Femeia LEU

Postat de: Eaîn Leu
0:35
6
Mar

Femeia LEU – Caracteristicile zodiei

Se expune continuu – piatră preţioasă minunată într-o vitrină în faţa căreia se opresc trecătorii să admire. Într-o societate, ea constituie ornamentul feminin cel mai strălucit, chiar dacă stă vremelnic în culise aşteptând semnalul prin care este chemată la rampă. Pentru ea nimic nu este mai important decât să fie admirată şi dorită de bărbaţi.

Propriile sentimente nu sunt atinse întotdeauna. Într-o oarecare măsură oferă spre vânzare sexul, al cărui onorariu se rezumă doar la satisfacţia de a şti care este valoarea ei.

Ea nu trebuie să însemne mult pentru partener, ci trebuie să fie unică. Îşi doreşte libertatea să umble de colo-colo pentru a-şi căuta victimele (de obicei nu prea departe…). Este cel mai agreat vânător din anturaj. Iubeşte oamenii, dar este egocentrică.

Domină, dar cu prestanţă, şi este cochetă, dar blajină. Fiinţă plină de contraste, priveşte problemele altora doar raportate la ale ei. Este temperamentală, necalculată şi ademenitoare. Sentimentele ei sunt adesea superficiale. În puţine cazuri se îndrăgosteşte cu adevărat.

Îi lipseşte putinţa dăruirii, nu se poate subordona cuiva. Dacă o relaţie se desfăşoară fără griji şi prea comod, devine leneşă şi, în blazarea ei, adesea stinge focul pe care l-a aprins în partener.

Fără stimularea necesară din partea partenerului, dorinţele ei se estompează. Spre a-şi desfăşura laturile ei cele mai bune, are nevoie de variaţie. Poate fi fidelă celor care o iubesc, dar dacă dragostea slăbeşte, se simte îndreptăţită să hoinărească, putând fi întâlnită cu uşurinţă în relaţii de trio cu doi bărbaţi, înşelându-i alternativ unul cu celălalt, ea trăind ca o regină aflată permanent în centrul atenţiei.

Dacă ceva nu corespunde aşteptărilor ei, nu caută niciodată vina la ea, iar dacă suferă un eşec sufletesc, dramatizează şi va adopta poziţia de tragediană, deşi ceea ce i se întâmplă este cel mai adesea provocat de ea însăşi. Se consideră idealistă pentru a-şi motiva eventualele decepţii, dar de regulă preferă pe cel nepotrivit pentru a se demonstra subtilă şi are un mare talent de a se face nefericită.

În problemele financiare este uşuratică, cheltuind cu plăcere mai mult pentru lux, preferând parteneri care să dispună de mijloacele necesare. Iubeşte confortul, îşi cumpără rochii ţipătoare, adoră bijuteriile, blănurile, podoabele necesare locuinţei (cu predilecţie în culoarea roşie), şi face cadouri costisitoare şi invitaţii extravagante.

Nu-i place să fie surprinsă de musafiri şi este invidiată pentru atenţia pe care i-o acordă bărbaţii, pe care-i atrage uşor, considerându-se îndreptăţită să-i aibă mereu la picioare. Zâmbetul ei aruncat unui bărbat nu înseamnă neapărat că a impresionat-o, dar are o dorinţă fierbinte, incurabilă, de a fi admirată, curtată şi va cocheta la nevoie pentru a obţine acest lucru.

Partenerul ei nu trebuie să-i permită să creadă nici un moment că n-ar fi Soarele pe cerul vieţii lui, altfel situaţia putând deveni chiar insuportabilă, ea pedepsind prompt lipsa de tact.

Are o predispoziţie spre umor, iar când cineva va încerca să se explice, va pufni în râs. Are o mare înţelegere pentru poante şi, dacă intră în relaţii favorabile cu celelalte zodii, poate deveni creatoare în domeniul intelectual, fiind de o îndrăzneală plină de fantezie.

Este o profesionistă excelentă, dar o colaboratoare dificilă, pretinzând tuturor să se comporte cum doreşte ea, orice rutină plictisind-o, pentru că nu-i place monotonia. O atrag depărtările, râvnind după locurile romantice prezentate pe afişe, dar într-o călătorie savurează mai mult plăcerea premergătoare plecării.

Nu-i place critica, cu atât mai puţin autocritica, motiv pentru care este greu de suportat într-un anturaj.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , ,

Acest articol a fost postat pe data Vineri, Martie 6, 2009 la 0:35 în categoria Leu. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Viaţa erotică la femeia Gemeni
  Viaţa erotică a femeii Gemeni Femeia Gemeni nu are nevoie de prea mult decor, mulţumindu-se şi cu bancheta maşinii. În schimb nu-i place să fie zorită, situaţie în care poate deveni rece ca gheaţa. Îi place
 • Potenţial erotic la bărbatul CAPRICORN
  La bărbatul Capricorn, sexul este tot ce poate oferi mai mult. El crede că un om iubeşte cu adevărat numai dacă înţelege pasiunea fizică. Actul sexual este un act impulsiv, dar îşi planifică şi această
 • Bărbatul LEU
  Doreşte să fie luat în seamă oriunde s-ar afla, femeile găsindu-l atrăgător (el fiind conştient de acest lucru) şi stârnind de cele mai multe ori invidie. Admiră femeile frumoase, dar însoţitoarele sale trebuie să se
 • Femeia GEMENII
  FEMEIA GEMENII – Caracteristicile zodiei Este un harem întreg. Întrece zece femei – ca spiritul care iese din sticlă, ori de câte ori îl chemi. De fiecare dată e alta. Misterioasă şi atrăgătoare, poate converti pe
 • Compatibilităţi pentru zodia Gemeni
  Gemeni – Berbec Ambii sunt veseli, entuziaşti, iubesc schimbările. În pat nu se vor plictisi. Berbecul va da o relaţie fermă Gemenilor, lucru de care aceştia au nevoie. Capriciile şi instabilitatea Gemenilor excită Berbecul. Există premize excelente pentru

Un comentariu

1.  ROXY
Noiembrie 16th, 2009 at 21:34
Comentariu » Femeia LEU

true quality…….ma caracterizeaza complet

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu