarea şi o …

Etichete: , ,