Ce fel de barbat iti doresti…

Postat de: Eaîn Horoscop dragoste, Relaţii,dragoste,sex
15:56
4
Apr

Acest articol il voi porni cu un banc… pentru ca ceea ce urmeaza are legatura directa cu subiectul articolului.  Cred ca il stiti cu totii.

… s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA !
- Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
- Nu te poti intoarce la etajul inferior!

O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.

La etajul unu, pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca! Femeia decide sa mearga la etajul urmator.

La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!
Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator.

La etajul al treilea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!
Wow, isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.

La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa!
Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga la etajul urmator.

La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!
Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.

La etajul sase se afla urmatorul afis: Esti vizitatoarea cu nr. 32.556.112 a acestui a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie…

Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!

Vis a vis de acest magazin, s-a deschis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta.

La primul etaj sunt femei care sunt inebunite dupa sex.

La etajul doi sunt femei care sunt inebunite dupa sex si nu te bat la cap.

Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati!

Acum ca am stabilit cum femeia isi alege barbatul potrivit pentru ea, mai adaugam si o nota mai personalizata, specifica fiecarei zodii in parte. Sa vedem ce prefera femeile din diferitele zodii…

Femeile Scorpion, Rac, Taur, Berbec, Balanta si Capricorn sunt mult mai atrase de sexul opus. De aici porneste si preferinta lor pentru flirt, dorinta de a seduce, ceea ce nu prea are legatura cu dorinta de a fi casatorita. Ele isi castiga increderea in sine pe baza atentiei din partea barbatilor.

Cealalta categorie de femei sunt Fecioara, Gemeni, Varsator, Pesti, Leu si Sagetator. Aceste femei sunt cele care au grija de barbatii lor, in prezenta lor barbatii se simt confortabili si in liniste.

barbatul ideal Ce fel de barbat iti doresti...

Femeia Berbec

Femeia Berbec vrea sa isi demonstreze senzualitatea si sexualitatea, dar si puterea caracterului. O atrag barbatii carismatici, cu perspective mari in viata, chiar daca acestia au si unele defecte.

Barbatul ideal trebuie sa aiba un caracter si o vointa puternica, nelasand-o pe femeia Berbec sa il conduca. Altfel, risca sa ajunga sub papucul ei.

Femeia Taur

Femeia Taur are nevoie de un barbat muncitor, atent si sensibil. Daca nu isi uneste destinul cu barbatul pe care si l-a dorit, va fi mereu nemultumita… de multe ori se ajunge la divort chiar daca aparent erau o familie unita.

De multe ori reproseaza barbatului lipsa de afectiune, atentie,… acolo unde simte “caldura”, acolo va pleaca. Vrea un partener care stie sa-si exprime in mod vizibil sentimentele.

Femeia Gemeni

Datorita sociabilitatii sale si capacitatii de a-si exprima sentimentele verbal – flirt nevinovat, joc de cuvinte, fraze inteligente… femeia Gemeni gaseste foarte repede limba comuna cu barbati.

Femeia Gemeni displace surprizele si faptele negandite. Cel mai potrivit este barbatul serios, bine ancorat in realitate, inteligent, responsabil si linistit.

Femeia Rac

Femeia Rac va fi fericita doar langa un barbat cu care isi va putea manifesta sentimentele materne. Ea va fi ca o mama pentru el, il va certa, il va dojeni ca pe un copil…

Iar un astfel de tip de barbati exista,… ei sunt in cautare de o noua mama dupa ce isi construiesc propria viata. O astfel de femeie stimuleaza cresterea barbatului pe scara ierarhica a carierei.

Femeia Leu

Femeia Leu este atrasa de barbatii impliniti, instariti, bine pozitionati social si increzuti. Cu un astfel de barbat nu ii va fi rusine sa se arate in public sau sa se laude prietenelor.

Barbatul ideal trebuie sa aiba un statut social cat mai inalt si sa o rasfete cu multe cadouri.

Femeia Fecioara

Femeia Fecioara va cauta o relatie “curata”, cu un barbat care nu va fi aventurier. O pot atrage militarii sau pur si simplu barbatii muncitori si disciplinati.

Partenerul care nu stie sa bata un cui sau sa repare o priza o va irita la culme.

Femeia Balanta

Femeia Balanta este atrasa de frumusetea masculina. Isi va alege un barbat frumos, elegant, galant, care stie sa faca complimente originale.

Toate acestea sunt apreciate pana descopera adevaratul sau caracter. Atunci nu mai conteaza nici frumusetea si nici sexualitatea lui. De aceea, ca un astfel de cuplu sa functioneze, cei doi trebuie sa se potriveasca si din punct de vedere psihologic.

Femeia Scorpion

Barbatii puternici, curajosi, cu un corp atletic, capabili sa apere Femeia Scorpion, senzuali, sexuali -  sunt idealul ei.

Femeia Scorpion este foarte pretentioasa de aceea ii este foarte greu sa isi lege viata de un barbat. Prefera mai degraba un barbat-amant decat un barbat-sot.

Are un caracter dificil, de aceea problema de baza a femeii Scorpion este nu gasirea barbatului ideal ci abilitatea de a-l tine langa ea.

Femeia Sagetator

Femeia Sagetator va fi atrasa de un barbat neobisnuit, original sau chiar un strain. Partenerul trebuie sa fie inteligent, erudit sau sa stie mult mai multe decat Femeia Sagetator.

Ii plac barbatii care activeaza in mediul stiintific. Sunt dezagreati pesimistii, plangaciosii, nevroticii sau barbatii predispusi la depresii.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn vrea un barbat serios si cel mai important – realizat profesional.

Partenerul care nu are un tel in viata si nu vrea sa urce pe culmile carierei, nu o va face niciodata fericita pe aceasta femeie.

Va fi atrasa si de barbati mai mari ca varsta.

Uraste barbatii infantili, lenesi, tineri, neexperimentati si pasivi.

Femeia Varsator

Femeia Varsator este o femeie ciudata… Este ca o ghicitoare, care poate pe cat de mult sa atraga un barbat pe atat de mult sa il respinga sau sa il tina in garda. Nu i se potrivesc barbatii conservatori, ingusti la minte, necontemporani, neoriginali.

Partenerul ideal este cel care ii seamana in multe aspecte,… aceleasi hobby-uri, interese, aceeasi sfera profesionala…

Femeia Pesti

Barbatii tupeisti sau care vorbesc mult sunt cei care deseori atrag femeile Pesti… de multe ori Femeia Pesti ajunge sa se arda din cauza lor.

Barbatii linistiti, timizi sunt mult mai potriviti pentru aceasta zodie, cei cu predispozitie pentru lucruri mistice vor fi si mai aproape.

Barbatii realisti “din cap pana-n picioare” nu sunt pentru ea.





Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Luni, Aprilie 4, 2011 la 15:56 în categoria Horoscop dragoste, Relaţii,dragoste,sex. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

  • Horoscop 2010 pe zodii
    Horoscop 2010 – Generalitati Horoscop Berbec 2010 Horoscop Taur 2010 Horoscop Gemeni 2010 Horoscop Rac 2010 Horoscop Leu 2010 Horoscop Fecioara 2010 Horoscop Balanta 2010 Horoscop Scorpion 2010 Horoscop Sagetator 2010 Horoscop Capricorn 2010 Horoscop Varsator 2010 Horoscop Pesti 2010
  • Cum sa ai un mariaj perfect
    A fi casatorita de 1 an nu este totuna cu a fi casatorita de 10-15 ani… De multe ori, anii petrecuti impreuna, certurile si situatiile critice lasa multe urme asupra relatiei dintre cei doi. La un
  • Bărbatul SCORPION
    Pătimaş, emotiv şi nesocotit, este dominat de organele sexuale şi de satisfacerea propriilor dorinţe. Nu-i pasă de urmări, chiar dacă va fi numit Don Juan, neacceptând nici o părere în domeniul relaţiilor sexuale. În el
  • Cum îl respingem pe SCORPION
    Cum îl respingem pe SCORPION Puneţi-i în faţa unor fapte împlinite şi veţi obţine un dezastru. Nu le daţi dovezi de dragoste, nu-i sărutaţi, nu-i îmbrăţişaţi, puneţi-vă interesele mai presus de ale lor, plângeţi-vă de comportamentul lor,
  • Compatibilităţi zodia SCORPION
    Compatibilităţi zodia SCORPION Scorpion – Berbec O combinaţie sexuală de înaltă tensiune. Amândoi egocentrici, dinamici şi cu atracţie pentru sex. Dar individualismul fiecăruia va face căsnicia şubredă, iar relaţia de scurtă durată. Scorpion – Taur Se satisfac reciproc în

Un comentariu

1.  Artthy Dharus
Mai 18th, 2012 at 9:17
Comentariu » Ce fel de barbat iti doresti…

Bun bancul.
Este adevarat carqcteristicile zodiei, nespunand din propria experienta.
Frumos topicul pentru informare.
Well done.

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu