Viaţa erotică la femeia Rac

Postat de: Eaîn Rac
21:00
21
Nov

14635207 pkagaya zodiac cal2002 07 cancer Viaţa erotică la femeia RacFemeia Rac reacţionează şi prinde repede semnalele erotice, dar nu va face niciodată primul pas. Este prea timidă şi-i este frică de o eventuală critică sau eşec, trebuind să fie încurajată subtil şi discret până ce fantezia i se eliberează de orice complexe şi i se demonstrează că dragostea este dominată de sentimente, de a căror existenţă ea nu are de ce se ruşina.

Punctul de vedere al partenerului, dacă el este înţelegător, compătimitor, tandru o inflenţează atât de mult încât se va deschide ca o floare sub razele soarelui. Un cuvânt brutal, o mişcare nechibzuită vor face ca ea să se retragă rapid, închizându-se în sine.

Poate fi o amantă minunată, deoarece trăieşte intensiv plăcerea, pentru ca la eliberarea de complexe să satisfacă orice exigenţe, răspunzând la patima bărbatului în aşa fel, încât îi va mări la maximum potenţa.

Poate deveni şi sclava plăcerilor ei dacă ajunge să le descopere, motiv pentru care bărbatul trebuie să apeleze iniţial la sentimente materne, ceea ce v aad’nci relaţia sentimentală, dar şi compatibilitatea sexuală. Ea nu se va dărui în maşină, pentru că va considera actul sexual ca un rezultat efectiv al sentimentului, deci locul va trebui să fie stimulant, acolo unde nu se simte străină, de regulă acasă la ea.

Atunci când momentul soseşte, ea va fi cea care îşi invită partenerul la o masă bună: asigurând neostentativ totuşi, cadrul adecvat (lumină, muzică, etc), dar nu se recomandă prea multă ambiţie în abordarea ei, pentru că riscaţi să nu-i mai intraţi în dormitor.

Femeia Rac atunci când se dezbracă pentru prima oară, se doreşte admirată, complimentată şi orice cuvânt frumos va fi la fel de excitant ca şi mângâierea. Odată scăpată de complexe, libertinismul ei se descătuşează, fiind în stare de dezmierdări, sărutări şi muşcături apreciate în mod deosebit de partener.

Sub razele Lunii şi cântecele valurilor, scapă foarte uşor de complexe şi îşi dezvăluie o latură aproape nebănuită – femeia sălbatică, minunată, căreia îi place să mângăie şi să fie mângăiată. Îi plac mirosurile din baie şi ale uleiurilor de corp, precum şi poziţiile care corespund timidităţii ei specifice, în care nu se pot descifra stările emoţionale din punctul culminant.

Femeia Rac depinde în exclusivitate de starea ei sufletească şi, dacă iubitul este tandru, devine foarte inventivă, nedepinzând însă de variaţiunile sexuale extreme. Are un instinct matern atât de pregnant dezvoltat, încât se dăruieşte cu aceeaşi uşurinţă unui bărbat din afara etniei sale, ca şi fratelui, incestul la această femeie fiind un lucru relativ obişnuit.

Deoarece nu acceptă grosolănia bărbaţilor, în anumite situaţii femeile acestei zodii pot deveni lesbiene, dar păstrându-şi rolul de femeie în oricare din situaţiile sexuale ieşite din normal, fantezia lor fiind lipsită de limite.

Horoscop personalizat dragoste

Etichete: , , , , , , ,

Acest articol a fost postat pe data Vineri, Noiembrie 21, 2008 la 21:00 în categoria Rac. Poţi lăsa un răspuns, or trackback de pe site-ul tău.

Pentru femei pe aceeaşi temă...

 • Viaţa erotică la femeia BALANŢĂ
  La femeia Balanţă, cuvântul cheie este “dramatism”. Ea trebuie să-ţi apară în faţă neapărat într-o cămaşă vaporoasă şi transparentă, având grijă ca lumina să-i vină din spate evidenţiindu-i gingăşia şi delicateţea formelor, pentru că înainte
 • Bărbatul SCORPION
  Pătimaş, emotiv şi nesocotit, este dominat de organele sexuale şi de satisfacerea propriilor dorinţe. Nu-i pasă de urmări, chiar dacă va fi numit Don Juan, neacceptând nici o părere în domeniul relaţiilor sexuale. În el
 • Potenţial erotic bărbatul LEU
  Are nevoie de femei ca de hrană, pregătindu-se pentru fiecare nouă relaţie ca pentru o dramă eroică de neuitat. Este o personalitate sexuală puternică, trecând impetuos peste convenţii şi reguli. Femeia care începe o relaţie
 • Potenţial erotic la bărbatul SCORPION
  În pat, o femeie se poate aştepta la mult mai mult decât prevedea sau dorea. Cunoscând bine anatomia femeii şi având o fantezie nelimitată, elimină pudoarea şi nu cunoaşte graniţe, fiecare contact sexual fiind o
 • Bărbatul BALANŢĂ
  Este tipul aflat între echilibru şi armonie, viaţa fiindu-i un permanent balansoar pe care va încerca să-şi păstreze echilibrul. Este sensibil şi deosebit de influenţat de ordinea şi veselia din jurul său. Nu-i plac manifestările

Nu sunt comentarii

Lasă un răspuns

Nume (*)
E-mail (nu va fi publicat) (*)
Comentariu