Femeia CAPRICORN

Postat de: Eaîn Capricorn
21:27
23
Dec

La femeia Capricorn în sentimentele ei domneşte ordinea. Deşi pasională nu are destul curaj să-şi declare intenţiile, de aceea trebuie sedusă. Foarte precaută şi retrasă, dacă va căpăta încredere în partener îşi va schimba comportarea, dovedind spirit de iniţiativă.

Când se ştie iubită, pluteşte – cum se spune, cu capul în nori, dar are destule rezerve să fie cu picioarele pe pământ. Natura zodiei sale o determină să fie reţinută. Este însă pregătită pentru a se lăsa admirată şi adorată, dar nici un bărbat nu o va putea stăpâni total.

Ea ştie ce-şi doreşte de la un bărbat, acesta însă nu va şti niciodată ce gândeşte ea. Unii găsesc distanţarea ei ca pe ceva chinuitor, poate şi pentru faptul că-şi ascunde bine sentimentele. Este femeia destinată soţului serios şi gospodar căruia cuvântul “aventură” nu-i spune nimic.

În realitate comportamentul ei ascunde frica de iubire; pentru că vrea să fie sigură că alesul ei este cel adevărat. Are nevoie de apărare şi siguranţă. Partenerul odată ales, va simţi întreaga ei dragoste. Este deosebit de credincioasă. Pe de altă parte, simte nevoia de a fi iubită şi admirată, de aceea este la început atât de distantă şi precaută.

Ea încearcă să evalueze posibilităţile şi riscurile înainte de a se lăsa sedusă. Dacă face o greşeală în alegerea partenerului, este de obicei o greşeală mare şi va încerca să scoată din aceasta ceva pozitiv. Are răbdare, putere şi rezistenţă.

În lupta cu viaţă este puternică. Să ne ferim a o răni, pentru că nu uită şi nu iartă. Răzbunarea ei nu are limite. Rămâne întotdeauna o singuratică independentă şi va persista în a-şi conduce singură viaţa.

Într-o căsnicie va avea pretenţia la o maşină şi la propriul ei cont bancar. Totuşi ştie să fie femeie şi cunoaşte valoarea frumuseţii. Are un adevărat cult pentru curăţenie, ţinută vestimentară, machiaj, comportare decentă. Multe femei îi vor cere sfatul în aceste domenii.

Foarte calculată, ea va încerca să domine bărbatul şi să se folosească de propriul ei interes. Bărbaţii slabi se simt atraşi puternic de femeia Capricorn. În tinereţe este de obicei retrasă, dar cu timpul devine tot mai sigură de sine. În general, se căsătoreşte târziu, după ce a avut câteva aventuri, fără să devină însă obiectul sexual al bărbaţilor.

Pasiunea ei este însă atât de profundă, încât nu poate fără dragoste. Rămâne foarte credincioasă partenerului de viaţă. Îşi doreşte un bărbat care să-i satisfacă toate nevoile şi, pentru a fi fericită, trebuie să fie ocupată tot timpul.

De multe ori se va dedica operelor de binefacere. Ia viaţa foarte în serios şi este convinsă că are capacitatea de a atinge ţeluri înalte, fiindcă mereu îşi face planuri, pe care le abandonează. Este foarte ambiţioasă şi niciodată mulţumită.

Femeia Capricorn respectă oamenii de succes şi primeşte cu plăcere sfaturi de la ei. Îngâmfarea ei poate fi uşor ghicită făcându-i complimente: abia atunci devine mai umană. Femeia Capricorn, liniştită şi competentă, nu obţine întotdeauna ce i se cuvine.

Oamenii mai puţin talentaţi o vor depăşi, dar pentru scurt timp, căci răbdarea ei este deosebită.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Marţi, Decembrie 23, 2008 la 21:27 în categoria Capricorn. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Bărbatul CAPRICORN
  Pentru bărbatul Capricorn dragostea este tot atât de importantă ca hrana şi somnul. De la prima întâlnire se simte că acest bărbat este cu picioarele pe pământ, serios, aşteptând ca femeia să se supună dorinţelor
 • Femeia VĂRSĂTOR
  Femeia Vărsător are pretenţii foarte mari, cere de la iubit multă consideraţie, nu-i place să fie grăbită. O primă întâlnire se va termina foarte rar în pat. Nici a doua întâlnire nu înseamnă pentru ea
 • Femeia LEU
  Femeia LEU – Caracteristicile zodiei Se expune continuu – piatră preţioasă minunată într-o vitrină în faţa căreia se opresc trecătorii să admire. Într-o societate, ea constituie ornamentul feminin cel mai strălucit, chiar dacă stă vremelnic în
 • Cum îl cucerim pe CAPRICORN
  Cum cucerim pe Capricorn? Cel din zodia Capricorn este muncitor şi ambiţios. Îl întâlnim la cursuri de specializare şi în bibliotecă. Este inteligent, ştie să recunoască sinceritatea chiar şi în cazul complimentelor. Nu suportă scrisorile prea
 • Potenţial erotic femeia LEU
  Potenţial erotic femeia LEU Având convingerea că orice bărbat trebuie să fie fericit că o are, nu va aştepta pe nici unul şi nu vede de ce ar trebui să-l ademenească. Îi place jocul nevinovat, nu

22 comentarii până acum.

1.  daniela
Noiembrie 2nd, 2009 at 13:06
Comentariu » Femeia CAPRICORN

perfect adevarat:P

Răspunde

2.  elena
Decembrie 7th, 2009 at 19:27
Comentariu » Femeia CAPRICORN

foarte adevarat! chiar intr-un anumit punct mi se prea potrivveste :)

Răspunde

3.  euuu
Ianuarie 3rd, 2010 at 21:11
Comentariu » Femeia CAPRICORN

woow! articolul a fost postat pe 23 decembrie!! de ziua mea de nastere!! in rest, nici o obiectie, coincide la 101% ;) thanksss! :*

Răspunde

4.  ionika
Aprilie 24th, 2010 at 18:40
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Asta asa este ….sut deasemenea in zodia capricorn shi vreau sa va spun k asa este….bun articol despre capricorn insa nu ati spus nimik la categoria prietenilor sau knd este intrun grup i place sa fie in centrul atentiei :)in rest e bine;)

Răspunde

5.  maria
Mai 25th, 2010 at 23:14
Comentariu » Femeia CAPRICORN

fantastic… mi se potriveste perfect!

Răspunde

6.  OLGA
Iunie 27th, 2010 at 19:42
Comentariu » Femeia CAPRICORN

INCREDIBIL………….MA REGASESC IN FIECARE CUVINT,SI AM DESC OPERIT ALTE LUCRURI NOI DESPRE MINE

Răspunde

7.  catalina
Iulie 10th, 2010 at 16:34
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Adevarat…

Răspunde

8.  uka style
Septembrie 3rd, 2010 at 14:54
Comentariu » Femeia CAPRICORN

foarte adevarat.
La fel k si celelalte fete..ma regasesc in fiecare cuvant!:)
trebuie sa recunoastem k femeia capricorn e o femeie cu coloana vertebrala..si foarte puternica!;)
:X:X:X:X:X:X

Răspunde

9.  Camelia
Septembrie 27th, 2010 at 0:20
Comentariu » Femeia CAPRICORN

E destul de explicit, nu mi se potriveste in totalitate, dar din cate stiu depinde foarte mult si de influenta ascendentului. :)

Răspunde

10.  Ramona
Septembrie 29th, 2010 at 23:45
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Mi se potriveste 100%:)

Răspunde

11.  Magda
Noiembrie 14th, 2010 at 14:52
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Foarte adevarat…..

Răspunde

12.  Gabriela
Decembrie 1st, 2010 at 15:20
Comentariu » Femeia CAPRICORN

…..Sicer eu ma regasesc in fiecare cuvant…..

Răspunde

13.  Dianna
Februarie 19th, 2011 at 5:50
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Adevarat! Ma regasesc in ceea ce scrie:) Oricum zodia capricorn e o zodie f buna…

Răspunde

Comentariu » Femeia CAPRICORN

Cory a răspuns:

E adevarat ce scrie acolo insa nu as putea sa spun ca e o zodie foarte buna… si eu sunt capricorn si imi plac ideile si caracteristicile pozitive, dar in articol nu prea se spune despre partile mai putin bune cum ar fi delasarea, chiar lenea uneori, pesimismul… oricum fata de alte zodii, e o zodie bunicica, totusi mi-ar fi placut sa fiu leu sau taur :) un pic mai dura, mai ambitioasa…mai optimista!

Răspunde

14.  Djina
Aprilie 27th, 2011 at 15:58
Comentariu » Femeia CAPRICORN

M-am reagsit in fiecare fraza a comentariului,desi as fi vrut sa nu-mi confirme anumite aspecte,ex: faza cu “dominarea barbatului,si folosirea lui in intersul propriu”,fapt nu prea laudabil(pt.noi), ca si descrierea capricoarnelor in “razbunatoare fara inima”.Dar recunosc ca ….si aceste aspecte sunt 100% reale.Va doresc tuturor ,numai bine!

Răspunde

15.  cip
August 15th, 2011 at 19:01
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Nu am cuvinte TOT ce am citit se potriveste de minune.mesi pentru adevar.

Răspunde

16.  IONELA
Septembrie 11th, 2011 at 19:54
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Buna,sunt una din CAPRICOARNELE,descrise mai sus!Pot spune ca fiecare cuvintel este adevarat!Eu una ma regasesc in totalitate in ceea ce scrie acolo!!!!!Chiar daca unii spun ca suntem rele eu zic ca este bine asa!MAI TREBUIESC SI EI PUSI LA PUNCT!!Nu ma asteptam sa gasesc descrierea asta!Ma gandeam ca sunt eu de vina in anumite lucruri dar…..s-a dovedit de fap a fi zodia de asa natura!!!!Eu doresc fetelor CAPRICORN sa o tina tot asa!!!!paaaa

Răspunde

17.  iulia
Septembrie 12th, 2011 at 22:57
Comentariu » Femeia CAPRICORN

intr-un cuvant :what baby wants,baby gets!
si eu sunt capricorn si ma regasesc perfect in descriere:)

Răspunde

18.  adi
Februarie 3rd, 2012 at 22:23
Comentariu » Femeia CAPRICORN

asa este

Răspunde

19.  catalinna
Martie 26th, 2012 at 4:24
Comentariu » Femeia CAPRICORN

in mare parte e adevarat…nu uit si nu iert…dar mai iert knd se poate ierta…minunat articol.

Răspunde

20.  mihaela
Aprilie 17th, 2012 at 14:14
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Ma regasesc in descrierea femeii capricorn 100%

Răspunde

21.  mirela
Noiembrie 28th, 2012 at 7:27
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Ai perfecta dreptate!:D

Răspunde

22.  Claudia
Ianuarie 8th, 2013 at 19:09
Comentariu » Femeia CAPRICORN

Incredibil cat de mult vi se potriveste la capitolul INGAMFARE…recititi-va posturile si poate reusiti sa realizati cat de penibil de pline de voi si de ingamfate sunteti…

Răspunde

 

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu