Femeia SCORPION

Postat de: Eaîn Scorpion
9:24
31
Mar

S-ar putea scrie o carte despre cum se poartă, cum se mişcă, cum vorbeşte sau cum arată o femeie – Scorpion care vrea să cucerească un bărbat. Doar un bărbat lipsit de libidou poate să i se împotrivească, pentru că în ea tânjeşte dorinţa plăcerii şi când întâlneşte un bărbat atractiv va şti exact cum să-l înnebunească pentru ca el să nu mai dorescă o altă femeie, situaţie în care bărbatul va afla ce simte un iepure hipnotizat de o cobră.

Nu acceptă zgârcenia şi va părăsi repede bărbatul care nu-i oferă hotelul de lux, trenul clasa I şi orice altă extravaganţă dorită. Este fascinantă, excesivă, chiar obositoare, dar nu te vei plictisi cu ea, fiind dominată şi pătimaşă.

Dă impresia că depinde sexual de bărbat, ceea ce o face irezistibilă, puţini putând ajunge la adâncimile ei erotice. Fiind pretenţioasă la pat (puţini bărbaţi reuşesc să o satisfacă), nu are răbdare pentru cei ce nu corespund şi sunt înşelători. Şi nu face dragoste din altruism, ci numai spre propria-i satisfacţie.

Are un cap perfect, o intuiţie extraordinară, este foarte critică şi îşi ţine partenerul sau prietenii sub observaţie până când ei vor reuşi să joace un rol cu adevărat important în viaţa sa, secretele ei rămânând de nepătruns. Este încăpăţânată şi nu se lasă până nu-şi atinge scopul propus, fiind necesare multă putere şi dârzenie pentru a i se rezista.

Pentru că ştie ce vrea, este ambiţioasă şi nu se lasă oprită prea uşor. Dacă este frustrată în viaţa sentimentală, devine răzbunătoare şi distructivă, iar înşelată devine un duşman periculos. Cel mai mare defect al ei este gelozia, aşteptând de la amant admiraţie totală şi găseşte rivale şi intrigi chiar dacă acestea nu există.

Nu este tipul de femeie care să se facă că nu vede, lăsându-se uşor pradă furiei răzbunătoare şi dispreţuieşte slăbiciunea celor care cedează. Cel care vrea să stea lângă ea trebuie să fie pregătit să înghită multe şi dacă azi a plecat certându-se, să nu-i dea mâine telefon, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic (ar avea impresia că a greşit numărul).

Este credincioasă bărbatului pe care-l iubeşte, căruia i se sacrifică total, mai ales dacă a întâmpinat-o la “jumătatea drumului”. Căsătoria cu ea este o combinaţie (uneori reuşită, alteori înnebunitoare) dintre rai şi iad. Este zodia cea mai extremistă, femeie adevărată ca stil şi suflet, pe care cei slabi este mai bine să o ocolească.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Marţi, Martie 31, 2009 la 9:24 în categoria Scorpion. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Potenţial erotic la bărbatul SCORPION
  În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o
 • Femeia CAPRICORN
  La femeia Capricorn în sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta încredere în partener îşi va schimba comportarea,
 • Bărbatul CAPRICORN
  Pentru bărbatul Capricorn dragostea este tot atât de importantă ca hrana şi somnul. De la prima întâlnire se simte că acest bărbat este cu picioarele pe pământ, serios, aşteptând ca femeia să se supună dorinţelor
 • Viaţa erotică la femeia Săgetător
  săgetător Femeia Săgetător adoră actul sexual în natură (cort, rulotă, ştrand sau pe iarbă), motiv pentru care găsim destule femei Săgetător pe plaja nudiştilor. Savurează contactul sexual, dar nu-i plac uverturile lungi, interesul său de căpetenie fiind
 • Femeia BALANŢĂ
  Femeia din această zodie este o actriţă înnăscută, remarcându-se prin puritate, frumuseţe, dar mai ales prin respingerea pronunţată a tot ce nu este atractiv. Are predilecţie pentru distincţie, îmbrăcăminte elegantă, bijuterii şi parfumuri scumpe, admirând

5 comentarii până acum.

1.  kryna
August 13th, 2009 at 1:50
Comentariu » Femeia SCORPION

Este foarte adevarat ce se spune in zodiac despre femeia scorpion….
FEMEIA SCORPION INSELATA…ESTE UN DUSMAN PERICULOS…

Răspunde

2.  catalina timisoara
Septembrie 12th, 2010 at 15:01
Comentariu » Femeia SCORPION

e adevarat tot ce se zice pentru ca sunt zodia scorpion si eu si credetima am o mare problema cu gelozia

Răspunde

Comentariu » Femeia SCORPION

linuta timisoara a răspuns:

femeia scopion vrea sa cucereasca un baiat si cand vrea acest lucru face tot ce se poate si nimeni nu o opreste sa faca ce doreste si cei slabi adica barbati sa se fereasca de o femeie scorpion!!!!!!:X

Răspunde

3.  vizitator
Iulie 25th, 2011 at 21:57
Comentariu » Femeia SCORPION

Ooops!!! Deci ma asteapta un drum lung la cuceritul unei scorpioane :)), trebuie munca, vointa si rabdare daca e asa cum se zice mai sus :)

Răspunde

4.  MARI
Octombrie 27th, 2011 at 14:23
Comentariu » Femeia SCORPION

Sunt scorpiuta ………dar una dulce ,mai mereu cu zambetul pe buze ,altruista ….La pat sunt timida incurabila .

Răspunde

5.  emi
Decembrie 17th, 2011 at 7:16
Comentariu » Femeia SCORPION

Buna….sunt in zodia scorpionului si este adevarat tot ce am citit mai sus.sunt geloasa,posesiva si incapatanata.in schimb am o calitate…..fidela!

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu