Potenţial erotic femeia LEU

Postat de: Eaîn Leu
16:02
8
Mar

Potenţial erotic femeia LEU

Având convingerea că orice bărbat trebuie să fie fericit că o are, nu va aştepta pe nici unul şi nu vede de ce ar trebui să-l ademenească. Îi place jocul nevinovat, nu tânjeşte după un bărbat şi este prea mulţumită de sine pentru a deveni agresivă sexual.

Intuieşte puterea sa asupra bărbaţilor şi nu concepe ca un bărbat să îndrăznească să nu fie oricând la dispoziţia sa. În căminul ei creează o atmosferă de strălucire şi frumuseţe, îmbrăcându-se strident pentru a manipula şi nu pentru a seduce.

Când consideră momentul potrivit, se dezbracă cu mişcări leneşe şi voluptuoase (mai mult plăcerea ei decât a partenerului) şi vai de cel care încearcă să o posede repede sau cu forţa. Nu se doreşte originală sau inventivă în pat, preferând drumul lung şi convenţional şi numai dacă pasiunea i se trezeşte brusc, devine o parteneră cu reacţii sexuale puternice, cicatricile bărbaţilor fiindu-i mărturie, după care aşteaptă să fie lăudată.

În timpul actului sexual îi place să domine, dar se multumeşte în final cu egalitatea. În jocul introductiv îi place să-i fie atinse obrazul, urechile, gâtul şi interiorul coapselor, metoda ei preferată fiind aceea de a-l lăsa pe partener să străbată singur o jumătate de drum, pentru ca apoi să se integreze în ritmul acestuia.

Dorinţa ei bolnăvicioasă de a se expune are ca urmare preferinţa pentru poziţiile în care stă deasupra, pentru ca bărbatul să-i poată admira trupul în întregime. Nu-i displace ca acesta să se joace cu sânii ei şi să-şi manifeste admiraţia cu voce tare.

Îşi alege cu grijă sutienul şi chilotul, astfel încât să fie sigură că arată provocător, în poziţiile adoptate având o influenţă liniştitoare asupra partenerului nesigur de potenţa sa.

Egoismul ei poate lua forme extreme, fiind supărată că trăieşte într-o lume de bărbaţi, motiv pentru care adoptă poziţiile în care joacă rolul bărbatului în actul sexual, ea dictând ritmul şi derularea plăcerilor. Are o preferinţă deosebită pentru adolescenţi, pe care-i va răsplăti însă din plin cu iniţierea în adevăratele minuni ale vieţii sexuale.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , ,

Acest articol a fost postat pe data Duminică, Martie 8, 2009 la 16:02 în categoria Leu. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Viaţa erotică la femeia Rac
  Femeia Rac reacţionează şi prinde repede semnalele erotice, dar nu va face niciodată primul pas. Este prea timidă şi-i este frică de o eventuală critică sau eşec, trebuind să fie încurajată subtil şi discret până
 • Potenţial erotic la bărbatul SCORPION
  În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o
 • Potenţial erotic bărbatul LEU
  Are nevoie de femei ca de hrană, pregătindu-se pentru fiecare nouă relaţie ca pentru o dramă eroică de neuitat. Este o personalitate sexuală puternică, trecând impetuos peste convenţii şi reguli. Femeia care începe o relaţie
 • Cum îl respingem pe LEU
  Nu este nici o problemă în a rupe relaţiile cu un Leu. Monopolizaţi discuţiile, contraziceţi-l, vorbiţi numai despre dvs, uitaţi de ziua lui de naştere, trimiteţi-i felicitări întârziate şi începeţi să căscaţi atunci când vorbeşte
 • Viaţa erotică la femeia BERBEC
  M-am uitat pe site-uri şi am văzut că majoritatea informaţiilor prezentate despre horoscop sunt cam aceleaşi. Am găsit ceva nou şi o să vă scriu o parte din ele şi vouă. Viaţa erotică a femeii Berbec Nu-şi

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu