Articole etichetate "femeia leu"

Acest articol il voi porni cu un banc… pentru ca ceea ce urmeaza are legatura directa cu subiectul articolului.  Cred ca il stiti cu totii.
… s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA !
- Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior!

O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.

La etajul unu, pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca! Femeia decide sa mearga la etajul urmator.

La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!
Femeia hotaraste sa …

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Femeia LEU

Postat de: Eaîn Leu
6
Mar

Femeia LEU – Caracteristicile zodiei
Se expune continuu – piatră preţioasă minunată într-o vitrină în faţa căreia se opresc trecătorii să admire. Într-o societate, ea constituie ornamentul feminin cel mai strălucit, chiar dacă stă vremelnic în culise aşteptând semnalul prin care este chemată la rampă. Pentru ea nimic nu este mai important decât să fie admirată şi dorită de bărbaţi.

Propriile sentimente nu sunt atinse întotdeauna. Într-o oarecare măsură oferă spre vânzare sexul, al cărui onorariu se rezumă doar la satisfacţia de a şti care este valoarea ei.

Ea nu trebuie să însemne mult pentru partener, ci trebuie să fie unică. Îşi doreşte libertatea să umble de colo-colo pentru a-şi căuta victimele (de obicei nu prea departe…). Este cel mai agreat vânător din anturaj. Iubeşte oamenii, dar este egocentrică.

Domină, dar cu prestanţă, şi este cochetă, dar blajină. Fiinţă plină de contraste, priveşte problemele altora doar raportate la ale …

Etichete: , ,