Potenţial erotic femeia LEU

Postat de: Eaîn Leu
16:02
8
Mar

Potenţial erotic femeia LEU

Având convingerea că orice bărbat trebuie să fie fericit că o are, nu va aştepta pe nici unul şi nu vede de ce ar trebui să-l ademenească. Îi place jocul nevinovat, nu tânjeşte după un bărbat şi este prea mulţumită de sine pentru a deveni agresivă sexual.

Intuieşte puterea sa asupra bărbaţilor şi nu concepe ca un bărbat să îndrăznească să nu fie oricând la dispoziţia sa. În căminul ei creează o atmosferă de strălucire şi frumuseţe, îmbrăcându-se strident pentru a manipula şi nu pentru a seduce.

Când consideră momentul potrivit, se dezbracă cu mişcări leneşe şi voluptuoase (mai mult plăcerea ei decât a partenerului) şi vai de cel care încearcă să o posede repede sau cu forţa. Nu se doreşte originală sau inventivă în pat, preferând drumul lung şi convenţional şi numai dacă pasiunea i se trezeşte brusc, devine o parteneră cu reacţii sexuale puternice, cicatricile bărbaţilor fiindu-i mărturie, după care aşteaptă să fie lăudată.

În timpul actului sexual îi place să domine, dar se multumeşte în final cu egalitatea. În jocul introductiv îi place să-i fie atinse obrazul, urechile, gâtul şi interiorul coapselor, metoda ei preferată fiind aceea de a-l lăsa pe partener să străbată singur o jumătate de drum, pentru ca apoi să se integreze în ritmul acestuia.

Dorinţa ei bolnăvicioasă de a se expune are ca urmare preferinţa pentru poziţiile în care stă deasupra, pentru ca bărbatul să-i poată admira trupul în întregime. Nu-i displace ca acesta să se joace cu sânii ei şi să-şi manifeste admiraţia cu voce tare.

Îşi alege cu grijă sutienul şi chilotul, astfel încât să fie sigură că arată provocător, în poziţiile adoptate având o influenţă liniştitoare asupra partenerului nesigur de potenţa sa.

Egoismul ei poate lua forme extreme, fiind supărată că trăieşte într-o lume de bărbaţi, motiv pentru care adoptă poziţiile în care joacă rolul bărbatului în actul sexual, ea dictând ritmul şi derularea plăcerilor. Are o preferinţă deosebită pentru adolescenţi, pe care-i va răsplăti însă din plin cu iniţierea în adevăratele minuni ale vieţii sexuale.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , ,

Acest articol a fost postat pe data Duminică, Martie 8, 2009 la 16:02 în categoria Leu. Poţi lasa un răspuns la sfârşitul acestei pagini. Sistemul de ping nu este permis.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Viaţa erotică la femeia Rac
  Femeia Rac reacţionează şi prinde repede semnalele erotice, dar nu va face niciodată primul pas. Este prea timidă şi-i este frică de o eventuală critică sau eşec, trebuind să fie încurajată subtil şi discret până
 • Potenţial erotic la bărbatul SCORPION
  În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o
 • Potenţial erotic bărbatul LEU
  Are nevoie de femei ca de hrană, pregătindu-se pentru fiecare nouă relaţie ca pentru o dramă eroică de neuitat. Este o personalitate sexuală puternică, trecând impetuos peste convenţii şi reguli. Femeia care începe o relaţie
 • Viaţa erotică la femeia BERBEC
  M-am uitat pe site-uri şi am văzut că majoritatea informaţiilor prezentate despre horoscop sunt cam aceleaşi. Am găsit ceva nou şi o să vă scriu o parte din ele şi vouă. Viaţa erotică a femeii Berbec Nu-şi
 • Bărbatul LEU
  Doreşte să fie luat în seamă oriunde s-ar afla, femeile găsindu-l atrăgător (el fiind conştient de acest lucru) şi stârnind de cele mai multe ori invidie. Admiră femeile frumoase, dar însoţitoarele sale trebuie să se

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu