Cum îl cucerim pe CAPRICORN

Postat de: Eaîn Capricorn
23:36
17
Dec

Cum cucerim pe Capricorn? Cel din zodia Capricorn este muncitor şi ambiţios. Îl întâlnim la cursuri de specializare şi în bibliotecă. Este inteligent, ştie să recunoască sinceritatea chiar şi în cazul complimentelor.

Nu suportă scrisorile prea încărcate şi declaraţiile prea entuziaste. Capricornul se interesează de artă şi teatru, se simte atras de oamenii spirituali. Putem discuta cu el despre cărţi, pictură, politică dacă suntem bine pregătiţi.

Să nu prezentăm o părere sau o concepţie pe care nu o avem cu adevărat. Pe de altă parte, Capricornului îi place rolul de profesor.

În societate va fi mai mult un spectator şi nu se numără printre oamenii aşa-zişi simpatici. Va participa numai la discuţii serioase, căci este la curent cu evenimentele zilei şi aşteaptă de la partener acelaşi lucru.

Cunoaşte valoarea banului şi colecţionează cu plăcere lucruri de valoare. Femeia Capricorn se va bucura de un briliant, dar se va bucura şi mai mult de un obiect antic a cărui valoare creşte cu timpul.

Bărbatul Capricorn se va bucura de o carte rară sau de un tablou original al cărui autor se bucură de succes. Atenţie! Ţin foarte mult la familia lor.

Mănâncă cu plăcere şi mai ales în mediu bun; nu suportă lucrurile ieftine. Pentru ei totul trebuie să fie de o bună calitate, cel puţin, să arate aşa.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Miercuri, Decembrie 17, 2008 la 23:36 în categoria Capricorn. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Cum putem respinge pe CAPRICORN
  Cum îi putem respinge pe Capricorn? Atunci când Capricornul este “sătul”, dispare pur şi simplu, fără brutalităţi. Pentru a-l aduce în această stare nu este greu. Ne amuzăm de faptul că este greoi şi îi
 • Cum îi cucerim pe cei din zodia Rac
  Cum îi cucerim pe cei din zodia Rac? Cereţi Racului un sfat: el vă va compătimi, va adori să vă ajute şi primul pas a fost deja făcut. Nici nu intră în discuţie abordările de
 • Colecţia 2009 – Rochii Mireasă
  Marii Designeri şi-au expus anul acesta noile colecţii cu Rochii de Mireasă. Caracteristicile de bază ale acestor colecţii sunt originalitatea, unicitatea, frumuseţea şi eleganţa. Mie personal mi s-au părut foarte frumoase, sunt foarte finuţe şi au
 • Compatibilităţi pentru zodia Capricorn
  Capricorn – Berbec Amândoi au voinţă puternică, sunt agresivi şi nu suportă să fie comandaţi. Viaţa ar deveni o luptă permanentă care nu se potriveşte unei romanţe de dragoste. În pat ar putea exista armonie, dar
 • Bărbat GEMENII
  Bărbat GEMENII – Caracteristicile zodiei Este tot timpul în mişcare: de la un om la altul, de la o activitate la alta. Neliniştit, nervos, nu se va mulţumi să-şi trăiască ziua şi va încerca să trăiască

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu